Hálakő NV2022-11-15T14:39:14+01:00
 • sodródással telik el az életed, mert nem tudod hogyan teremts
 • elégedetlen vagy és ezért ebből vonzol magadhoz egyre többet
 • nem tudsz bőséget teremteni
 • feszültségtől, nem tudod megélni az apró örömöket

ÉS EZZEL EGYIDEJŰLEG MEGSZŰNNE AZ ÉLETEDBŐL AZ

 • elégedetlenség
 • a csőstül jön a baj

 • negatív gondolatok uralnak
 • nehézkesen megy minden

MOST ITT EGY MEGOLDÁS, AMIVEL

 • tartós elégedettség érzést tudsz kialakítani
 • fokozod a teremtő erőd
 • bevonzod a céljaid
 • a napjaid örömteliek lesznek

VÉGRE OLYAN ÉLETET ÉLHETSZ EZZEL AZ ÚJDONSÁGGAL, AMIBEN

 • hálás tudsz lenni, körülményedtől függetlenül
 • könnyedén bevonzod a bőséget
 • összhang és kiegyensúlyozottság jellemez

Programozott Hálakő az, ami mostantól segíteni fog, hogy hálás és elégedett légy!

Teremtő erődet fokozva olyan leszel, mint egy mágnes, aki magához vonzza azt, amire vágyik!

Fantasztikus csodák történtek velem, amióta a Hálakő a kezembe került. Teljesen megváltozott körülöttem a világ. Elkerülnek a negatív emberek, csak pozitív emberek jönnek mellém, akik tiszta energiával vesznek körül. Nagyon hálás vagyok nekik, mert töltenek, és a hálakőért is.
Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm

Szentes Ani, Budapest

Tudd meg mit mond róla, aki már használja

A hálakő segített át mindenen. Velem volt a kórházban, éreztem, amikor rá gondoltam, hogy segít. Amióta itthon vagyok itt van a zsebemben, naponta többször kézbe veszem és hiszem, hogy a mai nagy fájdalmamat már az Ő segítségével tudom úgy koordinálni, hogy ma idáig nem vettem be fájdalomcsillapítót.

Arany Istvánné, Jutka, Cegléd

Mi az a Hálakő?

A Hálakő egy különleges ásvány, a Heliotrop. Van egy alap jótékony rezgése, mint minden ásványnak és kap egy plusz információt, amit programozásnak hívunk.

Programozásával abban támogat, hogy át tud érezni napi szinten a hála érzését, mert a hála aktiválja a teremtő erőt. Pozitív fókuszt ad, hogy ne kerülj bele egy negatív gondolati spirálba, ami egyre lejjebb húz.

Gyönyörű sötétzöld színével nyitja a szíved, hogy nyitott és befogadó tudj lenni! Hisz annyi jó tud beáramolni az életedbe, amennyire kinyílsz rá. Ami nincs az életedbe, arra még nem vagy nyitott, azaz nem vagy a céloddal egy rezgésszinten! A Hálakő felemeli a rezgésszinted!

Heliotrop alap jótékony hatása, hogy a spirituális erődet növeli illetve kibontja. Fokozza az intuíciót, növeli a kreativitást. Kitűnő földelő és védelmet nyújtó kő: távol tartja a nemkívánatos hatásokat és megvéd a negatív energiáktól. Segít megálmodni válaszokat, miközben ki is alszod magad. Vele döntőképes leszel és türelmet ad.

Az angolok a heliotrópot vérkőnek is nevezik, mert kitűnő vértisztító és erőteljes a gyógyító ereje.

Fizikai szinten: energiatisztító, és heveny fertőzések esetén immunserkentő. Gyorsítja a nyirokáramlást, valamint az anyagcsere folyamatokat; újjáéleszt és energiával tölt fel, ha test és az elme kimerül. Méregteleníti a májat, a beleket, a veséket, a lépet és az epét. Jótékonyan hat a gazdag vérellátású szervekre, szabályozza–támogatja a véráramlást, semlegesíti a gyomorsavtúltengést. Jó hatással van a vérre és eltávolítja a mérgeket.

Az ősi Egyiptomban a daganatok zsugorítására használták. A heliotrópot alkalmazhatjuk örökletes betegségek gyógyítására is. Tisztítja az alsóbb csakrákat és a szívcsakrát, helyreállítja optimális energiaállapotukat.

MIVEL TÖBB A HÁLAKARKÖTŐ A HÁLAKŐNÉL?

A Heliotrop ásványon kívül a Larvikit és Angyalaurakvarccal több. A 3 ásvány egyben olyan, mintha találkoznál egy Médiummal, aki látja a jövőd és a leszületéseid okait, de nem mondja el, csak az információ birtokában irányba állít majd kísér, védelmez és terel az utadon. Heliotroppal képes leszek teremteni. Larvikit támogat, hogy értékes életet élj. Képzeld el, ha önmagadat nem bántani fogod, hanem értékelni, akkor mennyire megváltozik majd a kapcsolatod saját magaddal? Köztudott, hogy önmagaddal való kapcsolat meghatározza minden más emberrel a kapcsolatod minőségét. Az angyalaurakvarc pedig óv és támogat, hogy kapcsolódni tudj az Égiekhez és meghalld az üzenetüket!
Plusz segít befogadni a 2019-es év energiát, hogy süllyedés helyett emelkedj! Legyen veled és elkezdesz dinamikusan haladni előre!

