Áldás-karkötő2021-04-20T11:18:00+01:00

Áldás-karkötő

A félelem, a féltés és aggodalom ellenszere!

Itt az idő, hogy kialakítsd a belső biztonságod és a stabil egyensúlyod! Teremts mindenből bőségeset és eleget a körülményektől függetlenül!

Ha a negatív érzések kimozdítanak a nyugalmadból,

akkor megélhetsz pánikot, szorongást, feszültséget, akár félelmet is.

Ezek mind energetikai blokkot hoznak létre, amik pedig tüneteket.

A féltés olyan, mint a sajnálat, negatív energia
Fontos, hogy kiemelkedj a negatív érzésekből, mert nem csak neked árt, hanem annak is, akire így gondolsz.

Én Nagy Ida Aliz vagyok, programozott ásványok szakértője és lelki blokkoldó mentor

Hiszen, hogy minden rezgés és energia! Az érzéseinkkel és gondolatainkkal teremtjük a világunkat, tehát amilyen az életed, pont olyanok a gondolataid!
Minden problémának van egy gyökéroka, az ok, ami miatt létrejött. Ha ezt az okot feloldod, akkor a probléma okafogyottá válik! Ebben a folyamatban tudnak segíteni az ásványok, amiket lelki blokkoldásra programozok.

A cél, hogy a gondolataid a céljaiddal legyenek összhangban, azaz egy rezgés szinten! Ez a manifesztálás titka.

Az ásvány árthat, ha nincs megtisztítva, ezért 4 fázisban tisztítom

Az ásványok stabil rezgés számúak, ezért programozhatóak, azaz megkérem, hogy tároljanak el információt. A technikám különlegessége, hogy programozás után neked már nem kell tisztítanod, mert lezárom, ami azt jelenti, hogy nem vesz fel a környezetéből negatív rezgést, csak a pozitívot sugározza ki magából. Így biztonságosan hordhatod.

AZ ÁLDÁS -KARKÖTŐ

SEGÍT, HOGY MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNYBEN MEGLÁSD AZ ÁLDÁST ÉS A NEGATÍV ÉRZÉSEKET ÁTALAKÍTSD, HOGY AZOK NE BETEGÍTSENEK MEG!

Legyen mindenből bőséges és elég, szeretetből, pénzből és egészségből!

Ismerd meg az Áldás-karkötő 3 ásványát

Króm-diopszid

hogy védve légy a külvilág ártásaitól és megtisztulj az aggodalomtól, féltéstől, félelmektől és egyéb zavaró érzelmektől!

Füstkvarc

hogy terveid ne füstbe ment tervek legyenek, valamint képes légy regenerálódni, változni, alkalmazkodni!

Jade

a gazdagság ásványaként, bőséget, egyensúlyt és békét ad.

KRÓM-DIOPSZID HATÁSA

hogy védve légy a külvilág ártásaitól és megtisztulj az aggodalomtól, féltéstől, félelmektől és egyéb zavaró érzelmektől!

Egyensúlytalanságot élsz meg?

Ha kibillensz, megmutatja a valódi okát és átvezet azon a változáson, hogy stabilabb légy. Ha azt érzed nagy a baj, előhív belőled olyan kreatív megoldásokat, amiket isteni ötleteknek fogsz hívni és azok is lesznek. Újult erővel tölt fel, lendületet ad.

Még mindig vannak mély lelki sebeid?

Segít feldolgozni a legmélyebben rejtözködő megbántásokat is. Kisimult és békés leszel általa. Vajon mi mindent teremthetnél a lehúzó érzések helyére?

Teremts vele jólétet, a szívedre hallgatva

Élénkséget, harmóniát és életörömöt ad. Támogat, hogy ki tudj kapcsolni! Föld elemhez tartozik, Földanyával köt össze úgy, hogy közben szívcsakrádat harmonizálja. Arra tanít, hogy szívedre hallgatva jólétet teremts!

Szeretnél egy erős védelmet és egy spirituális társat?

Fokozza a szellemi erőt és hogy bármi történik, tud könnyeden és játékosan élni. A króm-diopszid segít kapcsolódni a feltételnélküli szeretet valóságaival, egy nagyon spirituális kő, támogatja a mester tudatoddal való kapcsolódást és megérettség esetén a magasabb világok energiáival való kutatómunkát. Védelmező kő és megnyugtat. Igen mélyreható kapcsolódást alakít ki a szív csakrával, melynek ereje a körülötte lévő csakrákra is közvetve is eljut. A belső szívvel való kölcsönhatásra ösztönöz, hogy szívével láss és mindig meglásd azt, ami a jó és helyes út, emiatt nyugtató hatása és erőt, egészséges bizalmat segít elhelyezni önmagadban.

