Jólét marokkő – szeret a pénz2022-11-15T20:36:33+01:00

Ha a személyes éved energiájával összhangban élsz, akkor megszűnik a küzdés és a sok nehézség!

Tudd meg, hányas személyes évben vagy és hogyan válhat gondtalanná az életed!

Hallgasd meg erről, az élő adás felvételét!

MIT SZÓLNÁL HOZZÁ, HA VÉGLEG MEGOLDÓDNA A

 • pénzügyi helyzeted
 • lelki nehézségek
 • nem találod a belső egyensúlyod

 • problémáid lehúznak

ÉS EZZEL EGYÜTT MEGSZŰNNE, HOGY HIÁNYT ÉLSZ MEG

 • szeretetből
 • pénzből
 • egészségből
 • önbizalomból

MERT LÉTEZIK EGY MEGOLDÁS, AMIVEL BÚCSÚT MONDHATSZ

 • önostorozásnak
 • megfelelési kényszernek
 • elégedetlenségnek
 • pénzügyi problémáidnak

Hogyan függ össze a szeretetlenség a pénzügyi problémákkal?

Barbara Wilder, A Pénz szeretet című könyvében leírja, hogy miért fontos, hogy a pénzt szeretettel töltsd fel. Ne pedig félelemmel és elégedetlenséggel. Hiszen ekkor nem fog feléd áramolni!

Egyetértek és azt gondolom, hogy akkor tudod feltölteni a pénz szeretet energiával, ha benned szeretet, elfogadás és hála van!

LÉTEZIK EGY ÚJDONSÁG, AMI SEGÍT, HOGY

 • ne félj attól, hogy nem lesz elég pénzed
 • ne bűntudattal költs magadra
 • ne legyél elégedetlen az anyagi helyzeteddel
 • görcs és aggódásmentes légy
 • elérd, hogy szeresd magad
 • a pénzenergiát szeretettel töltsd fel
 • áramlásban légy
 • céljaiddal egy rezgésszintre kerülj

A „Pénz Szeret” Jólét-Marokkő segít, hogy átjárjon az önszeretet és fel tudd tölteni a pénzt, mint energiát szeretettel. Ez az igazi megoldás arra, hogy jólétben élj! A szeretet ereje, gyógyír!

A pénz szeretet téged, mert szerethető vagy!

A cél, hogy ezt érezd: „Szeretem magam, elfogadom magam, hálás vagyok mindenért, amim van! A pénz szeret engem és én szeretem a pénzt és bőségesen áramlik felém! A pénz nálam biztonságban van, ezért több mint elég érkezik! Van tartalékom és tudom a pénzt fialtatni!”

 • nincs többé aggodalom

 • nincs többé félelem
 • nincs többé szeretetlenség
 • nincs többé feladás

 • nincs többé görcs

PONTOSAN MI IS A Pénz szeret engem Jólét -Marokkő?

Tudod, hogy minden gondolat és érzés rezgés, hiszen tapasztaltad, hogy vannak emberek, akiknek nagyon jó a közelében lenni és bizony az is előfordul, hogy nem jó. Aki feszült, ideges és ez árad belőle, attól te is csak nyugtalan leszel. Képzeld el, hogy a pénznek van keze és lába. Ha feszült vagy, félelmet társítasz hozzá, elégedetlenséget, akkor ő nem akar veled lenni!

A Riolit az auráddal érintkezve segít, hogy benned hatalmas legyen a szeretet érzése. Majd átalakítja az érzelmeidet úgy, hogy ha a pénzre gondolsz, akkor az szeretetteljes gondolat legyen.

Azt fogod érezni, hogy szerethető vagy, ezért megérdemelsz miden földi jót és be is vonzod ezeket a jókat, azaz a vágyaidat!

Riolit – A pénz szeret, mert szerethető vagy! Szeresd magad!

Ha szereted magad, akkor nem bántod magad azzal, hogy nem vagy elég jó, nem elég az, amit megteszel. A szeretet mellett nem fér el a bűntudat vagy a félelem. Nem csak a félelem múlik el a szeretettől, hanem minden negatív érzés. Ha szereted magad, akkor érzed, hogy megérdemled a jót, a legfőbb jót! A Félelemmentes vágy szeretettel pedig igen erős manifesztációs erő.

A Riolit elvezet ahhoz az állapothoz, amikor szereted magad olyannak, amilyen vagy. Plusz programozásával támogat, hogy a pénzhez szeretet alapú érzelmeid legyenek.

A riolit életre kelti a lélek lehetőségeit és kreativitását. Minden kényszer nélkül előmozdítja a változást; segít beteljesíteni az élet célod. Vele folyton azt fogod érezni, hogy haladsz!

Végtelenül hasznos, amikor az énünket teljes egészében szeretnénk felfedezni.

Mély meditációs állapotot tesz lehetővé. Hatékony segítség az előző életek gyógyításában. Segít feldolgozni a múltat. Döntésre viszi a dolgokat, bármi okozza is a nehézségeket és aktívan támogatja az előrehaladást.

Segít, hogy a jelenre fókuszálj és boldogságban megéld.

A riolit erősíti az önbizalmat és az önértékelést. Önbecsülésre és elfogadásra nevel.

A riolitnak kiegyensúlyozó a hatása és a megfelelő helyeken elősegíti az érzelmi oldást.

Fizikai szinten: A riolit erősíti a szervezet természetes ellenállását és az immunrendszert. Gyulladásgátló hatású. Jótékonyan hat az erekre, a kiütésekre, a bőrbetegségekre és a fertőzésekre; javítja a B-vitamin felszívódását. Eloszlatja a veseköveket és a megkeményedett szövetet. Elixírként erősíti és javítja az izomtónust.

