Angyali jólét medál2022-11-15T18:32:06+01:00

Mit szólnál hozzá, ha megszűnne az életedben, hogy

 • nincs erőd kitartani

 • bizonytalan vagy

 • nem élsz jólétben

 • letérsz az utadról és pofonokat kapsz érte

és nem kellene attól tartanod, hogy

 • még egy év ugyan úgy telik el, mint az előzők

 • túl sok terhet cipelsz és megbetegszel

 • nem jön a megoldás

 • érzelmileg kibillensz

de rátalálnál a megoldásra, amivel

 • minden könnyebb, terhek megszűnnek

 • vezetve vagy, a legfőbb jó felé

 • erőt ad

 • felállít és elindít

ha veled van

 • biztonságban érzed magad

 • fogja a kezed, mint egy anya

 • jóleső melegséget ad

 • minden rendeződik

ráadásul bármennyire azt érzed nehéz a sorsod, jólétet tudsz teremteni!

Segítőkész vagy, jót feltételezel az emberekről, de emiatt nem véded magad!
Védtlen vagy és kiszolgáltatod magad másoknak! Ezért fogy az energiád!

Most Vége, hogy merülsz és ugyanazokat a köröket futod!

Gyere ki a mókuskerékből!

Gondolj bele, mennyire más lenne az életed, ha mindig energikus lennél és valaki fogná a kezed és vezetne? Jó döntéseket hoznál és éreznéd napról napra, hogy haladsz?

A sikeres élet az, amikor eldöntesz egy célt, érzed hogy haladsz felé majd eléred! Ehhez kell erő és rálátás!

Végre olyan életet élhetsz ezzel az ÚJDONSÁGGAL, amiben

 • angyali védelemben vagy

 • kapcsolódni tudsz az angyalokkal és a kristályok angyalaival

 • biztonságot és tartást kapsz

 • jólétet tudsz teremteni

És, hogy mi ez az aggodalmat és bizonytalanságot megszüntető újdonság?

Mostantól az Angyali Jólét-medál fogja bearanyozni életed, a megoldásokat elhozni és utadon tartani! Gyógyít test, lélek és szellem szinten, úgy ahogy a legjobb neked!

A nagyításhoz kattints a képre!

 • Nincs többé erőtlenség

 • Nincs többé depresszió

 • Nincs többé agyalás

 • Nincs többé feszültség

 • Nincs többé betegség

Mi is pontosan az Angyali Jólét-medál??

Az Angyali Jólét-medál 2 féle, energetikailag feltöltött, programozott, ásványokból készül. Felállít, erőt ad, útba igazít, védelmez és támogat, hogy kapcsolódni tudj az angyali világhoz és kommunikálni a kristályok angyalaival.Fokozza a teremtő erőd, hogy ne csak tervezgess, meg is tudj valósítani!

30 év felett el elhalálozás oka 90 % ban: mérgezés, stressz vagy baleset. Az Angyali Jólét-medál védelmez téged, hogy ne történjen veled negatív esemény, sem a fizika szinten (baleset) sem spirituálisan (energiaelvétel.) Oldja a feszültséged, így egészséges tudsz lenni, hiszen a feszültség indítja el a testben az elváltozásokat.  Támogat a helyes étkezésben, a mérgek elkerülésében.

Az Angyali Jólét-medál a spirituális emberek gyógytalizmánja, mert nem csak olyan életet segít teremteni, amiben egészséges vagy test-, lélek-, és szellem szinten, hanem spirituális fejlődésedben is támogat!Ha veled van, azt fogod tapasztalni, hogy csak úgy jönnek a megoldások!

Olvasd el az ásványok részletes leírását!

Kattints az ásvány nevére a részletes leírás eléréséhez!

Védelmez téged, mert körbe veszi aura rétegeidet hófehér fényével. Segít kapcsolatba lépni és dolgozni a kristályok angyalaival. Tisztítja és harmonizálja a csakrákat. Meditatív tudat mély állapotát teszi elérhetővé, és a kapott információkat földeli a fizikai testben. Reményt, örömöt és optimizmust ad. Felerősíti bennünk az angyali tulajdonságainkat, és gyorsan ráhangolják érzékeinket a szeretet és fény angyali birodalmaira. Ez a kristály a magasabb rendű tudat belső templomába emeli tudatosságunkat, ahol az őrangyalok tudása tárolódik. Könnyedséget és spontaneitást csempész minden tevékenységünkbe.

A mentális stressz, apátia, zavarodottság, rugalmatlanság, intolerancia semlegesítésére használható.

Felszabadítja a gátlásokat, gyógyítja a stresszel kapcsolatos betegségeket. Érzelmi gondokra és haragra belső megoldást biztosít.

