Hetedhét-erő karkötő2023-03-29T10:06:31+01:00

Spirituális erőmű, mely páratlan tisztánlátást hoz!

Szuper 7-es ásványként ismert a Melódia kő, melyet még a Szentlélek kövének is hívnak

Olyan erőt képvisel, mellyel lebomlik a fal körülötted, és a legmélyebben rejtőzködő félelmeidtől mentesít és elindít a megvilágosodás felé!

A Szuper 7-es ásvány, maga a csoda, a világ 7 csodája 😊

A  hét zárványból álló kvarc,  így szinergikusan jóval nagyobb gyógyítási frekvenciát eredményez, mint az összetevők önmagukban:

Spirituális erő karkötő

 • Kibontakoztatja spirituális erődet és segít harmonikusan megélni, hogy önmagad és mások szolgálatába tud állítani!
 • Védelmez az elektro szmogtól és minden negatív energiától!
 • Elvezet a tisztánlátás és érzékelés szintjére, ami az intuíció legmagasabb szintje!
 • Támogat, hogy ne az előző életi hatások és generációs minták szerint élj, hanem a szabad akaratú választásod szerint!
 • Intuítivan elvezet a jólét teljességéhez!

A SPIRITUÁLIS ERŐ KARKÖTŐ Ásványai

Különleges ásványként nemes feladatban segít.

Lelki blokkokat oldja és segít felszínre hozni az előző életekből eredő akadályokat.

Támogat az asztrál utazás során. Növeli tudatossági szinted, hogy meglásd teljes részletében a spirituális igazságokat. Erőt és kitartást ad, hogy egyedül elérd a céljaidat, így támogatva a függetlenedést. Megmutatja, hogyan vond ki magad a befolyásol alól. Jó társ a döntéshozásban. Rávilágít arra, ami igazán fontos számodra, mert segít kiszűrni a zavaró tényezőket.

Megtisztít az elektromágneses szennyeződésektől, míg a számítógépre téve elnyeli a kisugárzásokat. Kikristályosítja jövőképedet. Segít fókuszálni és összpontosítani.

Nyugtat, és segít, hogy mély, pihentető álmod legyen. Mély érzelmi gyógyulást biztosít, ezért a múltban történi lelki bántalmakat fel tudod dolgozni általa.

Fizikai szinten: a lepidolit pontosan megjelöli a rendellenesség helyét, fölé helyezve finoman rezeg. Csillapítja az allergiát, erősíti az immunrendszert, újjáépíti a DNS–t. Enyhíti a kimerültséget, az epilepsziát és az Alzheimer–kórt. Tompítja az isiásszal és az idegzsábával járó fájdalmat, és megszünteti az ízületi problémákat. A bőr és a kötőszövet méregtelenítője. Kitűnő a klimax idején, különösen drágakőelixírként.

Harmonizála a korona, harmadikszem, torok és szívcsakrát is.

Összehangolja a csakráid. Energiarendszered torzulásába árad, és elkezdi kiigazítani azt. Látomás köveként, az intuíciós képességedet növeli.

Megérteti a miérteket, miért van egy adott helyzetben vagy miért vagy érzelmi hullámvölgyben. Rendet tesz gondolataidban és kisimítja érzelmeidet.

Gyengéden rávezet az életutadra, hogy megérts az életfeladataidat. Segít az utadon haladni.

Kitágítja megértésed és elhozza a tudás szabadságát neked. Megkönnyíti a vizualizációt, így könnyedebbé teszi a meditációt.

Elmélyíti a kapcsolatot a belső tudással. Támogat asztrál utazásban.

Segít a megértésben, megszünteti a függőségi viszonyok okait; lehetővé teszi, hogy az igazi önmagunkat mutathassuk meg és megszabadít a környezetünk elvárásaitól Feloldja a kapcsolatokon belüli nézeteltéréseket.

Mivel előmozdítja az önmagunkért való felelősségvállalást, megszünteti a kölcsönös függőséget párkapcsolatban.

Fizikai szinten segít, csökkenteni a test zsírraktárait, támogatja a máj méregtelenítését és regenerációját.

Jótékonyan hat a lázra, segíti a hipofízist, az arcüregeket és a légzőrendszert.

Harmonizálja a tested és lelked is, lágy rezgésével. Oldja a félelmeidet. Fejlődésedet segíti, erősíti intuíciós képességed, mert fokozza a tobozmirigy működését, ami a belső szemnek ad otthont.

Termékenység ásványa, segít, hogy megtermékenyítsd az életed, azaz meg szülessen benne az, amire lelki szinten vágysz.

Támogat abban, hogy magadra találj. Elnyomott érzésedre rávilágít és segít feldolgozni.

Érzékennyé, türelmessé, nyitottá, őszintévé és kiegyensúlyozottá tesz. Nőies oldaladat segít elfogadni.

