MIT SZÓLNÁL HOZZÁ, HA NEM KELLENE ATTÓL TARTANOD, HOGY

 • Hónap vége előtt elfogy a pénzed
 • Nem jut a fontos dolgokra
 • Nem tudod törleszteni a hiteled
 • Nem tudod időben kifizetni a számláid
 • Megbetegszel a feszültségtől

és megszűnne, hogy

 • Blokkolva van a pénzáramlásod
 • Nincs tartalékod
 • Generációs minták akadályoznak
 • Elégedetlen vagy
 • Nincs elég erőd változtatni

de rátalálnál a megoldásra, amivel

 • Fokozni tudod az intuiciód
 • Növeled a tudatosságod
 • Meg tudsz bocsátani
 • Feloldod a függőségeidet
 • Ki mered mondani az érzéseidet

VÉGRE OLYAN ÉLETET ÉLHETSZ EZZEL AZ ÚJDONSÁGGAL, AMIBEN

 • Meggyógyul a pénzzel való kapcsolatod
 • A munkád, a hivatásod
 • Hiszel a teremtő erődben
 • Több bevételed van, mint kiadásod
 • Tehetős vagy (nem tehetetlen)
 • Örömteli minden napod
 • Nyugodt vagy
 • Tetteidet eredmény követi
 • A fásultságot lelkesedés váltja fel
 • És végre aktiválódik a teremtő erőd

Mostantól az ANYAgi Bőségkarkötő segít ANYAgi biztonságot teremteni!

 • Nincs többé szűkölködés
 • Nincs többé pénzhiány
 • Nincs többé elégedetlenség
 • Nincs többé kifizetetlen számla
 • Nincs többé létbizonytalanság

Mi is pontosan az ANYAgi Bőségkarkötő?

Az ANYAgi Bőségszett 11 energizált ásványból álló ásványszett, melyek olyan információval vannak feltöltve, azaz programozva, hogy feloldják azokat a lelki blokkokat és előnytelen generációs mintáidat, amik gátolják a bőséges pénzáramlásodat. 3 szinten hat: fizikai, gondolati és érzelmi, azaz segítenek, hogy olyan tetteid, szokásaid, gondolataid és érzelmeid legyenek, mely elősegítik az ANYAgi biztonságod megteremtését.

Harmonizálja ANYÁval a kapcsolatod, mert, ahogy a nevében benne van, az ANYAgi problémák ANYÁval való problémákat tükröznek. Növeli az önbizalmadat, hogy elhidd magadról, hogy KÉPes vagy megteremteni vágyaidat és ANYAgi biztonságodat. Harmonizálja apával is a kapcsolatod, aktiválja teremtő erődet.

Ez a legjobb megoldás, hogy ANYAgi biztonságban és jólétben élj!

Milyen ásványokból áll az ANYAgi Bőségkarkötő?

Olvasd el az ásványok részletes leírását!

Kattints az ásvány nevére a leírások eléréséhez!

Lásd meg, mi a megoldás és fókuszálj a szolgálatra

Abban támogat téged, hogy gondolatvilágod feltöltse olyan gondolatokkal, melyek lehetővé teszik, hogy mindig, mindent könnyedén ki tudj fizetni, amire vágysz.

Bölcs nyugalommal áraszt el. Józanságot és tudatosságot ad neked. Kibontakoztatja azt a különleges képességed, mellyel leginkább tudsz szolgálni és a szolgálat által bőségben tudsz élni. Segít, hogy megérzéseidet ösztönös cselekvés kövesse.

Ősprogramja:

Az Ametiszt a megértés, megbocsátás és a béke köve. Józanságot, tudatosságot ad. Megadja a kezdő lökést céljaid eléréséhez. Kitartást ad annak érdekében, hogy bármibe kezdesz, abból siker legyen. Segít rendezni a gondolataidat és megérteni az álmaidat. Megerősíti a belső hangod és intuitív képességed. A homlok- és koronacsakrát harmonizálja annak érdekében, hogy megéld a teljes szabadságot, megszüntesd gondolataidban a káoszt és kristálytisztán lásd a célodat.