(Az angyal aura kvarcot, alkímiai művelettel állítják elő, platina és ezüst molekulák ötvözésével.)

A merlinit olyan különleges ásvány, mely őrzi az ősi gyógyító tudás lenyomatát. Ha veled van, azt fogod érezni, hogy varázslatos dolog történik veled, mert rezgésével támogat, hogy minden szerencsésen alakuljon az életedben. Támogat, hogy az előző életekből hozott lelki és fizikai fájdalmaid oka tudatusoljon és kitisztuljon. Meditációban teljesen elcsendesedik az elméd, az agyalást nyugalom váltja fel.

Segíti az Akasa Krónikákban őrzött információk megértését, megfelelő pillanatban felvillantja előtted a múlt vagy a jövő képeit. Kettős színe egyesíti a spirituális és a földi rezgéseket, így egyensúlyt teremt benned. A sok előnytelen generációs programot segít átprogramozni, hogy a saját életed élhesd. A mélyen vagy, kihoz belőle és elindít felfele.

Rendkívül hatékony karmikus gyógyító, mert elér a múltba, segít olvasni az Akasha krónikák feljegyzéseihez, segít felismerni, átírni és felszámolni az előző életben tett fogadalmakat, és a gátló hiedelmeket, amelyek blokkolnak a jelenbe.

Segít egyensúlyba hozni az idegrendszert a beáramló magasabb rezgésekkel. Serkenti az energiaáramlást a gerinc mentén az agyon át, tehát a függőleges energiavezeték mentén, amely a korona csakra és a gyökér csakra között helyezkedik el.

Mit mond róla, aki már használja az Angyali Jólét-medált?

Nagyon jó érzés hordani. Biztonságban érzem magam. Egész nap rajtam van.Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, nem húzom fel magam dolgokon.

Vincze Istvánné

Boldogságot éreztem, amikor elsőnek megérintettem. Nagyon kis szépséges, igényes.

Szabó Erika

Amióta velem van a belső harmónia, stabilitás és biztonság érzése keletkezett bennem és hogy minden rendben van és lesz. Anyának is van, és mindketten ezt érezzük.

Kőhalmi Sándorné

Vigyáz rám. Sok ártástól megvéd!Egészen nagy problémát is lazán megoldottam! 100000 Ft-ős gázszámla után sem volt gondom!

Oszkó Judit

Több nehéz helyzet adódott, de ezeken gyorsan tovább léptem. Korábban ezek napokig nyomasztottak volna. Régen ilyen helyzetek után napokig aggódtam.Nem stresszelek a problémákon. Minden úgy történik, ahogy jó.

Jahudka Rudolfné

Megtaláltam álmaim lakását, melyet régóta kerestem, bőven van munkám.Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki változást szeretne életében. Megváltozik a világ körülötte.

Maros Irma

Jóleső melegség öntötte el egész lényem,olyan volt mintha egy eddig hiányzó darab került volna a helyére bennem. Amióta megvan és hordom magammal sokkal gördülékenyebben megy minden. Kiengyensúlyozottabb lettem,többször hallom meg az intiuciókat és merek hallgatni rá. Anyagi helyzetem folyamatosan javul,kapcsolataimban több az öröm a szeretet a megértés jobb lett a kommunikáció. Egészségi állapotom bámulatos gyorsasággal helyre jött gyógyszerek és orvosok nélkül.Mióta velem van nem csak nekem segített gyermekeim is változtak nagyon sokat. Két nagy fiam van amolyan lázadó korukat élik,sokszor volt olyan mikor nem értettük meg egymást,csodálatos módon már nincsenek viták veszekedések. Megértjük egymást és újra nagyon jó a kapcsolat köztünk. Ezért vagyok a leghálásabb.

Fekete Ildikó

Az álmaim sokkal tisztábbak.Mikor még nem hordtam általában sötét,nyomot rossz álmaim voltak. Most olyan mint a tavaszi eső után,tiszta friss érzések jönnek és emlékszem az álmaimra.Érdekes ha negatív az álmom akkor is tiszta és fényes.Olyan érzésem van,hogy útmutatás a jövőre nézve.Rá is szoktam arra,hogy kinyitom egy kicsit a szemem és már írom is,hogy mit álmodtam.

Gubien Jánosné
hatasgarancia_nagy

Tényleg működik? Neked is segíteni fog?

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küld vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!
Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványok jótékony hatását.

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan kell használni, és hogyan működik az Angyali Jólét-medál?2018-01-20T17:41:11+01:00

Legyen az aurádban, hogy át tudja alakítani a benned lévő negatív érzéséket és gondolatmintákat. Felszínre hozza mindazt, ami a valódi oka annak, hogy életedben nehéz érzések vannak. Majd feloldja lelki terheid, hogy könnyebb legyen. Erőt ad, utadra terel és rajta tart. Hófehér fényével beborítja aura rétegeid és védelmez téged.
Fürdéskor vedd le a medált, mert a benne lévő díszek elszíneződhetnek.

