Belső erő karkötő2022-11-15T21:50:53+01:00

Ha fogytán a belső erőd, akkor

 • engeded, hogy testi vagy lelki bántalmazás érjen
 • nem tudsz kiállni magadért
 • nehéz nemet mondanod
 • háttérbe szorítod magad
 • nehezen érvényesülsz

Itt egy megoldás, amivel

 • magabiztossá válsz
 • meg tudod húzni a határaid
 • nem engeded, hogy kihasználjanak
 • fény tudsz lenni ott is, ahol a környezeted sötét
 • szeretetteljes önérdekérvényesítesz

Szabadítsd fel magadban azt az erőt,
ami benned szunnyad és várja, hogy támogasson!

Ebben a testben, ez az egy életed van! Önérvényesítés nélkül, folyton lemondás fogja jellemezni az életed!

A belső erő az, amivel megoldasz, mersz, cselekszel, haladsz!

Mi is az a szeretetteljes önérdekérvényesítés?

Az önérdek érvényesítés, nem önző és egos viselkedés, hanem tudatos példamutató magatartás.

Szeretetteljes viselkedés, mert szereted magad annyira, hogy ne árts önmagadnak és szereted és tiszteled az embereket annyira, hogy őszinte vagy velük!

Vess véget a mártír, szegény én és elfojtó viselkedési mintázatoknak, ami jellemzi a generációdat és egy új, egészséges mintát hozzál létre, ami igen értékes örökség az utódaidnak.

Az új minta, mely megváltoztatja a sorsod: döntőképes, felelősséget vállaló belső erejét egészségesen megélő nőies nő

Nincs többé

 • elnyomás
 • lelki terror
 • besimulás más akarata alá
 • önbizalomhiány

Mi is az a Belső erő karkötő!

Tigrisszem, Sólyomszem, Macskaszem, Citrin, Narancskalcit és arany Angyalaurakvarc ásványból álló programozott karkötőt! Alap jótékony hatásukkal támogatnak, hogy legyen erőd kitartani, meglátni, amit nem mersz észre venni és pozitív légy!

Programozásukkal oldanak minden olyan lelki blokkot és generációs mintát, ami létrehozza, hogy nehezen érvényesül, önibalom hiány jellemez és nem szereted magad eléggé.

Fásultságnak és az egyhelyben toporgásnak vége lesz!

A Belsőerő-karkötő ásványainak közös rezgése eléri nálad, hogyha egy félénk, bátortalan, önbizalomhiányos kiscicából, oroszlánná válj úgy, hogy képes vagy önérdekérvényesítő lenni és játékos, mint egy macska és erős, magabiztos, mint egy oroszlán!

Tartást ad!

Sólyomszem – Meglátom!

A sólyomszem a megértés és tisztánlátás köve. Segít meglátni, amit félsz észre venni. A keringési rendszer, belek, láb, nyak-, vállmerevségben segít. A sólyomszem a homlok-, torok-, és napfonatcsakrát harmonizálja. Ezért támogat, hogy kimond az érzéseidet, miközben energiával tölti fel erő központodat.

Segít megérteni, hogy melyek azok a gondolatok, melyek felelősek egy-egy helyzet, probléma kialakulásáért. Erőt ad a feloldásukhoz, hogy változtatni tudj, valamint tiszta szándékot.

Citrin – Megoldom!

Az életöröm és az optimizmus kristálya. Bőséget és gazdagságot hoz.

A citrin a napfonat csakrára és a torok csakrára van a legnagyobb hatással. Viselése segít a mindennapi harcok leküzdésében, mind a külvilággal mind önmagaddal. Segít a tiszta kommunikációban, ami által megértenek és te is megértesz másokat. A citrin az önfegyelem fejlesztését is támogatja.

A citrin erős stresszoldó hatással rendelkezik, oldja a félelmeket. Örömmel, boldogsággal tölti meg az életed. Bátorságot, önbizalmat, nyitottságot, önfegyelmet ad neked. Elűzi a fáradtságot és reggel segít könnyebben, kipihenten kikelni az ágyból. Energizál.

