5 láthatatlan energia nehezíti meg az életed

 • előző életi hatások
 • generációs minta, azaz a vérvonal
 • ezéleti megélések, fájdalmak
 • kollektív tudat
 • karmikus kapcsolatok negativitásai

Mit szólnál hozzá, ha nem kéne attól tartanod, hogy

a láthatatlan gátló energiák miatt, hiányt élsz meg szeretetből és pénzből! A múltból eredő feldolgozatlan érzések pedig energetikai blokkokat hoznak létre, amiktől megbetegszel!
Az emberek 97 %-nak vagy pénzügyi vagy egészségügyi problémája van és gyakran mindkettő egyszerre. Köztudott, hogy az önszeretet és önbizalom hiánya okozza a legnagyobb problémát!

Láttál már olyan embert, aki szereti magát, magabiztos és szegény, esetleg beteg? Ugye nem! Spirituális törvény, hogy amilyen a belvilágod, olyan a külvilágod!

A te belvilágod milyen?

Melyik életterületedre keresel megoldást?

Válaszd ki, hogy pénzügyi, bizalmi vagy egészségügyi a problémád és szüntesd meg a kiváltó okát!

Nincs elegendő pénzed? Akkor

 • folyton aggódsz
 • le kell mondanod arról, amire nem jut
 • kilátástalan, hogyan élj jobb létben
 • a munkád nem okoz örömöt
 • csak túléled az életed

Nem szereted magad eléggé? Akkor

 • elégedetlen vagy
 • megfelelési kényszer gyötör
 • szeretethiány jellemez
 • nehezen tudsz elfogadni
 • önbüntető programok szerint élsz

Nehezen bízol? Akkor

 • alacsony az önbizalmad
 • bizalmatlanság gátolja, hogy higgy, ezért nem valósulnak meg vágyaid
 • nem mersz változtatni, így minden marad a régiben
 • bátortalan vagy

Sokszor eszedbe jutnak a múltban átélt fájdalmak? Akkor

 • a jelenedben folyton ugyanazt éled és nem haladsz előre
 • tudod, hogy meg kellene bocsátanod, de nem tudsz
 • meg is betegedhetsz
 • boldogtalan vagy tőle

Betegség nehezíti meg a létezésed? Akkor

 • tudod, hogy te hoztad létre, de nem tudod hogyan oldd meg
 • minden nap egyre nehezebb
 • gyakran kétségbeesel
 • rövidíted az életed

Van megoldás, amivel meggyógyul a kapcsolatod önmagaddal, a pénzzel és újra tudsz bízni és szeretni!

Mostantól a Kabbala blokkoldó tisztító mondatok, gyökeresen segítenek megváltoztatni életed, hogy jólétben élj!

Üdvözöllek, Nagy Ida Alíz vagyok

Több, mint egy évtizede tanulom, tanulmányozom és gyakorlom a különböző blokkoldó technikákat és most egy rendszerbe foglaltam, hogy te kényelmesen, költséghatékonyan igazi megoldást kapj! 4 mestertől tanultam és a tudást, most egy nagyon egyszerű módszerként adom át!

Ez a különleges technika tartalmaz

– zen gyakorlatot
– energiagyógyászatot
– pszichológia eszközöket
– buddhista meditációs tanokat
– kabbala tudást, mely támogat, hogy felvedd felsőbb éneddel a kapcsolatot

A Kabbala blokkoldó tisztító mondatokat, röviden fohászoknak neveztem el! Ezekkel a fohászokkal képes leszel megtisztítani magad a negatív energiáktól, előző életi hatásoktól! A lelki vagy fizikai tüneted valódi oka fog megszűnni, ezért a problémád okafogyottá válik!

Mit mond róla, aki már használja a fohászokat?

Már az első nap hatott, kihúzott az akkori punnyadt, nyavajgós állapotból. A fohászt mondom, amikor úgy érzem, hogy most kell. Pörgök egyfolytában, jó a kedvem, már attól fáradok el, hogy pörgök.

Klamar_KataKlamár Katalin

A blokkoldó fohász segít rálátni a dolgokra, összefüggésekre. Tisztán látás kibontakozását is a fohásznak tulajdonítom. Amióta a fohászt mondogatom, elmélyült a kapcsolatom az Égiekkel. Együtt tudok velük működni. Éberebb lettem, megengedőbb és nyitottabb lettem. Kommunikációm és önkifejezésem sokat javult.