Felszabadítja a kreatív energiáid, hogy megengedd magadnak a kreatív és pihentető tevékenységet, valamint bevonzd azt a munkát, ami kreativitással és örömmel tölt fel.

Fizikai szinten: serkenti a tobozmirigy működését. Hormonháztartással kapcsolatos betegségek segítője. Jótékony a női nemi szervekre és klimax idején is. Hatékony a menstruációs zavaroknál.

Csonterősítő, nyirokkeringést javítja, segíti a tápanyagok felszívódását. Csökkenti a méreganyag és folyadék visszatartást. Bőr, haj, szem, máj, hasnyálmirigy elváltozással járó betegségein segít. Nyugtat.

Szakrális és torokcsakrát harmonizálja. Szakrális csakrád harmonikus működésekor meg tudod élni a nőiességedet. Ha nem tartod magad jó nőnek, és ezt nem tudod átérezni, akkor nem foglalkozol magaddal, mindenki más fontosabb, önbizalomhiányod van, nem tudod kiteljesíteni önmagad, amitől nem éred el a céljaid és nem találod az életfeladatod. Teljesítened kell feleségként, anyaként, munkatársként, úgy érzed, mindent neked kell megoldani, amivel a férfi energiát éled meg hangsúlyosabban. Emiatt pedig párkapcsolati problémáid vannak. Valamint ha nem érzed, hogy jó nő vagy, akkor nem érzed magad jó feleségnek, anyának sem magam, és folyton megakarsz felelni a különböző életszerepeidnek. Valamint ekkor nincs rendszeres gátlás nélküli szexualitás az életedben. Ezek pedig blokkolják a teremtő erödet.

Önszeretet hiányára vezethető vissza a kedvtelenség, a depresszió, a kilátástalanság érzése.

Torokcsakrád harmonikus működésekor nincsenek benned érzelmi elfojtások, nem nyomod el magad, az igényeidet, azaz kimondod az érzelmeidet és gondolataidat. Van önbizalmad, mert hiszel magadban és a teremtő erődben, ami erőt ad, elérni a céljaidat. Kiállsz magadért.

Segít megmutatni, hogy mi okozza gondolataidban a káoszt és rendezi is őket. Serkenti a belső látást és a spirituális előrelátást, segít megbirkózni a spirituális szinten bekövetkező óriási változással.

Lila színével harmonizálja a korona csakrád, de nagyon jó hatása van a harmadik szem csakrára is. Az aurát pedig tisztítja.

Segít a választásban, ha elakadsz. Tiszta szándékkal ajándékoz meg és a jólét teljességét hozza el neked.

Fokozza a szeretet, hogy szeresd magad és befogadd mások szeretetét. Segít elengedni a belső ellenállást és elfogadásra tanít. belső hajtóerőd megnövekszik általa, ezért kitartó és céltudatossá válsz.

Csökkenti a stresszt, mert nyugalomban történik a gyógyulás és a hallás. Meditációban segít mélyebbre menni és átérezni érzéseid. Elvezet a belső vezetődhöz, hogy meghalld a belső hangodat és bátorságot, ad, hogy merd követni. Segít életfeladataid megoldani, életcélodhoz eljutni.

Jótékonyan hat a vérnyomásra (szabályozza). A lemerült testet energetizálja.

Jó hatással van a szemre, szájra, szívre, hasnyálmirigyre, depresszióra, májra. A görcsöket csökkenti.

Serkenti a felfogó– és az elemzőképességet, s azt a gyors döntéshozatalnál hasznosítja. Hasznos olyan esetben, amikor a vegetatív idegrendszer hibás működése károsan hat a szívre.

Tudd meg, hogy a 7 ásvány külön-külön miben támogat téged!

Ametiszt – Légy önmagaddal türelmes és megértő és másokkal is az tudsz lenni!

Gyakori, hogy agyalsz és káosz van benned? Nehéz meghoznod a döntéseket?

Az ametiszt csendet és rendet varázsol, gondolattisztító hatása miatt.

Józanság és az intuíció köve. Elősegíti a szellemi növekedést és kapcsolatot a magasabb tudatállapotokkal. Tudatosságot és tisztánlátást ad. Megértés köve is, mert segít átlátni a helyzeteid, hogy bölcs döntéseket tudj hozni.

Füstkvarc – Itt az ideje, hogy terveid ne füstbe ment tervek legyenek, hanem megvalósuljanak!

Hiába teszel meg mindent, nem jön az az eredmény, amire vágysz?

A füstkvarc segít, hogy merj változtatni. Ha veled van, akkor, amit eltervezel, azt sikeresen meg is fogod valósítani.

