Elengedés csomagok2022-11-15T15:29:05+01:00

Mit szólnál hozzá, ha nem kellene attól tartanod, hogy elengedés hiányában

 • nem a saját életed éled
 • múltban történt fájdalom, mérgezi a jelened
 • aggodalom gyötör
 • félelmeid uralnak

és megszűnne az, hogy

 • bele betegszel
 • nem látod a kiutat
 • stresszesek a mindennapok
 • elégedetlen vagy

de rátalálnál a megoldásra, ami megtanít elengedni

 • a múltban átélt fájdalmakat
 • aggodalmat és szorongást
 • anyagi nehézségeket
 • bizalmatlanságot
 • agyalást
 • megfelelési kényszert
 • haragot
 • a nem vagyok elég jó érzését

Végre olyan életet élhetsz ezzel az újdonsággal, amiben

 • képes vagy megbocsátani
 • pénzügyi fellendülést élsz meg
 • nyugalom jellemez
 • érzed, hogy haladsz előre

ráadásul bármilyen feszült helyzetből illetve konfliktusból ki fogsz tudni emelkedni és harmóniát varázsolsz emberi kapcsolataidba!

A spiritualitás az élethez egy tudatos hozzáállás, melynek része, hogy megtanulod az embereket tükörnek kezelni, azaz ha megbánt valaki, akkor sértődés és befordulás helyett, kihúzód magadból a tüskéket!

Egy spirituálisan tudatos ember jó ANYAgi körülmények között él, mert jóban van az ANYAggal és az Égiekkel és megtalálta a Föld és Ég közötti egyensúlyt!

Ehhez az egyensúlyhoz az elengedésen keresztül vezet az út! Először elengeded a fájdalmakat, bűntudatot. Majd mindent, ami szeretetlen. Végül a ragaszkodást, mellyel a lábad elé borul a világ!
Ekkor azt érzed, hogy bármit meg tudsz teremteni, amire vágysz és meg teremted!
Gondolj bele, mennyire más lenne az életed, ha tüske mentesen élnél!

Végre olyan életet élhetsz ezzel az ÚJDONSÁGGAL, amivel

 • elengeded a múltad, hogy lehessen jövőd
 • tudatosan beengeded a bőséget az életedbe
 • megtudod húzni a határaid
 • hittel teli leszel, kitartóvá válsz

És, hogy mi ez negatív érzéseket megszüntető újdonság, ami megtanít az elengedésre?

Mostantól az Elengedés-karkötő fogja mindennapjaidban az érzelmi és lelki állapotodat megváltoztatni, mert vége a passzív és agresszív viselkedésnek!
Elvezet az érzelmi bőséghez, amikor a fájdalmat felváltja az öröm, a feszültséget a nyugalom, a magányt a szeretet, a bizalmatlanságot a hit!

 • Nincs többé megbántás
 • Nincs többé elfojtás
 • Nincs többé diszharmonikus kapcsolat
 • Nincs többé közömbösség
 • Nincs többé nyugtalan éjszaka

Mi is pontosan az Elengedés-karkötő?

Az Elengedés-karkötő 5 ásványból áll, mely tisztítva és programozva kapod, hogy te biztonságosan használhasd. Biztonságos, mert nem veszi fel a környezetéből a negatív információkat, csak a jótékony hatását és kapott információt sugározzák ki neked.

Segít elengedni a múltban átélt fájdalmak, megbántások negatív érzését, mert amíg benned van, addig megpecsételi a mindennapjaid. Sőt bele is betegedhetsz! Támogat akkor is, ha már beteg vagy, mert oldja a betegségek valódi okát, hogy az okafogyott legyen!

Minden betegség energiahiány vagy energia többlet hatására jön létre. Ezért ez a karkötőt energetikailag kiegyensúlyoz.

Az elengedés hiánya, hogy a múltban ragadsz és boldogtalanságra kárhoztatod önmagad.

Ebből húz ki az 5 Kristálylény!

Olvasd el az ásványok részletes leírását!