AJÁNDÉK: Merlin kristálymeditáció (Értéke: 3.900 Ft)

Jó lenne bepillantást nyerned a jövődbe?

Meglátni mi felé szeretne a lelked vinni!

Létezik egy hely, amiről nem tudsz az interneten olvasni! Merlin kristálybarlangja egy olyan hely, ahol jelen van a kristálykoponyák által őrzött ősi tudás és gyógymód.

Egy különleges hely, ahol megpihenhetsz, gyógyulhatsz, kérdezhetsz és választ kapsz!

A merlinit kristály oldja azokat a blokkokat, melyek gátolják a tisztán érzékelésed és látásod. Emeli rezgésszintedet, hogy meglásd azt, ami a fizikai szemednek láthatatlan.

Az Angyali Jólét-medálodhoz ez ajándék.

Mennyibe kerül a Angyali Jólét-medál?

Bizonyára fontos neked, hogy szeretteidet és angyali védelembe tudj és ők is jólétet tudjanak teremteni.

Ezért minden 3-ik Angyali Jólét-Angyalka ajándék 🙂

1 db Angyali Jólét-Angyalka 5988 Ft, de rendelj 2 db-ot, mert akkor 11976 Ft és 3-ik Angyalka ingyen van!

Most ajándékba kapsz hozzá egy olyan mentális gyakorlatot, amivel feltudod venni a kapcsolatot a kristálylények angyalaival! Így bármit tudsz kérni, mert az angyal aura kvarcot úgy programoztam, hogy kívánságkő funkciót is ellát!

IGEN,
kipróbálom az Angyali Jólét-medált, mert nincs benne kockázat. Biztonságos, mert tisztítva és programozva kapom meg. Itt az ideje, hogy ne akadályozzam magam a haladásomban. Megérdemlem, hogy velem legyen egy segítő rezgés, mely védelmez, utatmutat és fokozza teremtő erőmet. Tudom, hogy sokkal többre vagyok képes és érzem, hogy ez az Angyalka kihozza belőlem ezt a pluszt. 🙂

Legyen Neked és szeretteidnek is Angyali Jólét-medálja!

Angyali
Jólét-medál

1 db Angyali Jólét-medál
5988 Ft
Szállítási díj
1900 Ft
Merlin kristály meditáció
AJÁNDÉK
Kedvezmények értéke 9888 Ft
7888 Ft

Angyali
Jólét-medál
2+1 ajándék

2 db Angyali Jólét-medál
2 db 5988= 11976 Ft
+1 Angyali jólét-medál:
AJÁNDÉK
Szállítási díj
AJÁNDÉK
Merlin kristály meditáció
AJÁNDÉK

Kedvezmények értéke 23863 Ft
11976 Ft

Házassági ceremóniára invitállak –

Házasítsuk össze az eszed és a szíved!

Elme: Aggódom.

Szív: Nyugi.

Elme: De totálisan eltévedtem.

Szív: Csak kövess.

Elme: De te sosem voltál még ott.

Szív: Bízz bennem, tetszeni fog.

LÉLEK: Ha csendben maradnátok, mutatnám az utat.

Teremts összhangot magadban!

Az eperkvarc egy olyan ásvány, mely megszünteti a vihart benned, amit az eszed és szíved harca tesz! Ha előfordul veled, hogy nem tudod, hogy az eszedre vagy a szívedre hallgass, akkor ez lesz a kedvenc köved!

Mindkettő fontos! Az eperkvarc megteremti benned az összhangot, a harmóniát és előhívja a benned lévő, lelkedből jövő bölcsességet! Egy ilyen összhangban teljesen egyértelmű mi legyen a jó döntés és érzed a lelkedben is a helyességét!

Az Eperkvarc, ezért a Lélekkő nevet kapta, mely segít, hogy minden egyes nap, meg tud élni az eszed és szíved egyensúlyát! Ez az egyensúly ad neked tudatosságot!

Rendelésed mellé 2990 Ft-ért rendelheted meg!

AJÁNDÉK hozzá egy zárt körű Ásványterápiás blokkoldó meditáció, a házassági ceremónia.

A meditációban megkérjük a felsőbb énedet, hogy tisztuljanak ki azok az előnytelen érzések, rezgések belőled, amik az érzelmi vihart, agyalást és egyensúlytalanságot okozzák! A meditáció értéke: 3900 Ft.

Életed könnyeddé válik, amikor benned egyensúly van és követed lelked hangját!

Egyszerre fogod tudni és érezni a helyes irányt!

Rendeld meg most az Angyali Jólét-medált!

Go to Top