Függetlenítő kő2022-11-15T17:56:38+01:00

MIT SZÓLNÁL HOZZÁ, HA NEM KELLENE ATTÓL TARTANOD, HOGY FÜGGŐSÉGEK MIATT

 • nem vagy szabad
 • mintha mások életét élnéd, nem a sajátotad
 • sodródsz és halogatsz
 • csökken az önbizalmad és az önértékelésed

ÉS EZZEL EGYIDEJŰLEG MEGSZŰNNE AZ ÉLETEDBŐL, hogy

 • nincs erőd változtatni
 • ki vagy szolgáltatva
 • megfelelés gyötör
 • megalkudsz

Mi az, amitől függsz és emiatt nem vagy szabad?

 • Párodtól?
 • Pénztől?
 • Előnytelen szokásoktól?
 • Szeretetéhségtől?

MOST ITT EGY MEGOLDÁS, AMIVEL

 • feloldhatod függőséget létrehozó blokkjaid
 • kitisztítsd a generációdból a függősébe menekülést
 • megszűnik a szeretethiány, ami miatt létrejön a függőség
 • átalakítod az előnytelen szokásaid pl dohányzás, halogatás

GONDOLJ BELE, MENNYIRE MÁS LESZ AZ ÉLETED, HA FELSZÁMOLOD A FÜGGŐ HELYZETEIDET ÉS SZOKÁSAIDAT!

A programozott Botswana achát segíteni fog neked,

hogy függőségekből kiszabadulj és kiteljesedett életet élj! Függetlenség köveként elvezet a szabad élethez!

„A fohász erős volt. Annyira hangsúlyos, mélyre ható kijelentések voltak benne, hogy azt éreztem mint akiről láncok, kötelek bomlanak, szakadnak le. Felszabadultam és sokkal könnyebnek éreztem magam”

Andrea Ujjné Benkő

Függetlenség karkötő - alap

Függetlenség karkötő – alap
Kattints a képre, hogy nagyobb méretben is lásd

Mi is az a Függetlenség kő és fohász valamint mivel több a Függetlenség karkötő?

A Függetlenség kő egy programozott Botswana achát ásvány, mely rezgésével átvezet azon a változáson, hogy a függő helyzeteket átalakítsd és függőségeidről leszokj. De nem akárhogy! Harmonikusan, hogy ne legyenek erős megvonási tüneted!

Függőség mögött szeretetlenség van. Ezért nem elég, hogy megtisztulsz azoktól a blokkoktól, melyek gátolják, hogy függetlenítsd magad, hanem folyamatosan a feltétel nélküli szeretet rezgésére van szükséged! A Botswana acháttal felszámolod a függőségeid, de ha ehhez viselsz magaddal rózsakvarcot, akkor özönleni fog feléd a szeretet rezgése, ami segít, hogy szeresd magad! Éppen ezért a Függetlenség karkötő tartalmaz rózsakvarcot is, hogy a szeretetet erejével gyógyulj és a terveid ne legyenek füstbe ment tervek! A függetlenség karkötő kétféle változatban létezik.

A Függetlenség fohász olyan lelki blokkoldó tisztító mondatokat tartalmaz, melyek minden olyan előző és ezéleti hatást meg tudsz szüntetni, melyek láthatatlan energiaként akadályozzak, hogy szabad légy! Szabad a kapcsolataidban, szabad pénzügyileg és a döntéseidben!

Botswana achát Ősprogramja:

A megoldások köve, minden csakrához kapcsolódik. A számodra előnytelen, kárt okozó szenvedélyeidet felismerteti és azt, hogy mit pótolsz helyette. Segít egészséges tevékenységgé alakítani vagy abba hagyni. Erőt ad, hogy szembenéz a problémáiddal és megold őket, rendet rak gondolataidban. Szenvedélyt és kreativitást ad neked. Jótékonyan hat a tüdőre.

Programozása

Abban támogat téged, hogy gondolatvilágodat megtisztítsa az olyan gondolatoktól, melyek megakadályoznak, hogy jól érezd magad, elfogad magad és leszokj a káros szenvedélyeidról/szokásaidról. Segít megtisztítani, megszüntetni minden olyan tudatos vagy tudattalan gondolatodat, melyek gátolják, hogy szabadságot és életörömöt élj meg.
Erőt és kitartást ad a változtatáshoz és végig kísér az utadon. Segít vizualizálni azokat a mindennapokat, amikor szereted és elfogadod magad és dohányzásmentesen élsz, elérsz minden álmodat s ezzel magadhoz vonzod áloméleted.

Rózsakvarc Ősprogramja

A szíved tükreként megmutatja, mi betegít meg. Ha nem szereted magad, bűntudatod van, félsz, akkor ezt feltárja előtted és végig vezet azon az úton, melyen áttudod e érzéseket alakítani szeretetté. Megtanít szeretni magad, olyannak, amilyen vagy.