A citrin elősegíti a szervezet méregtelenítését és tisztulását, ezért diéta során elengedhetetlen. Enyhíti a gyomor, a belek, a vesék megbetegedéseit. Megtisztítja a bőrt.

Tigrisszem – Megteremtem!

Szerencsét és bőséget hoz az életedbe. A védelem és egyensúly köve is, mely harmonizálja a Napfonatcsakrárdat. Az életed tovább haladásában támogat. Összhangot teremt a belső energiái között. Megmutatja a helyes utat, ha nem találod. Bátorságot ad a döntések meghozatalához. Fejleszti a mások iránti bizalmad. Viselése megszünteti az önértékelési zavarokat, gátlásokat, bizonytalanságot. Összeköti a két agyféltekét és ezáltal javítja a felfogó képességét, semmi sem kerüli el a figyelmed. Nyitottá és kreatívvá tesz. Segít, hogy legyőzd korlátaidat.

Fizikai szinten: erősíti a légutakat. Jótékony az idegi betegségekre, csontokrs, a tüdőre. Erősíti a látást és jó hatással van csontokra is.

Macskaszem – Megértem!

Erőt, önbizalmat, önfegyelmet, örömöt és boldogságot ad. Földelő kő, megóv a negatív energiáktól és védelmet nyújt. Harmonizálja gyökér-,szakrális-, és napfonatcsakrát, hogy tudj helyt állni az anyagi világban és örömmel, energikusan haladj. Javítja a logikus gondolkodást és segít, hogy megtaláld az eszed és szíved közti egyensúlyt. Könnyebben leküzdöd vele félelmeidet. Védi az aurád és növeli az intuíciós képesség. Nyugalmat és pozitív hozzáállást ad. Elvezet ahhoz az állapothoz, hogy értékes embernek érezd magad. Hatékony méregtelenítésnél és a légutakra. Oldja az artériák meszesedését is.

Narancskalcit – Félelemmentesen élek!

Oldja a félelmeidet és aggodalmaidat és felszabadítja benned az örömöt és a boldogságot. Megmutatja, hogy mely gondolatok hatnak károsan az életedre. Bátorságot ad, hogy változtass. Harmonizálja a Szakrális csakrádat. A szexualitást és a kreativitást magasabb szintre emeli. Kiegyensúlyozottá válasz általa. Személyes fejlődésedet is segíti, közelebb visz bölcsességedhez.

Fizikai szinten jótékonyan hat: emésztésre, kötőszövetre, bőrre, csontra és fogakra, vastagbélbetegségekre, körömbetegségekre, ízületi gyulladásra és szívpanaszokra is. Erősíti immunrendszered.

Arany Angyalaurakvarc – Jólét felé vezetnek és követem a jeleket!

Az angyal aura a ragyogás aktíválója a test és az aura minden szintjén. Használják aura és csakra tisztításhoz, „kötelékek” eltávolításához, korlátozó hiedelmek, rossz mentális beállítottság, kimondatlan pszichés szerződések és asztrális paraziták tisztításához.

A szépségre hangol. Az angyali szférák és a tündérek energiájára nyit. Könnyedséget és spontaneitást hoz a napi tevékenységekhez, ahogyan felébreszti spirituális tudatosságodat.

Jobb kedvre derít és higgadt, békés állapotba hoz, amelyben képes vagy érzékelni és befogadni az angyali birodalmak szeretet energiáit. Az angyal aura kvarc érzelmi blokkokat is old és inspirációt nyújt.

Fizikai hatása: Mentális stressz, apátia, zavarodottság, rugalmatlanság, intolerancia semlegesítésére használható.