Felhozza az elakadásokat és meg is látom, hogy mi hogyan mivel függ össze és mit tehetek, hogy megváltozzon. Megmutatja, hogy mivel nézzek szembe, hogy változtatni tudjak.

Emelkedett a fizum, a rehabos ellátásom és jó áron jutok jó dolgokhoz.

Kovács Anita
Válaszd ki, melyik igaz rád és tisztítsd ki a való okát a legmélyebb rétegekből tudatos és tudatalatti szinteken is!
Ilyen blokkoldási technikát sehol sem találsz!

Több, mint egy évtizede tanulom, tanulmányozom és élem a különböző blokkoldó technikákat és most egy rendszerbe foglaltam, hogy te kényelmesen, költséghatékonyan igazi megoldást kapj!

Mostantól a Kabbala blokkoldó tisztító mondatok, gyökeresen segítenek megváltoztatni életed, hogy jólétbe élj! Összefoglaló néven fohászoknak neveztem el!

Válassz és haladj!

hatasgarancia_nagy

Tényleg működik? Neked is segíteni fog?

Ha neked nem működnének az ellentmondana minden spirituális törvényszerűségnek. De megértem, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtam ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a blokkoldó fohászok hatásait.

Én biztos vagyok benne, hogy segítségedre lesznek, hiszen én is így haladok és több száz ember már kipróbálta az elmúlt 5 évben! De ha te 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál semmilyen pozitív hatást, akkor kérdés nélkül visszafizetem a teljes vételárat.
Próbáld ki, nincs veszíteni valód, viszont ha működik, akkor nyersz egy új életet!

Bármelyik fohászt megrendelheted önmagában, de csomagban eszméletlen kedvező!

Miközben választasz a lenti fohászokból, közben járjon át az a gondolat, hogy megérdemeld, hogy önmagadba fektess!

Szeretem magam fohász (Értéke: 9800 Ft helyett 3990 Ft)

Vess véget annak, hogy folyton azt éled meg, hogy nem vagy elég jó, nem kezelnek ember számba és sosincs idő magadra!

Ez a fohász segít elengedni az önbüntető programokat, a megfelelési kényszert a nem vagyok elég jó és nem vagyok szerethető úgy, ahogy vagyok érzést. Az elmondása után átalakul a rezgésszinted és elkezdesz nyitni, amivel lehetővé válik, hogy beáramoljon az életedbe az a sok jó, amire vágysz! Amint felemelkedik oda a rezgésed, ahol a céljaid vannak, már is minden az öledbe borul! Tudod hasonló hasonlót vonz elv alapján! A szeret vezetni fog téged! Minél jobban értékeled magad, annál értékesebb dolgok áramolnak az életedbe.

Bizalom fohász (Értéke: 9800 Ft helyett 3990 Ft)

Bizonyára sok rossz történt veled a múltban, ami miatt nehezen bízol. Ha viszont ez így marad, nem fog megvalósulni egy vágyad sem, mert a bizalom adja a hitet. A hit rezgése teremti meg a célod. Hinni úgy, hogy eszedbe sem jut, hogy nem valósulhat meg! Ez a feltétel nélküli bizalom!

Ez a fohász segít, hogy újra tudj hinni önmagadba, az Égiekbe és az emberekbe! Támogat, hogy elengedd az önbizalmhiányt okozó gondolatokat, a bizalmatlanságot és a kishitűséget. Újra magabiztos és önbizalom teli leszel. Valamint megtanulsz nemet mondani és meghúzni a határaid.

Múlt-gyógyító fohász (9800 Ft helyett 3990 Ft)

Állandóan eszedbe jut a múlt és mérgezi a jelened! Sajnos a tested is, hiszen minden gondolat rezgés és a negatív gondolatok energia blokkokat hoznak létre.

Ez a fohász, segít elengedni mindent múltban átélt traumát,fájdalmat, megbántást. Megtanít kihúzni a tüskéidet, hogy megtapasztaltad azt a harmóniát, nyugalmat és bőséget, melyet a tüskementes létezés ad. Képzeld el mennyire más lesz az életed, amikor feldolgoztad a múltad!