Kattints az ásvány nevére a részletes leírás eléréséhez!

Krizokolla – Segít, hogy dráma mentesen élj és szeresd magad!2019-03-04T17:10:45+01:00

Ego gyilkos ásvány, azaz nincs több racionalizálás, ha ő veled van. Önbecsapásnak vége!

Krizokolla ősprogramja, jótékony hatása:

Ha nem tudod mi a bajod, csak nem jó semmi, nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd, akkor a Krizokolla kihoz ebből az állapotból! Már pár nap viselés után azt fogod észrevenni, hogy könnyedén összejönnek a dolgok. Ilyenkor mondják magukra azt az emberek, hogy szerencsések.

Belső egyensúly megteremtésében is támogat.

Szembesít félelmeiddel, bizonytalanságoddal, mert ezeket legyőzve, jön el az egyensúly ideje. Önszeretetre tanít és segítségével megértheted önmagad. Mit miért teszel, és milyen előnytelen minták hatása alatt teszed. Kitisztítja a tudatod, elhozza a szabadságot. Megszünteti a függő helyzeteket.

Minden gyógyítást a szívcsakrában kell kezdeni, és a krizokolla, éppen ezért, a szívcsakrádon keresztülgyógyít. Valamint összekapcsol az isteni tudatossággal.

Minden csakrát harmonizálja és kiigazítja az energiatorzulásukat. A napfonatcsakránál visszafordítja a romboló érzelmi programozást. A szívcsakránál meggyógyítja a szívpanaszokat, és növeli a szeretni tudás képességét. A toroknál fejleszti a kommunikációt. A harmadik szemnél megnyitja a tisztánlátást.

Ha nem tudsz ellazulni meditációban, akkor legyen nálad a krizokolla. Békét ad és feltölt élet energiával.

Segít alkalmazkodni a hirtelen változáshoz. Ha nehéz időszakod van, akkor krizokolla legyen a társad.

Fokozza a személyes erőt, és ösztönözi a kreativitást. Legyőzi a fóbiákat, eltünteti a negativítást és támogatja a motiváltságot.

Csökkenti a szellemi feszültséget, és lehetővé teszi, hogy hideg fejjel tudj gondolkodni. Csillapítja a bűntudatot, örömöt hoz.

Következő betegségeknél hatékony:

ízületi gyulladás, csontbetegség, izomgörcs, méhgörcs, emésztőszervek, égés, pajzsmirigy, gyulladás, magas vérnyomás, fekély, a vér betegségeire és a tüdő problémákra. Méregteleníti a májat, a veséket és a beleket.

Rodonit – Segít, hogy a megbocsátás mesterévé válj!2019-03-04T17:10:45+01:00

Amit a hópehely obszidián felszínre hoz, azt a rodonit segít feldolgozni és elengedni. A helyét pedig feltölti szeretettel.

Rodonit ősprogramja, jótékony hatása:

Gyógyulás köve, mert minden negatív érzést kitisztít belőled és segítségével szeretetd és elfogadod magad. Segít elengedni a múltat, megbocsátani a fájdalmakat, hogy a jelent tud megélni örömmel. Bátorságot, erőt és bizakodás ad neked. Oldja félelmeidet, nyitottá válasz általa és magabiztos leszel. Szívcsakrát harmonizálja.

Fizikai szinten jótékony a sebeknél, tüdőnél, ízületeknél, pajzsmirigyzavarnál, keringési és szív problémáknál (Gyomorfekély, autoimmunbetegség, sclerozis multiplex). Segíti a méregtelenítést.

Ónix – Elvezet a fájdalomtól a harmóniáig!2019-03-04T17:10:45+01:00

Átvezet a megbocsátás folyamatában, hogy ne kapd meg újra a leckét. Csakra szinten megtisztít a negatív érzés rezgésétől!

Onix ősprogramja, jótékony hatása:

Minden csakrára harmonizáló hatással van, de legintenzívebben a gyökér és korona csakrára fejti ki a hatását.