Az alábbi ajándékokat most mind megkapod hozzá:

Szállítási díj (Értéke: 1900Ft)

Belső erő visszahívó meditáció és fohász (Értéke: 9800 Ft)

Különleges technikával és a felsőbb éned segítségével visszahívod azokat az elvesztett lélekrészeidet, ahol az erőd kifolyt belőled! Minden olyan előző és ezéleti esemény, ahol hagytad magad megalázni vagy uralkodtak feledted, az mind gyengít a mai napig! Ennek lesz most vége, ahogy megcsinálod a meditációt!

TÉNYLEG MŰKÖDIK? NEKED IS SEGÍTENI FOG?

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küldd vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

ÍGY KOCKÁZATMENTESEN PRÓBÁLHATOD KI AZ ÁSVÁNYOK JÓTÉKONY HATÁSÁT.

IGEN,

kipróbálom a Belső erő karkötőt, mert meg akarom tanulni a határaim meghúzását és az érdekeim szeretetteljes érvényesítését bűntudatmentesen. Le akarom győzni saját magam és bátortalan cicából, az erejét egészségesen megélő oroszlánná válni. Most én jövök! Igazi bőséget teremtek!

Legyél te a legfontosabb önmagad számára! Emeld fel a rezgésszintedet oda, ahol a bőség feléd áramlik, erőd kibontakozik, jóléted megteremtődik!

Segítség a Simple Pay bankkártyás fizetéshez

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Gyökércsakra karkötő

„Csoda volt, hogy lett egy kis bevételem, mióta nálam van a csakrakarkötő. A férjem csúnyán viselkedett velünk korábban, azonban mostanában segít, mert beteg vagyok, és visszafogottabb, és észrevettem, hogy több a türelmem hozzá. Korábban hirtelen voltam, másképp kezelem a konfliktusokat, nem hagyom magam zsarolni, kiállok magamért.”

Kántor Istvánné Mária

TUDD MEG MIT MOND RÓLA, AKI MÁR HASZNÁLJA

„Azzal a céllal rendeltem meg, hogy minden csakrám nyitva legyen és rendesen áramoljon bennem az „élet”. Ez megvalósult, nagyon jól működik nálam! Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Reggeltől-lefekvésig hordom a karkötőt. Nekem bevált, és ez a lényeg. Nagyon jól tudok vele meditálni, sok minden megváltozott az életemben. köszönöm,köszönöm,köszönöm.”

Sebestyén Sándorné Kati

Válassz a 3 lehetőség közül!

Gyökércsakra harmonizáló alap csomag

Gyökércsakra Angyalka
6.990 Ft 2.990 Ft

Gyökércsakra fohász
9.800 Ft 2.990 Ft

Gyökércsakra meditáció
3.900 Ft

Szállítás
1498 Ft INGYENES

22.188 Ft

9.880 Ft

Gyökércsakra harmonizáló haladó csomag

Gyökércsakra Angyalka
6.990 Ft 2.990 Ft

Gyökércsakra fohász
9.800 Ft AJÁNDÉK

Gyökércsakra meditáció
3.900 Ft AJÁNDÉK

Gyökércsakra karkötő bónusz onixal
9.990 Ft

Szállítás
1498 Ft INGYENES

32.178 Ft

12.980 Ft

Gyökércsakra harmonizáló teljesség csomag

Gyökércsakra Angyalka
6.990 Ft 2.990 Ft

Gyökércsakra fohász
9.800 Ft AJÁNDÉK

Gyökércsakra meditáció
3.900 Ft AJÁNDÉK

Gyökércsakra karkötő bónusz onixal
9.990 Ft

Anya fohász
9.800 Ft AJÁNDÉK

Apa fohász
3.900 Ft AJÁNDÉK

Gyökércsakra a Kabbala tükrében online tréning
29.800 Ft 14.900 Ft

7 Csakra karkötő
9.990 Ft AJÁNDÉK

Szállítás
1498 Ft INGYENES

91.568 Ft

27.880 Ft

Minden jog fenntartva 2013-2019 | Andara Kristály Kft. - Nagy Ida Aliz

Go to Top