Fokozza a szellemi erőt és hogy bármi történik, tud könnyeden és játékosan élni.

Rezgése fizikai szinten a következő tüneteknél segítség

Hormonális problémák, vérbetegségek (pl.: leukémia) esetében. Testileg az idegekre, hormonegyensúlyra, vesére és a vérképzésre hat.

FÜSTKVARC HATÁSA

hogy terveid ne füstbe ment tervek legyenek, valamint képes légy regenerálódni, változni, alkalmazkodni!

Könnyen elkalandozol és nem tudsz fókuszálni?

Földelő ásványként, leföldeli a spirituális energiádat. Ennek hiányában egy elszállt állapotot élsz meg, amiben jól érzed magad, de nem tudsz teremteni. Az emberi kapcsolatainkat és a pénzt a földön teremtjük, fontos a földelés.

Előfordul, hogy szorongsz és bizonytalan vagy?

Oldja a feszültséget, a stresszt, védelmet nyújt a negatív energiákkal szemben.
A feszültség energetikai blokkokat hoz létre, ami pedig tüneteket.

Szeretnéd, ha terveid, nem füstbe ment tervek lennének?

A Füstkvarc segít változni, változtatni, jó döntéseket hozni, hogy nehéz körülményekhez is tudj alkalmazkodni és haladni!

Vágysz egy új életre?

Támogat az újrakezdésben és ehhez erőt és kitartást ad! Végig vezet a változás folyamatában és ne engedi, hogy vissza fordulj, feladd!

Nehéz túllépni dolgokon? Boldog elfogadásban segít!

Megértés után jön a megbocsátás és ekkor létrejön egy elfogadás, megbékélés. Régen a gyász köveként viselték magunknál az emberek, hogy a gyászból elfogadás keletkezzen.

Fizikai szinten jótékony

Jótékony hatása főleg a has, lábak területére terjed ki. Enyhíti a fájdalmat, görcsoldó hatása van, erősíti az idegrendszert és a hátat. Energiával tölti fel az egész szervezetet és elősegíti az ásványi anyagok felszívódását. Blokkolja a geopatikus stresszt, elnyeli az elektromágneses szmogot, illetve pozitív energiával tölti fel a teret. Alvászavar ellen is használhatjuk, ha a párnánk alá helyezzük. Görcsoldó, idegrendszer, ásványi anyagok felszívódása, alvászavar.

JADE HATÁSA

a gazdagság ásványaként, bőséget, egyensúlyt és békét ad.

Mennyire engeded be a bőséget?

Pont annyira, amennyire most bőségben élsz.

A jade elősegíti a pénzzel kapcsolatos pozitív gondolkodást, valamint segít értékelni és okosan használni azt, amid van.

Fokozza a pénzgyarapító beruházásokhoz szükséges kreativitást!
Kiegyensúlyozza pénzhez való hozzáállásod és rávilágít, hogy az igazi gazdagságot nem a bankszámlán kell keresni. Így nem a pénzt teszed meg célnak és pont így lesz elégséges belőle.

A jade használata vonzza a pénzt, megtanít elegánsan fogadni!

Örülnél egy kis nyuginak?

Szívcsakra ásványként nyugalmat, türelmet és békét ad. Megvéd a manipulációtól. Segít a haladni az áramlással. Pihentető mély alvásban is támogat.

Fizikai szinten jótékony

A jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Nemcsak a sav – bázis háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartást is. Segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is! Erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti.

Most az alábbi ajándékot is megkapod a rendelésedhez

BÓNUSZ: Ásványterápiás Kabbala Blokkoldó fohász

Segítek, hogy a 3 féle ásvány rezgését átérezd és emelkedj vele. Közben a felsőbb éned segítségével megszüntetjük a zavaró érzelmeket.

Ingyenes szállítás

A szállítás most 1498 Ft helyett ingyenes, ha pedig külföldre rendszelsz, 1498 Ft-tal olcsóbb!

Egyet szeretnél vagy inkább 2 db-ot, hogy meglephess valakit vele?

Vállaljuk, hogy a nevedben elküldjük ajándékba annak, aki fontos neked!

Tehát teszünk a csomagba egy levelet tőled, ha szeretnéd! (Írd be megjegyzésbe, hogy kéred az ajándék küldés szolgáltatást)

Küldj olyan ajándékot, ami óriási energetikai támogatást ad most!

BÓNUSZ: Stresszoldó ásványszett (értéke: 6990 Ft)

Milyen betegségeket okoz a Stressz és a feszültség?