Programozása

Abban támogat téged, hogy feltölti érzelmi szintedet, olyan érzésekkel, melyek elősegítik, hogy könnyedén elengedd a függő helyzeteket és szokásokat. Megtanít szeretet adni és fogadni, mindent a szereteten keresztül szemlélni.

Függetlenség karkötő - bölcs Buddhával

Függetlenség karkötő – bölcs buddhával
Kattints a képre, hogy nagyobb méretben is lásd

Nincs többé függés

 • a párodtól
 • pénzügyi helyzettől
 • előnytelen szokástól
 • romboló szenvedélytől

Mennyibe kerül az a segítség, amitől független és szabad életet tudsz élni?

A függetlenség fohász most 1900 Ft

A függetlenség karkötőt csomagban pedig már 14998 Ft-ért kipróbálhatod!

A rendelésedhez most az alábbi bónuszokat is megkapod ajándékba!

Függetlenség fohász – értéke: 9800 Ft (Családi függetlenség csomaghoz)

Nagyon erősen oldja a lelki blokkjaid, mert tartalmaz egy Zen energiagyakorlatot, színterápiát és egy egyedi technikát, mellyel a Felsőbb énedet kéred meg a blokkok tisztítására. Minden csakrára harmonizáló hatással bír. Segít kitisztítani minden olyan előző és ezéleti hatást, mellyel létrejönnek benned romboló tudatalatti programok. A függősség ilyen hatások, generációs minták és ezéleti fel nem dolgozott érzések miatt jön létre. Nagyon erős szeretetlenség van a hátterében. A fohász kiemel ebből a rezgésszintből oda, ahol szabad lehetsz! Kívánom, hogy éld át a döntés szabadságát és kezdj megalkuvás és káros szokástól mentesen élni, hiszen ebben a testben ez az egy életed van! Vigyázz rá!

Botswana achát ásványterápia – értéke: 3990 Ft (Felszabadulás csomagtól)

Éld át, milyen az amikor egy Kristálylény rezgése átjárja a testedet. Garantálom, hogyha nem is vagy érzékeny, ezt érzékelni fogod. Csodálatos élmény lesz, ahogy megtisztít, felemel, kiteléjesít és olyan erőt fogsz magadba utána érezni, hogy azt fogod mondani, hogy egy hegyet eltudnál tolni. Ez az erős szükséges ahhoz, hogy tudj változtatni vagy döntést hozni illetve kitartani.

Szállítás – értéke: 1900 Ft (Felszabadulás csomagtól)

TÉNYLEG MŰKÖDIK? NEKED IS SEGÍTENI FOG?

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küldd vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

ÍGY KOCKÁZATMENTESEN PRÓBÁLHATOD KI AZ ÁSVÁNYOK JÓTÉKONY HATÁSÁT.

IGEN,

kipróbálom a Függetlenség kövét és a fohászt, mert ha egyedül meg tudnám oldani, hogy teljesen szabad legyek a kapcsolataimban, pénzügyileg és ne legyenek függő szokásaim, akkor már megtörtént volna. Hiszek abban, hogyha egy olyan rezgés kerül az aurámban, ami nincs bennem, akkor olyan információt kapok, amivel meg tud jelenni bennem az, ami eddig hiányzott, mint pl a szabadság érzése.

Válassz a csomagok közül és szabadítsd fel magad!

Fohász

Függetlenség fohász
1990Ft

Kedvezmények értéke 9800 Ft

1990 Ft

Felszabadulás csomag

Függetlenség fohász
AJÁNDÉK

Függetlenség kő
5990 Ft

Ásványterápia (Botswana achát)
3990 Ft

Szállítás
INGYENES

Kedvezmények értéke 21680 Ft

9980 Ft

Csak karkötőt szeretnék

Függetlenség karkötő
14998 Ft

Szállítás
INGYENES

Kedvezmények értéke 16890 Ft

14998 Ft

Családi függetlenség csomag

Függetlenség fohász
AJÁNDÉK

Függetlenség kő
3.990 Ft

Függetlenség Angyalka
AJÁNDÉK

Függetlenség karkötő
14998 Ft

Ásványterápia (Botswana achát)
3990 Ft

Szállítás
INGYENES

Kedvezmények értéke 39668 Ft

22978 Ft

Ajándékozd meg magad, hogy szabad lehess!

Ha karkötőt szeretnél, akkor válaszd ki, hogy bölcs Buddhával vagy anélkül készítsük el neked!

Itt meg tudod nézni a két változatot, kattints a képekre!

Segítség a Simple Pay bankkártyás fizetéshez

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Minden jog fenntartva 2013-2019 | Andara Kristály Kft. - Nagy Ida Aliz

Go to Top