Globális védelmező medál2023-09-29T20:41:19+01:00

Mit szólnál hozzá, ha nem kellene attól tartanod, hogy

 • mások leszívják az energiádat
 • kihasználnak
 • manipulálnak, lemerülsz
 • beteg leszel az energiahiánytól

ÉS EZZEL EGYIDEJŰLEG MEGSZŰNNE, HOGY

 • energiát rabolnak tőled
 • hulla fáradt leszel a nap végére
 • nincs erőd megoldani a problémáidat
 • kedvtelen vagy az erőtlenségtől

Itt egy megoldás, ami

 • megvéd az energiavámpíroktól

 • térben lévő ártásoktól is oltalmaz
 • biztonságot ad és energizál
 • segít, hogy megszűnjön a tehetetlenség

A Galaxit ásvány erős védelmező programot kapott, azaz nem csak az energiavámpíroktól véd meg, hanem minden negatív energiától ártástól, átoktól és a térben előforduló negatív energia lényektől!

Programozása mellett támogat alap jótékony hatásaival is,
amit ősprogramnak hívunk!

Vannak olyan lelki sérüléseid, amik fájnak még?

Gyógyítja az érzelmeid, a szíved. Elvezet ahhoz a szeretet érzéshez, ami az isteni feltétel nélküli szeretet. Képes megértést, türelmet és szeretet adni! Stabilitást és biztonságot is!

Felerősíti az intuíciód is. Szorosabbra tudod fűzni a kapcsolatod a benned Élő Istennel.

Nem alszol jól? Gyakran felébredsz?

Ez az ásvány segíti a mély alvást. Így garantált, hogy kipihenten ébredsz fel reggel! Sőt emlékeztet az álmaidra is!

Szeretnél egyensúlyban élni?

Nem csak a szíved és eszed közt teremt egyensúlyt, hanem ötvözi az együttérzést, a tisztánlátással és realizmussal, hiszen mind fontos!

Kiegyensúlyozza a két agyféltekét is. Megszünteti a fizikai szintű és lelki szintű egyensúlytalanságot is.

Hajlamos vagy arra, hogy mindent a szívedre veszel?

Fizikai szinten jótékony a szívre, mert megnyugtatja az erős szívverést és helyre állítja a rossz keringést. Lelki szinten pedig támogat, hogy úgy légy érzékeny, hogy közben érzelmileg stabil is vagy!

Milyen félelmeid vannak? Fáradékony vagy?

Vesegyógyítóként támogatja, hogy legyen elég életenergiád és el tudd engedni a párkapcsolati és egyéb félelmeid.

Nehéznek éled meg a létezésed? A sorsod? A napjaidat?

Ez az ásvány olyan, mintha érzékelni a földi világot és közben az univerzum minden világát, az egész galaxist. Minden, ami a Földet körül veszi, az hat rád. Gondolj, csak a Hold változására. Egyrészt mindentől megvéd, ami negatív vagy káros. Másrészt segíti, hogy a jótékony rezgéseket be tud fogadni és hasznosítani. Véd és nyit is!

Véd a negatív rezgésektől és energiáktól, de közben az életutad is védelmezi! Nem engedi, hogy letérj róla vagy bántás érjen!

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küld vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

ÍGY KOCKÁZATMENTESEN PRÓBÁLHATOD KI AZ ÁSVÁNYOK JÓTÉKONY HATÁSÁT.

IGEN,

kipróbálom, mert nincs veszíteni valóm! Biztosan meg fog változni az életem, hogy nem merítenek le mások és folyamatosan tölt engem ez a különleges ásvány, ami össze is kapcsol az univerzum segítő energiáival. Örülök, hogy a védelem mellett jótékony a szívemre fizikai és lelki szinten is, mert mindent a szívemre veszek és nehezen megy a megbocsátás. Ha érzelmileg stabil leszek általa, akkor ez az egyensúly tudom, hogy megjelenik a kapcsolataimban és a pénzügyeimben is.

Védelem csomag

Globális védelmező kő
 5.990 Ft

1 db medáltartó
AJÁNDÉK

Globális védelmező fohász és ásványterápia
 AJÁNDÉK

Szállítás
1900 Ft

Kedvezmények értéke 12879 Ft

7890Ft

Családi védelem csomag
3-at veszel, 4-et viszel!
3 db globális védelmező kő
17.970 Ft

1 db medáltartó
 AJÁNDÉK

Globális védelmező fohász és ásványterápia
 AJÁNDÉK

Szállítás
INGYENES
Kedvezmények értéke 30849 Ft

17.970 Ft

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Go to Top