Feltárja, mi az, amit nem szeretsz magadban és elindít az önszeretet felé. Gondolataiddal és érzéseiddel hozod létre a körülötted lévő világot, és az ónix megmutatja mely azok a gondolatok és érzések, melyek gátolnak a haladásodban. Elvezet a vágyaidhoz és gyengéden átvezet a változás folyamatán. Segít, hogy meghozd a döntést, mellyel beengeded az életedbe a változást. Szembesít erőddel és az értékeiddel. Igazság alapú érvelésben támogat.

Csökkenti a befolyásolhatóságod és növeli az önbizalmad. Védelmez a negatív energiáktól.
Fizikai szinten jótékony a fogra, csontokra, az agy tevékenységére, a vérrel összefüggő betegségekre, a fülre, daganatokra. Javítja a koncentrációt és az analitikus gondolkodást.

Hópehely obszidián – Segít szembenézni a tüskéiddel!2019-03-04T17:10:45+01:00

Nem engedi, hogy szőnyeg alá söpörd a problémát. Sőt ő az, aki segít felemelni a szőnyeget és szembe nézni azzal a fájdalommal, amit az okoz, amit alatta találsz!

Hópehely obszidián ősprogramja, jótékony hatása:

Kitisztítja a gondolati és érzelmi világod. Előnytelen gondolatmintáidra világit rá. Oldja a félelmeidet. Változásra, elindulásra ösztönöz. Erőt ad. Felszabadít, de először feszültséget okoz, mert elkezdi blokkjaidat oldani és azokat tudatosítani. Mivel a blokkok idővel betegséget okozhatnak, így a szembesítéssel egészségedet szolgálja.

Fizikai szinten fokozza a vérellátást és élénkíti az emésztést. Segít a csontbetegségeknél, izomfájdalmaknál és gyulladásoknál is

Rózsakvarc: Segít szívből cselekedni!2019-03-04T17:10:45+01:00

Az önzetlen szeretet ásványa. A Szívcsakrát harmonizálja. Önzetlenségre, feltétel nélküli szeretetre tanít az által, hogy megnyitja a Szívcsakrát, megtanít szeretni önmagad. Javítja az emberekkel való kapcsolatod. A Rózsakvarc szeretettel tölti meg a szíved és ezáltal könnyen megbocsájtasz, begyógyulnak szíved sebei. Nyitottá és gyengéddé tesz és szerencsét hoz a szerelemben. Szeretettel fogsz adni és szeretettel fogsz elfogadni! Megtanít a feltétel nélküli szeretetre.

A rózsakvarc erős méregtelenítő, tisztító hatással rendelkezik. Erősíti a szívét, a vérkeringés rendszerét és jótékonyan hat a vérnyomásra, a vesére.

Mit mond róla, aki már használja az Elengedés-karkötőt?

Már az első nap hatott, kihúzott az akkori punnyadt, nyavajgós állapotból. A fohászt mondom, amikor úgy érzem, hogy most kell. Pörgök egyfolytában, jó a kedvem, már attól fáradok el, hogy pörgök.

Klamar_KataKlamár Katalin


Hallgasd meg Móni üzenetét!

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

AJÁNDÉK: Megbocsátást segítő Kabbala Blokkoldó tisztító mondatok (Értéke: 9.800 Ft)

Könnyen túl lépsz a sérelmeidet vagy évekig cipeled és ha rágondolsz, akkor összeszorul a szíved?

A megbocsátás nem képesség, hanem készség, mely elsajátítható! Az elengedéshez felé vezető úton az első lépés, hogy megtanulsz megbocsátani.

A 11 perces hanganyaggal a legmélyebb rétegekből tisztítod ki magadból a megbántások miatt átélt haragot vagy szomorúságot. Tisztulás után fogsz tudni máshogy látni, azaz Isteni egységben látni a történteket. Ez a bölcsesség fokozni fogja az önbizalmad és egy élményt ad. Azt, hogy jó úton vagy!