BÓNUSZ (Bármit rendelsz):

Teremtőerőd-felszabadító meditáció felvétele

Úgy érzed nincs szerencséd és egyhelyben topogsz?
Ha minden olyan nehézkesen megy, akkor az arra utal, hogy blokkolva van a teremtő erőd! Így nem tudod bevonzani a bőséget és megteremteni a céljaid!
Nem kell az életnek küzdelmesnek lennie, lehet könnyed és nyugalommal teli!
A meditáció után azt fogod érezni, hogy zöld a lámpa a céljaid felé vezető úton!

Értéke: 3900 Ft

BÓNUSZ (Ha családi csomagot vagy karkötőt rendelsz):

Kapcsolatteremtő gyakorlat a hálakő kristálylényével

Szeretnéd érezni az ásványok rezgését?
Egy könnyű gyakorlattal nem csak érezni fogod test szinten a gyógyító rezgést, hanem segít, hogy meg tud kérni a Kristálylelket, hogy támogasson téged testi és lelki gyógyulásodba.
Fantasztikus spirituális élmény, amikor átéred egy ásvánnyal a kapcsolódást!

Értéke: 4900 Ft

BÓNUSZ (Ha családi csomagot vagy karkötőt rendelsz):

Az Értékrend köve, Larvikit ásvány, mely a karkötő része.

Larvikit az értékrend köveként elvezet ahhoz az élethez, melyben értékeled önmagad. Értékes életet tudsz élni, mert azzal foglalkozol amit szeretsz és megéled vele a szolgálatot. Kitisztítja gondolataidat és érzéseidet, segít kialakítani egy fontossági sorrendet az életedbe.
Megvédi energiarendszered a negatív energiáktól. Oldja a stresszt, tehát nyugtat. Aktiválja az öngyógyító erődet.
Fizikai szinten jótékony: szem és agy rendellenességeire, megfázásra, köszvényre, reumára, vérnyomásra, izomfájdalmakra és csont problémákra.

BÓNUSZ: (Ha családi csomagot vagy karkötőt rendelsz):

Pénzrendező kő pénztárcába

Programozásával segít pénzügyeid rendezésében, hogy több bevételed legyen, mint kiadásod, így mikor pénzügyeidre gondolsz, mindig nyugalom és elégedettség töltsön el.
„Mióta velem van a pénzrendező kő azóta nyugodtan megyek le a boltba, mert tudom, hogy mindig lesz nálam elég pénz és nem kell aggódjak, hogy miből fizetem ki.”  Bazsó Tímea Judit, Budapest
Csak tedd a pénztárcádba, ahol megjelenik ez a pozitív rezgés és élvezd a hatását!

Értéke: 3990 Ft

Tudod, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, de eddig mégsem sikerült az univerzum erejét a szolgálatodba állítani!

Engedd, hogy a Hálakő feloldja azokat a blokkokat, melyek gátolják a teremtő erődet!

A Hálakő értéke: 4990 Ft, a szállítási díj pedig 1998 Ft. Összesen: 6988 Ft.

Igen jól látod, egyetlen 1 Ft-ért a tied!
Ha 1 db-ot kérsz, akkor van szállítási díj, ha viszont a családi csomagot kéred, akkor az sincs!
Sőt! Ha neked kényelmesebb, hogy karkötőként van veled, akkor ahhoz kapsz 1 db Hálakövet 1 ft-ért, 1 db-ot ingyenesen és a szállítási díj és ajándék!

IGEN,

kipróbálom, mert nincs veszíteni valóm. Ha viszont nekem is működni fog, akkor végre jóra fordul minden. Nem lesz szűkösség, hanem hálás és elégedett leszek. Fontos céljaim vannak, nem akarok róla lemondani és jó, hogy energetikai segítséget kapok a megvalósításokhoz.

Válassz a 3 lehetőség közül!

Hálakő

 1 Ft

1998 Ft a szállítási díj

Teremtőerő-felszabadító meditáció
 AJÁNDÉK

Kedvezmények értéke 8890 Ft

1999 Ft

Hálakő és Hálakarkötő

1 Ft és 14998 Ft

AJÁNDÉK a szállítási díj

Teremtőerő-felszabadító meditáció
 AJÁNDÉK

Kapcsolatteremtő gyakorlat a hálakő kristálylényével
 AJÁNDÉK

1 hálakő
 AJÁNDÉK

Kedvezmények értéke 15788 Ft

14999Ft

Családi csomag

1 Ft és 14998 Ft

 AJÁNDÉK a szállítási díj

Teremtőerő-felszabadító meditáció
 AJÁNDÉK

Kapcsolatteremtő gyakorlat a hálakő kristálylényével
AJÁNDÉK

1 hálakő
AJÁNDÉK

3 db hálakő
3990 Ft/db

1 db pénzrendező kő a pénztárcába
AJÁNDÉK

Kedvezmények értéke 47447 Ft

26969Ft

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Go to Top