A füstkvarc véd a szerencsétlenségtől, a fájdalomtól és a belső energiák megtisztítója. Átsegít a döntési folyamaton. Tartást és erőt ad. Ha veled van, nem fogod engedni, hogy kihasználjanak vagy megalázzanak.

Rutil – Engedd el a félelmeid és vállald fel önmagad!

Előfordul, hogy megakarsz felelni magadnak vagy másoknak?

A rutil ásvány átalakít, hogy ne bántsd magad azzal, hogy ítélkezel és meg akarsz felelni. Lebontja a maximalizmust és segít, hogy mert önmagad adni, felvállalva a gondolataid és érzéseid.

A rutil megnyitja a tudat útját a létezés többdimenziós állapotába, ezáltal extra tudatosságot hoz, természetes, tisztán látó, tisztán érző képességekkel.

Cacoxenit – Ébredj, vár a megvilágosodás!

EL tudod képzelni milyen lenne az életed, ha megszűnne a békétlenség benned?

Minden hozzáálás kérdése, éppen ezért te mindig választhatod a békét. De vajon miért nem megy? Természetesen azért, mert vannak olyan sérelmek benned, amik feljönnek, hogy meggyógyulhassanak. Ezt a tisztulási folyamatot támogatja ez az ásvány. Ha veled van egyre nagyobb békét fogsz megélni.

A kristály frekvenciáját egy magasabb szintű rezonancia szintre emeli, felgyorsítva a kristály energetikai „célját”. A Cacoxenitet „ébresztőnek” nevezik, mert az embereknek felkínálja a határtalan intelligencia lehetőségét amely összeköti az egész teremtést. Általa felismered a “minden mindennel összefügg” lényegiségét. Az ébredő állapotban látni fogod, hogy problémák már nincsenek, csak választás a jó megoldások között – békét és a harmóniát ad a Föld részére.

Goethit – Szüntesd meg minden problémádnak a gyökér okát!

Jó lenne, ha negatív láthatatlan erők nem akadályoznák az életed?

Segít, hogy a fizikai és lelki tüneteid valódi oka tisztuljon ki az energiarendszeredből. Legyen az előző vagy ezéleti.

A Föld evolúciós történetének sablonját tartalmazza, az őskezdettől, a különböző csillagrendszerektől kezdve a jelenlegi életünkön át a lehetséges jövőbeli valóságig ível ez az út. A régi tudattalan hiedelmeket újfajta rezgésekké alakítja át tudatosan felébresztett vágyakkal / ajándékokkal / magasabb rendeltetéssel.

Lepidocrocit – Teremtsd az életed!

Jó lenne, ha azt éreznéd, bármit meg tudsz teremteni? És ez így is lenne?

Minden blokkot old, ami gátolja a teremtő erőd. Majd segít, hogy megszűnjön benned a ragaszkodás!

A Lepidocrocit összehangolja a testi energiákat, amelyek megkönnyítik az anyagtalan tudat létezését a fizikai megvalósulásban.

Hegyikristály – Spirituális fejlődésed közben, légy biztonságban!

A tiszta kvarc adja a Szuper 7-es alapját.

A tiszta kvarc a főkristály, amely magában foglalja fizikai síkon ezeket a csodás zárványokat lelki síkon pedig a legfőbb mesteri célokat és spirituális energiákat egyesíti a Földön.

Ez a 7 energia együttesen olyan erőteret, frekvenciát hoz létre, amely elősegíti a lelki fejlődést a létezés minden szintjén. A Super 7 kristályok segítenek a tudatalatti számára, emlékeztetnek arra, hogy miért vagy itt, mi a szereped és hogyan élheted meg az életed, a céljaid a legmagasabb fokig.

A szuper 7-es ásvány együttes hatása rózsakvarccal kiegészítve

Szuper 7 ásvány

+

Rózsakvarc

 • tisztítja és harmonizálja a csakrákat és a finom testeket és összehangolja a spirituális rezgésekkel
 • működésbe hozza a spirituális képességeket
 • erősíti a metafizikai munkát
 • elindítja a lélek kommunikációját az isteni önvalóval, hogy érezd, hogy része vagy egy nagy egésznek
 • jótékonyan a hat a spirituális és egyéb krízisekre
 • érzelmi blokkokat kioldja, ezért kisimítja a lelked, megnyugtat
 • aktiválja a szervezet öngyógyító képességét
 • Földanya gyógyító aspektusát tartalmazza
 • tisztánlátás és tisztán érzékelő képességet kibontja benned
 • növeli a szeretetteljességet és az önmagadba és a világba vetett bizalmat
 • minden csakrát rendbe tesz, de nem csakrára hat elsősorban, hanem az aurarétegeidre és tobozmirigyre, a belső látó szervedre
 • a rózsakvarc támogat abban, hogy amitől megtisztít a szuper 7-es annak a helyét, feltöltse megértő szeretettel

A HETEDHÉT-ERŐ KARKÖTŐ ÉS LIMITÁLT KIADÁSÚ ÉKSZERSZETT

Hetedhét-erő Karkötő – klasszikus (Szuper 7 ásvány és rózsakvarc)

Kattints a képre a nagyításhoz!