A blokkoldó fohász segít rálátni a dolgokra, összefüggésekre. Tisztán látás kibontakozását is a fohásznak tulajdonítom. Amióta a fohászt mondogatom, elmélyült a kapcsolatom az Égiekkel. Együtt tudok velük működni. Éberebb lettem, megengedőbb és nyitottabb lettem. Kommunikációm és önkifejezésem sokat javult.

Felhozza az elakadásokat és meg is látom, hogy mi hogyan mivel függ össze és mit tehetek, hogy megváltozzon. Megmutatja, hogy mivel nézzek szembe, hogy változtatni tudjak.

Emelkedett a fizum, a rehabos ellátásom és jó áron jutok jó dolgokhoz.

Kovacs_AnitaKovács Anita

Ha céljaiddal nem vagy egy rezgésszinten, akkor nem valósulnak meg! Emelkedj arra a szintre, ahol céljaid vannak!
Az Elengedés-karkötő önmagában is támogat a negatív érzések elengedésében és a megbocsátásban. Az Öngyógyító technikát nem kell mindennap alkalmaznod, mint a karkötőt. Akkor végezd el, ha egy erős érzelem ér vagy valamilyen fájdalmad van.

Érdemes 21 napon keresztül ismételned, majd 3 hétig pihentetni!

Válaszd ki melyik csomagot szeretnéd, mert megérdemled, hogy a múltat elengedve, megéld boldogan a jelent!

Elengedés Alap csomag

Elengedés-karkötő (14 998 Ft )
+
Megbocsátást segítő Kabbala blokkoldó tisztító mondatok
 AJÁNDÉK
+
Szállítás
 DÍJMENTES

Kedvezmények értéke 26690 Ft

14998 Ft

Elengedés Nagy csomag

Elengedés-karkötő (14998 Ft )
+
Megbocsátást segítő Kabbala blokkoldó tisztító mondatok
 AJÁNDÉK
+
Szeretem magam fohász
2490 Ft
+
Bizalom fohász
2490 Ft
+
Pénzügyi blokkoldó fohász
AJÁNDÉK
+
Szállítás
DÍJMENTES

Kedvezmények értéke 56090 Ft

19978 Ft

Elengedés Prémium csomag

Elengedés-karkötő (14998 Ft )
+
Megbocsátást segítő Kabbala blokkoldó tisztító mondatok
 AJÁNDÉK
+
Szeretem magam fohász
2490 Ft
+
Bizalom fohász
2490 Ft
+
Múlt-gyógyító fohász
2490 Ft
+
Betegséget elengedő fohász
2490 Ft
+
Pénzügyi blokkoldó fohász
AJÁNDÉK
+
Öngyógyító technika 
AJÁNDÉK
+
Szállítás
 DÍJMENTES

Kedvezmények értéke 79598 Ft

24958 Ft

A csomagokban fohászokat is találsz!

A fohászok, Kabbala blokkoldó tisztító mondatok, mely képesek a legmélyebb rétegekből tudatos és tudatalatti szinteken kitisztítani a negatív rezgéseket!

Egy fohász elmondása felér egy egyéni terápiával, aminek az óra díja 12.000 Ft. A Fohász értéke 9800 Ft, de most Elengedési csomagban mindössze 2490 Ft.

Most előszőr készítettem Pénzügyi blokkoldó fohász, mely segít a pénzügyeid rendezésében, hitelek visszafizetésében, bőség gondolkodásban és bevétel növelésében! Feloldja a pénz és közted lévő gátló blokkokat!

A Pénzügyi blokkoldó fohász AJÁNDÉK az elengedési csomagokhoz.

Szeretem magam fohász (Értéke: 9800 Ft helyett 2490 Ft)

Vess véget annak, hogy folyton azt éled meg, hogy nem vagy elég jó, nem kezelnek ember számba és sosincs idő magadra!