„Pár hete hordom a karkötőt és segített a múltfeldolgozásban és önelfogadásban. Sokkal jobban becsülöm magam. Úgy érzem sokkal jobban ismerem magam. Lelki kreativitás áramlásában vagyok: tök jó dolgok jutnak eszembe, amivel segíthetek magamon és működik. Felelősségvállalóbb is lettem.”

Kovács Anita

A nagyításhoz kattints a képre!

Az önmegvalósító medál:

 • a karkötőben lévő összes ásványt tartalmazza

 • pontosan ugyanolyan hatása van, mint a karkötőnek
 • gyönyörű és teljesen egyedi kör dizájn!

 • végre valami, amit nem a kezeden kell hordani 🙂
 • bármely tőlünk vásárolt karkötővel hordhatod együtt
 • minden darab kézzel készített

MOST AZ ALÁBBI AJÁNDÉKOKAT IS MEGKAPOD, a rendelésedhez!

AJÁNDÉK bármely csomaghoz: Szeret a pénz fohász (Értéke: 9800 Ft)

Minden olyan előző és ezéleti hatás negatív energetikai lenyomatát kitisztítja, ami gátolja, hogy szeretetteljes érzésekkel gondolj magadra és a pénzügyeidre. Ezért megtisztítva félelmektől, bűntudattól, veszteség megélésének érzés világától és elégedetlenségtől. Na és persze a hiánytól!

Igazi érzelmi bőséget eredményez, amivel bőséget teremtesz minden szinten!

AJÁNDÉK a 2 fizetsz 3-at vihetsz csomagtól: Szeret a pénz marokkő (Értéke: 4990 Ft)

Tudod, hogy minden gondolat és érzés rezgés, hiszen tapasztaltad, hogy vannak emberek, akiknek nagyon jó a közelében lenni és bizony az is előfordul, hogy nem jó. Aki feszült, ideges és ez árad belőle, attól te is csak nyugtalan leszel. Képzeld el, hogy a pénznek van keze és lába. Ha feszült vagy, félelmet társítasz hozzá, elégedetlenséget, akkor ő nem akar veled lenni!

A Riolit az auráddal érintkezve segít, hogy benned hatalmas legyen a szeretet érzése. Majd átalakítja az érzelmeidet úgy, hogy ha a pénzre gondolsz, akkor az szeretetteljes gondolat legyen.

AJÁNDÉK a 3 fizetsz 6-ot vihetsz csomaghoz: Pénz befogadó fohász (Értéke: 9800 Ft)

Itt az ideje a jólétnek! Nyisd ki magad rá, mert ha eddig nyitott lettél volna, akkor már tudod volna áramolni! Nyiss, bízz és várd, mer érkezni fog a jólét!

TÉNYLEG JÓ LESZ? NEKED IS SEGÍTENI FOG?

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küld vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

ÍGY KOCKÁZATMENTESEN PRÓBÁLHATOD KI AZ ÁSVÁNYOK JÓTÉKONY HATÁSÁT.

IGEN,

kipróbálom a Szeret a pénz Jólét-Marokkövet, mert nincs veszíteni valóm. Tisztítva és programozva kapom, ami biztonságos használatot eredményez. Tudom, hogy nagy változás lesz az, amikor szeretettel tudom feltölteni a pénzt és egy rezgésszintre tudok kerülni a céljaimmal! Itt az ideje, hogy nem csak dolgozzak, hanem élvezettel szolgáljak és megteremtsem a vágyaimat!

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Szeret a pénz
Jólét-marokkő
alap csomag

9800 Ft értékű bónusz

Marokkő pénztárcába
4990 Ft
+
BÓNUSZ: Szeret a pénz fohász
AJÁNDÉK

Szállítási díj
1900 Ft
6890 Ft

Szeret a pénz Jólét-marokkő csomag:
2 fizetsz 3-at vihetsz

16690 Ft értékű bónusz

2 db Marokkő pénztárcába
9980 Ft
+

+1db AJÁNDÉK Marokkő pénztárcába
AJÁNDÉK

+
BÓNUSZ: Szeret a pénz fohász
AJÁNDÉK

+
Szeret a pénz Angyalka
 4990 Ft

+
Szállítási díj
AJÁNDÉK
14970 Ft

Szeret a pénz Jólét-marokkő csomag:
3 fizetsz 6-ot vihetsz

36470 Ft-ért bónusz

3 db Marokkő pénztárcába
14970 Ft
+

+3db AJÁNDÉK Marokkő pénztárcába
AJÁNDÉK

+
BÓNUSZ: Szeret a pénz fohász
AJÁNDÉK

+
BÓNUSZ: Pénzbefogadó fohász
AJÁNDÉK

+
Szeret a pénz Angyalka
4990 Ft

+

Szállítási díj
AJÁNDÉK

19960 Ft

Még rendeld meg ma, hogy minél hamarabb a pénztárcádba tehesd!

Rendeléstől független BÓNUSZ

Tisztítsd meg a pénz és közted lévő kapcsolatot!

Cseréld le az aggodalmat és elégedetlenséget, szeretetre és megelégedettségre!
Ebben segít Kapcsolat harmonizáló fohász és 2 gyakorlat!

Hallgasd meg az előadást, majd a fohászt és a végén a 2 gyakorlatot, amit ha minden nap alkalmazol, látványos eredménye lesz!

Kattints ide és

töltsd le Barbara Wilder a Pénz szeret című könyvét,

mely segít átalakítani a pénzhez fűződő gondolataidat, melyek meghatározzák a pénzhez kapcsolódó érzéseidet!

Go to Top