Amikor folyton fáradt vagy, nincs benned lelkesedés és szenvedély, ekkor nem látod magad előtt a célt és a hozzá elvezető utat.

Harmonizáld ANYÁval a kapcsolatod és élj érzelmi bőségben

Abban támogat téged, hogy érzelemvilágodat feltöltse olyan érzésekkel, melyek lehetővé teszik számodra, hogy mindig mindent könnyedén ki tudj fizetni, amire lelki szinten vágysz. Segít abban, hogy becsüld és szeresd magad, meglásd az értékeidet.  Meggyógyítja a pénzzel való kapcsolatodat és támogat téged, hogy bőségben, jómódban élj, mindent megtehess, amit valódi vágyad alapján szeretnél. Több legyen a bevételed, mint a kiadásod és tudd a pénzt fialtatni. Harmonizálja édesanyával a kapcsolatod.

Ősprogramja:

Sors és szerencse köve. Optimizmusnövelő és bátorságot adó tulajdonsága miatt szeretik. Segítségével megéled valódi önmagad. Gondolataidban rendet rak, megmutatja, mi okozza a káoszérzést. Megmutatja az értékeidet. Tiszta szándékot és tiszta érzelmet ad neked. Félelemmentesít, mellyel kiegyensúlyozottabb és jobb kedvű leszel. Segít megbocsátani és elengedni. Empatikussá, bátorrá, céltudatossá válsz általa. Erősíti az érzékelést.

Fizikai szinten jótékony allergiára, bőrre, koleszterinre, szív és érrendszerre. Erősíti immunrendszered. Csökkenti a koleszterint. Vérnyomás-kiegyenlítő és gyulladáscsökkentő. Jó hatással van a vérképzésre, vérellátásra, melegíti, élénkíti az érzéketlen testrészeket. Erősíti a májat. Jótékony az anyagcsere-folyamatokra, belekre, segíti a felesleg zsír lebontását. Jó bőrallergiák, akne, ekcéma, kiütések ellen. Pattanások kezelésére is alkalmas. Segít hajhullásnál, korpásodásnál, törékeny hajnál. Visszavezeti a káliumot, ami javítja az áteresztő-képességet.

Növelned kell az önbizalmadat, hogy higgy magadban és teremtő erődben

Abban támogat téged, hogy fizikai szintedet feltöltse olyan szokásokkal, tettekkel, szavakkal, melyek lehetővé teszik számodra, hogy mindig, mindent könnyedén ki tudj fizetni, amire vágysz.

Segít felismerni előnytelen pénzügyi szokásaid, tetteid és segít átalakítani olyan szokásokká, tetteké, melyek támogatják, hogy jómódban és bőségben élj, és hogy több pénzed legyen, mint ami elég. Önbizalmat ad, hogy átérezd, hogy képes vagy elérni a céljaidat és megteremteni a bőséges életedet.

Ősprogramja:

Bátorságot ad, hogy kimerj állni a meggyőződésed és véleményed mellett. Segít, hogy konfliktus nélküli kommunikációval kivívd az igazad. Harmonizálja a torokcsakrát, ezért segít önkifejezésedben.

Fizikai szinten jótékony: szemgyulladás, retinaprobléma, hasnyálmirigy, vérnyomás, vércukor probléma, pajzsmirigy, nyirokrendszer, nyak és torok területeken történő megbetegedések. Erősíti az immunrendszert.

Teljesíts minden fizetési kötelezettségedet határidőre

Abban támogat téged, hogy a hozzád befolyó pénzt megtisztítsa, minden negatív rezgéstől. Amennyiben van pénzügyi tartozásod, segítsen minél hamarabb visszafizetni, a legelőnyösebb módon. Minden pénzügyi fizetési kötelezettségedet könnyedén és határidőre tudd teljesíteni.

Ősprogramja:
A tökéletesség, a tisztaság kristálya. Erőt és harmóniát ad. Elsősorban a koronacsakrára hat, viszont emellett minden csakrára erősítő, kiegyenlítő hatással van. Viselése megteremti a belső békét és harmóniát. Támogatja a tisztánlátást, segíti a tiszta kommunikációt, a tiszta gondolatokat és a tiszta cselekedeteket.