Ez a fohász segít elengedni az önbüntető programokat, a megfelelési kényszert a nem vagyok elég jó és nem vagyok szerethető úgy, ahogy vagyok érzést. Az elmondása után átalakul a rezgésszinted és elkezdesz nyitni, amivel lehetővé válik, hogy beáramoljon az életedbe az a sok jó, amire vágysz! Amint felemelkedik oda a rezgésed, ahol a céljaid vannak, már is minden az öledbe borul! Tudod hasonló hasonlót vonz elv alapján! A szeret vezetni fog téged! Minél jobban értékeled magad, annál értékesebb dolgok áramolnak az életedbe.

Bizalom fohász (Értéke: 9800 Ft helyett 2490 Ft)

Bizonyára sok rossz történt veled a múltban, ami miatt nehezen bízol. Ha viszont ez így marad, nem fog megvalósulni egy vágyad sem, mert a bizalom adja a hitet. A hit rezgése teremti meg a célod. Hinni úgy, hogy eszedbe sem jut, hogy nem valósulhat meg! Ez a feltétel nélküli bizalom!

Ez a fohász segít, hogy újra tudj hinni önmagadba, az Égiekbe és az emberekbe! Támogat, hogy elengedd az önbizalmhiányt okozó gondolatokat, a bizalmatlanságot és a kishitűséget. Újra magabiztos és önbizalom teli leszel. Valamint megtanulsz nemet mondani és meghúzni a határaid.

Múlt-gyógyító fohász (9800 Ft helyett 2490 Ft)

Állandóan eszedbe jut a múlt és mérgezi a jelened! Sajnos a tested is, hiszen minden gondolat rezgés és a negatív gondolatok energia blokkokat hoznak létre.

Ez a fohász, segít elengedni mindent múltban átélt traumát,fájdalmat, megbántást. Megtanít kihúzni a tüskéidet, hogy megtapasztaltad azt a harmóniát, nyugalmat és bőséget, melyet a tüskementes létezés ad. Képzeld el mennyire más lesz az életed, amikor feldolgoztad a múltad!

Betegséget elengedő fohász (9800 Ft helyett 2490 Ft)

Segít elengedni azokat az érzéseket és gondolatokat, melyekkel létrehoztad a betegséget. A szervezet öngyógyítóképességére hat, azaz megtanulod, hogyan gyógyítsd meg magad. Felismered, mit csinálj másképp, hogy ne hozd létre az adott tünetet. Átvezet a változás folyamatán.

Ha súlyos betegséged van, akkor ezt ajánlom, hogy 21 napig ismételd, majd 3 hét szünet után, ha még fenn áll a tünet, akkor újra 21 napig mond el mindennap.

A Prémium Csomagban találsz egy különleges AJÁNDÉKOT:
Öngyógyító technika átadása meditációban (Értéke: 3.900 Ft)

Milyen fizikai vagy lelki tünet nehezíti az életed?

Tanulj meg egy könnyen használható meditációs technikát a fizikai és lelki tüneteid negatív rezgésének a kitisztítására, elengedésére!
Ez egy relaxációs állapotban történő mentális öngyógyító technika.

Ha megkérdezem valakitől, hogy mely életterületét szeretné leghamarabb gyógyítani, 90%-ban azt a választ hallom, hogy a pénzügyeit. Fontos tudnod, hogy nagyobb pénzügyi jóléthez az út, az elengedésen keresztül vezet. Mert minél nagyobb benned az érzelmi bőség, annál nagyobb pénzügyi bőséget tudsz teremteni.

A negatív érzések elengedésével, egyre jobban fogod magad érezni és növekszik a rezgésszinted.

IGEN,

kipróbálom az Elengedés-karkötőt, mert megérdemlem a segítséget ahhoz, hogy megtanuljak megbocsátani és el tudjam engedni az elnehezítő érzéseimet, valamint a pénzügyi problémáimat. Sokat spórolok vele, hiszen időt és pénzt takarítok meg azzal, hogy nem személyesen megyek oldásokra, hanem itthon fejlődök!

Ez biztos segíteni fog, hogy végre könnyebb legyen!

Go to Top