A feszültség károsíthatja a szívet és az érrendszert, az emésztőrendszert, az izomzatot, az anyagcsere-folyamatokat, az immunrendszert és szexuális problémákhoz is vezethet. Öröm hiánya fizikai szinten a nemi szerveknél jelenik meg, valamint vese, hólyag és medence problémát is tud okozni.

Szorongást, depressziót, pánikbetegséget, hajhullást, még elhízást is eredményezhet.

Amikor elengeded a negatív érzelmeidet, akkor tud helyükre pozitív áramolni! Így tudsz érzelmeidben bőséget megélni!

Pontosan mi is az a Stresszoldó ásványszett?

A Stresszoldó ásványszett két programozott, azaz információval feltöltött ásvány! Egyik a Fekete turmalin, mely a negatív érzéseket szünteti meg benned, a másik pedig a Prehnit, a feltétel nélküli szeretet ásványa, mely megtölti a negatív érzések helyét nyugalommal, szeretettel és egészséggel.

Amikor előjön belőled egy rossz érzés, legyen az düh, fájdalom, hiány, bűntudat vagy gyász érzése, akkor a Fekete turmalint beleteszed a jobb kezedbe és azonnal elkezdi kiszívni belőled a lelki fájdalmaid. A Prehnit, amit a bal kezedbe kell tenned, pedig feltölt feltétel nélküli szeretettel, mellyel nyugodt, elfogadó, megértő és szeretetteljes leszel.

Hogyan használd a Stresszoldó ásványszettet?

Amikor feszültség vagy bántás ér, tedd a bal kezedbe a zöld színű prehnit ásványt, a jobb kezedbe pedig a fekete turmalint. Ha lehetőséged van rá, akkor csukd be a szemedet és csak figyelj a lélegzetedre és tenyér érzetedre. Tapasztalat szerint kb. 25 perc alatt átalakul az érzésvilágod. Ha tudod, akkor hallgasd közben a feszültségoldó blokkoldást.

Ha nincs erre időd, mert pl. munka közben vagy, akkor legyen a bal oldaladon a prehnit, a jobbon pedig a feketet turmalin, akár egész nap.

Nagyon hatékony oldja a benned lévő negatív érzéseket.

Nézd meg élőben!

Hogy mutat Bia kezén az Áldás-karkötő?

Képzeld el mennyire máshogy fogod magad érezni, amikor bármi történik

  • te higgadt és nyugodt maradsz
  • meglátod miért szolgál téged
  • tüneteid oka kitisztul és egységben érzed magad
  • kizökkenés helyett, képes vagy fókuszálni
  • szívedre hallgatva jó döntéseket hozol

TÉNYLEG JÓ LESZ? NEKED IS SEGÍTENI FOG?

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küld vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

ÍGY KOCKÁZATMENTESEN PRÓBÁLHATOD KI AZ ÁSVÁNYOK JÓTÉKONY HATÁSÁT.

IGEN,

kipróbálom, hiszen nincs veszíteni valóm, még hatásgarancia is jár rá! Biztonságosan hordhatom, mert tisztítva és programozva kapom. Ez az egy életem van, szeretném egészségben és nyugalomban élni.

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Egyet vagy kettőt szeretnél?

Áldás-karkötő
14.421 Ft kedvezmény

1 db Áldás-karkötő (értéke 14.990 Ft)

+
Ásványterápiás Kabbala blokkoldó fohász (értéke: 9800 Ft)

+
Szállítási díj (értéke 1498 Ft)


26.198 Ft 11777 Ft

2 db Áldás-karkötő
22.501 Ft kedvezmény

2 db Áldás-karkötő (értéke 29.980 Ft)

+
Ásványterápiás Kabbala blokkoldó fohász (értéke: 9800 Ft)

+
Ajándék küldési lehetőség (értéke: felbecsülhetetlen)

+
Szállítási díj (értéke 1498 Ft)


41.278 Ft 18777 Ft

11777 Ft! 1-es a Teremtő erő száma, a 7-es a változásé!

Utald el úgy az értékét, hogy közben felteszed ezt a kérdést:
Mit teremtek, ezzel a befektetéssel?

Siess, hogy le ne maradj!

Sajnos korlátozott az, hogy hányat tudunk készíteni, ezért amíg le tudod adni itt a rendelést, addig van a készletből!

NE ZÁRD BE EZT AZ OLDALT, MEGRÉDEMLED AZ ENERGETIKAI SEGÍTSÉGET!

Rendeld meg most és 3 nap múlva már nálad lehet az Áldás-karkötő!

Go to Top