Idegsejtjeidet regenerálja, melynek hatására energikussá, harmonikussá válsz. Oldja a feszültséget, a depressziót, a stresszt, így kiegyensúlyozott leszel. Kivezeti szervezetedből a negatív energiákat, a pozitívokat viszont felszabadítja.

A hegyikristály minden betegség gyógyítására alkalmazható. Megtisztítja a szervezeted, elmulasztja a görcsöket, fájdalmakat, enyhíti szervezetedben a gyulladást. Erősíti az immunrendszered, mellyel a szervezeted ellenállóbbá válik. Megkeresi a szervezetedben a probléma helyét és ott hat közvetlenül.

Fel kell ismerned honnan erednek a félelmeid, hogy feloldhasd őket! A belső fény kibontakozása csak is belső látással lehetséges! A lepidolit programozásával oldja az intuiciós blokkokat!

Ősprogramja:
Különleges ásványként nemes feladatban segít. Lelki blokkokat oldja és segít felszínre hozni az előző életekből eredő akadályokat. Támogat az asztrálutazás során. Növeli tudatossági szinted, hogy meglásd teljes részletében a spirituális igazságokat. Erőt és kitartást ad, hogy egyedül elérd a céljaidat, így támogatva a függetlenedést. Megmutatja, hogyan vond ki magad a befolyásolás alól. Jó társ a döntés hozásban. Rávilágít arra, ami igazán fontos számodra, hogy ki tudd szűrni a zavaró tényezőket. Harmonizálja a Korona-, Harmadikszem-, Torok- és Szívcsakrát is.
Fizikai szinten: a Lepidolit pontosan megjelöli a rendellenesség helyét, fölé helyezve finoman rezeg. Csillapítja az allergiát, erősíti az immunrendszert, újjáépíti a DNS–t. Enyhíti a kimerültséget, az epilepsziát és az Alzheimer–kórt. Tompítja az isiásszal és az idegzsábával járó fájdalmat, és megszünteti az ízületi problémákat. A bőr és a kötőszövet méregtelenítője. Kitűnő a klimax idején, különösen drágakőelixírként. Megtisztít az elektromágneses szennyeződésektől, míg a számítógépre téve elnyeli a kisugárzásokat. Kikristályosítja jövőképedet. Segít fókuszálni és összpontosítani. Nyugtat, és segít, hogy mély, pihentető álmod legyen. Mély érzelmi gyógyulást biztosít.

Fel kell oldanod a tudatalatti blokkokat, hogy sikeres légy

Feltölt olyan gondolatokkal, melyekkel megteremted, hogy több pénz áramoljon hozzád, mint ami elég, és pénzügyi szabadságban élj. Segít megtisztítani, megszüntetni minden olyan tudatos vagy tudattalan gondolatodat, melyek gátolják, hogy magadhoz vonzd azt a pénzösszeget, ami több, mint elég. Támogat, hogy minden élethelyzeted a legszerencsésebben alakuljon és a legtöbb siker érjen.

Ősprogramja:
Szerencsét és bőséget hoz az életedbe. A védelem és egyensúly köve is, mely harmonizálja a Napfonatcsakrádat. Az életed továbbhaladásában támogat. Összhangot teremt a belső energiáid között. Megmutatja a helyes utat, ha nem találod azt. Bátorságot ad a döntéseid meghozatalához. Fejleszti a mások iránti bizalmadat. Viselése megszünteti az önértékelési zavarokat, gátlásokat, bizonytalanságot. Összeköti a két agyféltekét, ezáltal javítja a felfogóképességet és így semmi sem fogja elkerülni a figyelmed. Nyitottá és kreatívvá tesz. Segít, hogy legyőzd korlátaidat, hogy megtaláld azt a munkahelyet, ahol jól érzed magad, és örömmel tölt el ottléted. Segítségével hinni kezdesz a saját képességeidben, erőt kapsz ahhoz, hogyan nézz szembe a gyenge pontjaiddal azért, hogy legyőzd azokat.