Betegséget elengedő fohász (9800 Ft helyett 3990 Ft)

Segít elengedni azokat az érzéseket és gondolatokat, melyekkel létrehoztad a betegséget. A szervezet öngyógyítóképességére hat, azaz megtanulod, hogyan gyógyítsd meg magad. Felismered, mit csinálj másképp, hogy ne hozd létre az adott tünetet. Átvezet a változás folyamatán.

Ha súlyos betegséged van, akkor ezt ajánlom, hogy 21 napig ismételd, majd 3 hét szünet után, ha még fenn áll a tünet, akkor újra 21 napig mond el mindennap.

Méhgyógyító fohász (9800 Ft helyett 3990 Ft)

Ha volt abortuszod, vetélésed, méhen kívüli terhelésed, akkor feltétlen tisztítsd ki a méhed és érzelem világod a negatív rezgésektől, melyeket akkor átéltél! Elkezd benned növekedni egy élet, majd nem születik meg. Ez az esetek 90%-ban rombolja a nők nőiességét és teremtő erejét. Gyakran jár még tudatalatti bűntudattal is. Ebben a fohászban a tisztításon túl, a meg nem született magzat lelkét szabadon engeded!
A fohász elvégzése után nőieseben fogod magad érezni és női erőddel fogsz tudsz teremteni! És egy nő, csak így tud!

Pénzügyi blokkoldó fohász (9800 Ft helyett 3990 Ft)

Ha azt éled meg, hogy sosincs elég vagy ha éppen betudod osztani, nincs elég magadra és a céljaidra, akkor old fel a pénzügyi blokkjaidat! Ez a fohász, segít a pénzügyeid rendezésében, hitelek visszafizetésében, bőség gondolkodásban és bevétel növelésében! Feloldja a pénz és közted lévő gátló blokkokat! Segít, hogy olyan munkád legyen, ami örömmel tölt fel! A pénz is energia, oda áramlik, ahol biztonságban érzi magát! Erre a szintre fog felemelkedni a rezgésed!

Anya fohász (9800 Ft helyett 3990 Ft)

ANYAgi problémáid addig vannak, míg diszharmonikus a kapcsolatod ANYÁval. Szerencsés, ha még él és fizikai közelségben is van lehetőséged vele beszélgetni, de az anya blokkoldó kabbala fohásszal rendezni tudod a kapcsolatod anyukáddal, akkor is ha nem találkozol vele. Én is akkor harmonizáltam és szedtem ki magamból minden tüskét, amikor már nem élt!
Kívánom, hogy éld át, hogy amikor anyukádra gondolsz, az tüskementes és csak is szeretetet érzel. Ekkor történt meg a megértés és megbocsátás. Meggyógyul vele a női oldalad és a befogadó erőd. Ezután tudod megtapasztalni az adás-kapás egyensúlyát, mert fogsz tudni elfogadni is.

Apa fohász (9800 Ft helyett 3990 Ft)

A férfi oldalad gyógyul meg, ha tüskementesíted magad apával kapcsolatban, azaz az aktív teremtő erőd. Ez az az energia, amivel végig viszed céljaid! Valamint gyökeresen átalakul a párkapcsolatod, mert párodnak már nem kell tükörként mutatnia azt, amit apával nem dolgoztál fel.
Meggyógyul a teremtő erőd és az egyik következménye lesz, hogy szeretetteljes párkapcsolatban fogsz tudni élni!

Türelem fohász (9800 Ft helyett 3990 Ft)

Úgy érzed türelmetlen vagy? Nos ez tévhit! A türelmetlenség mögött van egy gyökérérzés, ami kiváltja. Ez pedig a tűrés, azaz az elfojtás. Mi mindent tűrsz el? Sok mindent? Ha ennyi tűréssel élsz, hogyan tudnál nyugodt és türelmes lenni?! Ne a türelem legyen a cél, hanem a tűrések felszámolása! A türelem ennek a következménye lesz!
Kívánom, hogy éld át azt a lelki békét, amit a türelem ad, mert az érzed minden rendben van! Ebben támogat téged a Türelem fohász!