Limitált kiadású Hetedhét-erő ékszerszett, ezüst kapoccsal

Kattints a képre a nagyításhoz!

Mostantól a Hetedhét-erő karkötő segíti a fejlődésed és emelkedésed!
Láss tisztán, gondolkozz tudatosan, szeress feltétel nélkül!

Ez a 7 ásvány azonosítja, a hátráltató erőket, melyek távol tartanak életed céljától, és ami a legfontosabb, hogyan lehet ezt a belső fájdalmat átalakítani fejlődéssé.

A Super 7-ek nem adják fel! Itt vannak, hogy felébresszék a tudat nagyszerűségét, hogy felébresszék az emberiséget egy megvilágosodott létformába. Segítenek abban, hogy a földi lét, a megtestesülés jó fizikai élmény legyen a Földön.

Ezek a különleges kristályoknak hatalmába áll túlléptetni a fájdalmon, és alázatos hálával megélni minden lélegzetet.

A Szuper 7-et tökéletes a számodra, ha komolyan veszed a személyes Önvaló és maga a Föld fejlődését, az igazság útját.

Rendelésedhez az alábbi bónuszok és kedvezmények várnak Rád!

BÓNUSZ karkötő csomaghoz:

Hetedhét-erő Angyalka (értéke: 9990 Ft)

Legyen medálként az aurádban a Szuper 7-es és rózsakvarc ásvány! Ugyanazt a rezgést képviseli, mint a karkötő! Válaszd ezt, ha neked kényelmesebb, ha a nyakadban van.

BÓNUSZ Minden csomaghoz:

Hetedhét-erő Ásványterápia (értéke: 3900 Ft)

A csomagodban lesz egy leírás, hogyan kapcsolódj össze a Szuper 7 és rózsakvarv ásvánnyal! Minimum 3 hét teljen el egy-egy ásványterápia között, mert nagyon erős rezgést képvisel.

BÓNUSZ Minden csomaghoz:

Ingyenes szállítás (értéke: 1900 Ft)

Használd ki, hogy bármely csomagot rendeled, most ingyenes a szállítás. Sprinter futár fogja vinni, az általad megadott időpontban. Kapsz értesítést arról, amikor átadjuk futárnak a rendelésed. Másnap pedig arról is, hogy aznap kiszállítják és hogy milyen telefonszámon éred a futárt.

Az elmúlt 7 évben most először kaptam Szuper 7-es fűzhető ásványt! Az is csoda volt, ha pár db marokkövet tudtam beszerezni, mert gyakori, hogy hamisítják!

Garantálom, hogy igazi Szuper 7-es ásványhoz tudsz most jutni!

Válassz most a 3 csomag közül!

Medálként vagy karkötőként szeretnéd, hogy veled legyen az ásványos világ 7 csodája, a Szuper 7-es kristály?

Hetedhét-erő
Angyalka csomag

Hetedhét-erő Angyalka
4990
+
Hetedhét-erő Ásványterápia
AJÁNDÉK
+
Szállítás
INGYENES
Kedvezmények értéke 8900 Ft

6890 Ft

Hetedhét-erő
Karkötő csomag

Hetedhét-erő Angyalka
4990 Ft
+

Hetedhét-erő Karkötő
14990 Ft
+
Hetedhét-erő Ásványterápia
AJÁNDÉK
+
Szállítás
INGYENES
Kedvezmények értéke 10800 Ft

19980 Ft

Hetedhét-erő
Ékszerszett

Hetedhét-erő Angyalka
AJÁNDÉK
+

Hetedhét-erő ékszerszett ezüst kapoccsal
34990 Ft

+
Hetedhét-erő Ásványterápia
AJÁNDÉK

+
Szállítás
INGYENES
Kedvezmények értéke 15790 Ft

34990 Ft

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küldd vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

ÍGY KOCKÁZATMENTESEN PRÓBÁLHATOD KI AZ ÁSVÁNYOK JÓTÉKONY HATÁSÁT.

IGEN,

kipróbálom, mert fontos a spirituális fejlődésem. Tisztítva és programozva kapom meg, ezért biztonságosan használhatom. Hatásgarancia miatt, nincs veszítenivalóm.  Nagyon vágyom arra, hogy nekem is legyen az ásványos világ 7 csodájából. Biztos segíteni fog abban, hogy tisztán lássak, tudatosan és boldogan éljek, hiszen hatása miatt életerőt, bizalmat, tettvágyat ad. Közben megtisztít és emel.

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Go to Top