Fizikai szinten: erősíti a légutakat. Jótékony hatással van az idegrendszer betegségeire, csontokra, tüdőre. Erősíti a látást. Pozitív hatást gyakorol az agyra és a koncentráló képességre. Aktiválja a mozgásszerveket, illetve hatásos azok merevségével szemben is.

Legyen kitartásod és akaraterőd céljaid eléréshez!

Abban támogat téged, hogy érzelemvilágod megtisztuljon a pénzzel kapcsolatos rossz érzésektől. Érzelmeid negativitását, félelmeidet, szorongásaidat feltárja előtted és elindít a változtatásakarásig és végigvezet az úton, hogy pozitív érzelmekkel, elégedettséggel és örömmel teli légy. Életminőségedet javítja és fokozza az akaraterőd. Felelősségérzetedet fokozza.

Ősprogramja:
A regenerálódás ásványa. A hematit a gyökércsakrára fejti ki kedvező hatását. Viselése megteremti benned a biztonság érzését. Védelmet biztosít az ártó energiákkal szemben.

A hematit megtölti a vért oxigénnel, melynek hatására javul a memóriád, könnyebben koncentrál és kiváló segítség vizsgaidőszakokban is. Regenerálja agyi funkcióidat és ezáltal oldja a feszültséget. Nyugalommal tölt meg.

A hematit magas vastartalma miatt első sorban a vérképre, vérkeringésre, vérnyomásra fejti ki jótékony hatását. A májra, vesére, lépre regeneráló, tisztító hatással van, így elősegíti a szervezet méregtelenítését. A sebek, sérülések gyorsabban gyógyulnak tőle.

Át kell érezned az ELÉGedettséget, hogy bőséget teremts

Abban támogat téged, hogy szóhasználatod, tetted, szokásod megtisztuljon a pénzzel kapcsolatos előnytelen szavaktól, cselekedetektől, szokásoktól. Akaratod mértékletes kiáramoltatására tanít. Oldja azokat a lelki blokkokat és előnytelen generációs mintákat, melyek gátolják, hogy ELÉGedett légy.

Ősprogramja:
Az életöröm és az optimizmus kristálya. Bőséget és gazdagságot hoz.

A citrin a napfonatcsakrára és a torokcsakrára van a legnagyobb hatással. Viselése segít a mindennapi, önmagaddal és a külvilággal kapcsolatos harcok leküzdésében. Támogat a tiszta kommunikációban, ezáltal mások is megértenek téged és te is megértesz másokat. A citrin az önfegyelem fejlesztését is támogatja.

Erős stresszoldó hatású, oldja a félelmeket. Örömmel, boldogsággal tölti fel az életed. Bátorságot, önbizalmat, nyitottságot, önfegyelmet ad neked. Elűzi a fáradtságot, reggelente segít, hogy könnyebben, kipihenten kelj ki az ágyból. Energizál. Megszünteti a negatív jellemvonásokat.

Elősegíti a szervezet méregtelenítését és tisztulását, ezért diéta során elengedhetetlen ásvány. Enyhíti a gyomor, a belek, a vesék megbetegedéseit. Megtisztítja a bőrt. Serkenti a lép és hasnyálmirigy működését. Egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Csökkenti a koleszterint.

Éld meg szenvedéllyel és örömmel a munkádat

Abban támogat téged, hogy olyan munkád legyen, melyet szenvedéllyel tudsz végezni, a munka élvezetes legyen a számodra, örömmel töltsön el és jómódban élj általa.

Abban támogat téged, hogy a pénzt, ami beérkezik hozzád, megtöltse szeretettel, örömmel, békével, megelégedettséggel és minden Tőled kimenő pénzzel együtt szeretet-, öröm-, béke-, megelégedettség-energia is áramoljon és tartósan legyen ott, ahol a pénz áthalad. Tükröt mutat, milyen a kapcsolatod magaddal, és megtanít, hogyan tudod élvezni a földi javakat. Felszabadítja életenergiád, mely meggyógyítja minden sérült érzelmed, köztük azokat is, amik gátolják, hogy jómódban és bőségben élj.

Rubin ősprogramja:
Elűzi a haragot, a depressziót és pozitív, derűs életszemléletre ösztönöz. Megteremti benned az elégedettséget, a lelki békét. Megtanít az önszeretetre, saját magad elfogadására. Erőt, energiát ad, hogy elérhesd céljaidat. Szenvedéllyel és örömmel tölt fel.