Gyászoldó fohász (9800 Ft helyett 3990 Ft)

Ha elvesztettél valakit, akinek szívednek fontos, akkor keletkezhet bennem valamilyen negatív érzés, ami lehet fájdalom, hiány, sajnálat vagy bármi egyéb, a lényeg, hogy elnehezíti a szíved. Ezeket a negatív érzéseket összefoglalóan nevezzük gyásznak. Nem azt kell elengednek, aki fontos volt neked, hanem a hozzá kapcsolt nehéz és zavaró érzelmeket, mert ez neked sem és neki sem jó!
Ez a fohász segít elengedni, hogy ne kössenek össze titeket láthatatlan energiaszálak. Mindkettőtöknek felszabadulást hoz, emelkedést és megnyugvást!


Egy fohász elmondása felér egy egyéni terápiával, aminek az óra díja 14.000Ft.

A Fohász értéke 9800 Ft, de most bevezető áron csak 3990 Ft, azaz 60% a kedvezmény!

Válassz csomagot és növeld a kedvezményed 70%-ra!

Ha Neked csak az egyik fohászra
van szükséged

Szeretem magam fohász
9800 Ft 4990 Ft

Bizalom fohász
9800 Ft 4990 Ft

Múlt-gyógyító fohász
9800 Ft 4990 Ft

Betegséget elengedő fohász
9800 Ft 4990 Ft

Méhgyógyító fohász
9800 Ft 4990 Ft

Pénzügyi blokkoldó fohász
9800 Ft 4990 Ft

Anya fohász
9800 Ft 4990 Ft

Apa fohász
9800 Ft 4990 Ft

Gyászoldó fohász
9800 Ft 4990 Ft

Türelem fohász
9800 Ft 4990 Ft

Válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd, most féláron a Tiéd lehet!

9800 Ft
4990Ft

Kabbala nagy csomag:
3-at veszel 4-et viszel!

Megbocsátást segítő Kabbala blokkoldó tisztító mondatok
AJÁNDÉK
+
Szeretem magam fohász
 3990 Ft
+
Bizalom fohász
 3990 Ft
+
Pénzügyi blokkoldó fohász
3990 Ft

Kedvezmények érték 39200 Ft

11970Ft

Kabbala generáció gyógyító csomag:
3-at veszel, 4-et viszel!

Megbocsátást segítő Kabbala blokkoldó tisztító mondatok
AJÁNDÉK
+
Anya fohász
 3990 Ft
+
Apa fohász
 3990 Ft
+
Türelem fohász
3990 Ft

Kedvezmények érték 39200 Ft

11970Ft

Kabbala prémium csomag:
5-öt veszel, 7-et viszel!

Megbocsátást segítő Kabbala blokkoldó tisztító mondatok
AJÁNDÉK
+
Szeretem magam fohász
3990 Ft
+
Bizalom fohász
3990 Ft
+
Múlt-gyógyító fohász
3990 Ft
+
Betegséget elengedő fohász
 3990 Ft
+
Méhgyógyító fohász
3990 Ft
+
Pénzügyi blokkoldó fohász
AJÁNDÉK

Kedvezmények érték 68600 Ft

19950 Ft

Kabbala mindent bele csomag:
az összes fohász a tiéd lehet!

Megbocsátást segítő Kabbala blokkoldó tisztító mondatok
 AJÁNDÉK
+
Szeretem magam fohász
3990 Ft
+
Bizalom fohász
 3990 Ft
+
Múlt-gyógyító fohász
3990 Ft
+
Betegséget elengedő fohász
3990 Ft
+
Méhgyógyító fohász
 AJÁNDÉK
+
Pénzügyi blokkoldó fohász
 AJÁNDÉK

Anya fohász
 3990 Ft
+
Apa fohász
 3990 Ft
+
Gyászoldó fohász
 3990 Ft
+
Türelem fohász
 AJÁNDÉK

Kedvezmények érték 107 800 Ft

27930 Ft

Öngyógyító technika

Milyen fizikai vagy lelki tünet nehezíti az életed?

Tanulj meg egy könnyen használható meditációs technikát a fizikai és lelki tüneteid negatív rezgésének a kitisztítására, elengedésére!
Ez egy relaxációs állapotban történő mentális öngyógyító technika.

Jó nagy tör került ki a szívemből. Jó volt, az öröm részen potyogtak a könnyeim. Mindig azt hittem, hogy kirekesztenek, de rájöttem, hogy magamat rekesztettem ki.

Mannle-Urbán Zsuzsa