Fizikai hatása: méregteleníti az ér- és nyirokrendszert. Csökkenti a koleszterint, csillapítja a lázat. Segíti a szív- és érrendszeri betegségek gyógyulását. Jótékonyan hat a vesékre, mellékvesékre.

Zoiszit ősprogramja:
Segít, hogy minden gondolatoddal vágyaidat teremtsd, úgy hogy uralod gondolataid. Befolyásmentessé tesz és kikristályosítja céljaid. Életed mesterévé tesz. Harmonizálja a szív-, torok-, harmadikszem-, és koronacsakrát. Segít, hogy ne a megszokott normák szerint élj, hanem letéve a generációs korlátozó magatartást, szabad akaratodból vágyaid szerint élj. Felszínre hozza az elfojtott érzéseidet és megszünteti a kedvtelenséget.

Fizikai szinten jótékony a méregtelenítésnél, gyomorsavtúltengésnél, tüdőnél, szív és lép betegségeinél. Erősíti az immunrendszered. Fokozza a termékenységet, gyógyítja a nemiszerveket.

Merj átmenni a változás folyamatán, mely elvezet a jólét teljességéhez

A jólét teljességét hozza el neked. Harmonizálja a harmadikszem csakrádat, hogy meglásd, hogy mi, mi miatt történik. Segítségével átlátod, hogy min kell változtatnod, ahhoz, hogy jólétben élj, és hogy több pénz áramoljon hozzád, mint ami elég. Segít felismerni és oldani minden előnytelen generációs mintát és lelki blokkot, mely gátolja, hogy annyi pénz áramoljon hozzád, ami több, mint elég. Felold minden blokkoló energiát a pénz és te közted.

Ősprogramja:
Segít megmutatni, hogy mi okozza gondolataidban a káoszt és rendezi is őket. Lila színével harmonizálja a koronacsakrád, de nagyon jó hatása van a harmadikszem csakrára is. Eljuttat, arra a szintre, ahol már változtatni akarsz és utat is mutat. Segít a választásban, ha elakadsz. Tiszta szándékkal ajándékoz meg és a jólét teljességét hozza el neked. Meditációban segít mélyebbre menni. Elvezet a belső vezetődhöz, hogy meghalld a belső hangodat és bátorságot, ad, hogy merd követni.

Jótékonyan hat a vérnyomásra (szabályozza), lemerült testet energetizálja, valamint a Gyógyítja: a szemet, szájat, szívet, hasnyálmirigyet, depressziót, májat és a görcsöket.

Éld meg szenvedéllyel és örömmel a munkádat

Tartalékenergia és tartalék pénz teremtésében segít. Élet- és teremtőerőt, határozottságot ad. Bátorságot ad megtenni az első lépést a változtatáshoz és abban is, hogy megtaláld az életutadat. Minden lelki blokkot és generációs mintát oldjon fel, mely gátolja ezt. Harmonizálja a gyökércsakrát. Az átalakulást segíti, hogy harmonikusan éld meg. Segít, hozzád vonzani azokat az embereket és lehetőségeket, akik támogatnak abban, hogy anyagi biztonságot teremts.

Ősprogramja:
Bátorságot ad, és bízni tanít. Kitisztítja gondolatvilágodat. Segítségével megérted felelősségedet a dolgaidban. Energiát ad, növelik az ellenálló erőt, mert élénkítik az immunrendszer működését.

Fokozzák a kitartást és segítenek a nagyobb aktivitásban.

Fizikai szinten: erősíti immunrendszered. Élénkítik a szívet, vérkeringést. Összes szervet serkenti. Méregtelenítő. Óv az érelmeszesedéstől. Segít a test gyulladásos folyamatainak leküzdésében és a sebek gyógyulásában.  Élénkíti a szívet és a vérkeringést.

Abban segít neked, hogy tisztán láss mindent magad körül, kezdeményezőkészséget, akaraterőt és önbizalmat ad. Bátorsággal ruház fel, hogy képes légy változtatni. Stabilitást hoz az életedbe és segítségével meg tudod teremteni anyagi biztonságodat. Elegendő energiával tölt fel téged. Erősíti immunrendszered.

Mit mond róla, aki már használja a ANYAgi Bőségkarkötőt?

Elértem, azt hogy mindig van, amennyinek lennie kell. Nem vagyok elégedetlen. Hálás vagyok, hogy mindig be vannak fizetve a csekkjeim.

Ruzsomné Csörgő Mária Marcsi

„Mióta meg van azóta sokkal jobb a kapcsolatom az anyukámmal, az anyagi helyzetem is javulóban van. Sokkal nyugodtabb vagyok, nem idegesít már, ha ki kell adni valamire.”

Kunkliné Forgács Gabriella Gabi

„Szeretem hordani, ha rajtam van vonzza a pénzt. Felismerésem előnytelen gondolatmintára: 1. Csak azt becsülik, akinek pénze van- akkor én értéktelen vagyok? 2. Na dolgozzunk mert nem élünk meg.”

Makai Rita

„Nagyon nem tudtam spórolni, és nem jöttem ki a fizetésemből egyik hónapról a másikig. Jó érzés hordani, mindenki aki látja meg csodálja és kérdezi, hogy hol vettem. Mióta hordom kijövök a pénzemből és tudok félre rakni, de ha veszek néha pár sorsjegyet akkor mindig van valamennyi nyereményem.”

Tombor Lászlóné Ágnes

Hallgasd meg Móni üzenetét!

A karkötőhöz az alábbi bónuszokat is megkapod ajándékba!

AJÁNDÉK: Bőség-meditáció (értéke: 3.900 Ft)

Meditációban feloldjuk a pénz és közted lévő energetikai blokkokat és harmonizáljuk ANYÁval a kapcsolatod, hogy végre megszűnjenek az ANYAgi problémáid.

A meditációban segítek neked feloldani minden KÖTődést és függőséget, ami a gátolja az érzelmi és ANYAgi bőségedet, hogy szabad és önálló légy. Megszüntetjük a bizonytalanság és kiszolgáltatottság érzését, hogy végre kezedbe vedd az életed irányítását. Feloldjuk a folytonos önostorozást, hogy önmagad bántása helyett, szeresd magad, és megteremtsd érzelmi bőségedet és segítek leföldelni magad, hogy stabil, biztos alapokra tudd építeni bőséges életedet.

A megrendelésed mellé, e-mailben megkapod a Bőség-meditáció felvételét. Ez a felvétel sokkal jobb minőségű, mint amit az elő adás alatt hallottál és hozzá illő zenét is teszünk alá. Ezt a felvételt bármikor meghallgathatod (nem csak 1 hétig elérhető), sőt le is töltheted, így laptopon, táblagépen vagy akár telefonon is meg tudod hallgatni.

AJÁNDÉK: Ingyenes belföldi házhoz szállítás (értéke: 999 Ft)

Ebben az akcióban minden belföldi megrendelést ingyenesen szállítunk házhoz. A csomagokat a GLS futárszolgálat fogja kézbesíteni. A kézbesítés előtti napon SMS és e-mail értesítést kapsz. A kiszállítás napján pedig SMS-ben megkapod a futár telefonszámát is! 🙂

Ha külföldről rendelsz, akkor is kedvezményes 999 Ft-os szállítási díjért küldjük ki neked postával. Ebben az esetben csak előrefizetésre van lehetőség!

Tényleg működik? Neked is segíteni fog?

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértem, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtam ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztos vagyok benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küld vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautalom részedre a teljes vételárat!
Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványok jótékony hatását.

IGEN,

kipróbálom, mert nincs veszíteni valóm. Biztonságos, mert tisztítva és programozva kapom. Szeretem magam, ezért megengedem magamnak, hogy kapjak energetikai segítséget, hogy megoldjam azt, amit eddig nem tudtam. Megérdemlem, hogy harmonizálja a lelkem és elvezessen a sorsomhoz, hogy a saját életem élhessem.

Itt tudod leadni a rendelésed!

Válaszd ki melyikből hány db-ot szeretnél!