Kabbala Életút-karkötő2022-11-15T20:17:05+01:00

Az életutad védelmezője

Készen állsz arra, hogy a saját életed éld és felszámold a haladásodat gátló blokkokat?

Ha már nagyon sok mindent tettél, de nem kaptad azt az eredményt, amit vártál, és néha fásultnak vagy akár depisnek érzed magad, akkor olvass tovább.

Nagyon sok idős ember arról számol be a halálos ágyán,

hogy sok időt elvesztegetett és az igazán fontos dolgok háttérbe szorultak. Elégedetlenül fejezik be az életüket és nagy fájdalommal. Nem tudták, hogyan haladjanak.

Tudod mi a legrosszabb egy temetésben? Az eltemetett álmok!

Sok spirituális embert érint az a probléma, hogy

máshogy akar élni, de nem tudja vagy nincs ereje az átalakításhoz.
Vágyik arra, hogy értékes életet éljen és élete végén elégedetten tekintsen vissza.

Szeretet akar kapni és adni, de e helyett hiányt él meg szeretetből, pénzből és lehet, hogy egészségből is!

Én Nagy Ida Aliz vagyok, programozott ásványok szakértője és lelki blokkoldó mentor

Hiszen, hogy minden rezgés és energia! Az érzéseinkkel és gondolatainkkal teremtjük a világunkat, tehát amilyen az életed, pont olyanok a gondolataid!

Minden problémának van egy gyökéroka, az ok, ami miatt létrejött. Ha ezt az okot feloldod, akkor a probléma okafogyottá válik! Ebben a folyamatban tudnak segíteni az ásványok, amiket lelki blokkoldásra programozok.

A cél, hogy a gondolataid a céljaiddal legyenek összhangban, azaz egy rezgés szinten! Ez a manifesztálás titka.

Az ásvány árthat, ha nincs megtisztítva, ezért 4 fázisban tisztítom

Az ásványok stabil rezgés számúak, ezért programozhatóak, azaz megkérem, hogy tároljanak el információt. A technikám különlegessége, hogy programozás után neked már nem kell tisztítanod, mert lezárom, ami azt jelenti, hogy nem vesz fel a környezetéből negatív rezgést, csak a pozitívot sugározza ki magából. Így biztonságosan hordhatod.

Az életutad védelmezőjeként

SEGÍT, HOGY NE A PÉNZT TEDD MEG CÉLNAK, MÉGIS ÁRAMOLJON BŐSÉGESEN ELÉG!

Megtisztítja azt a 10 energia kaput, ami minden embernek van, neked is! Ahány féle számjegy van a születési dátumodban, pont annyi energia kapuban blokkolt a szabad energia áramlás. És pont ennyi életterületet élsz meg nehéznek.

Mostantól a Kabbala Életút-karkötő segít neked abban, hogy felold a teremtő erődet gátló blokkokat, hogy tudj elegendő szeretet, pénzt és egészséget teremteni!

A karkötő elfogyott, de az ásványait külön-külön megvásárolhatod

MI IS PONTOSAN EZ A KÜLÖNLEGES VÉDELMEZŐ?

11 féle programozott ásvány, ami a Kabbala Életút-karkötő nevet kapta. Gondoskodik arról, hogy ne térj le az utadról, helyette átéld az örömteli utazás élményét. Ehhez megelégedettség, öröm és egészség kell, ezért támogat, hogy felold azokat a blokkokat, ami elégedetlenséget, bánatot és betegséget okoznak.

MIT JELENT? HOGY TISZTÍTJA A 10 Energiakaput?

A Kabbalából tudható, hogy van 10 energia kapunk, ami vagy szabadon áramlik és akkor az adottság vagy blokkolva van és akkor tanulófeladat. Az utóbbit érezzük nehéznek és ezek bizony akadályozzák a vágyak megvalósulását.

TUDD MEG A 10 ENERGAI KAPU TÉMAKÖRÉT ÉS HOGY MELYIK ÁSVÁNY TISZTÍTJA AZ ADOTT KAPUT

Az ásványok melletti rövid cím elárulja, hogy mire van programozva. A 10+1 féle ásványából az első 9, tökéletes a személyes évhez is, melyet szintén a születési dátumodból tudsz kiszámolni.

Kiasztolit – Dönts, tervezz és valósíts meg!

1-es személyes év ásványa és az 1-es energia kaput tisztítja!

Témaköre: A teremtő erőd

Ha itt nincs szabad energia áramlás, akkor folyton bele fáradsz a dolgokba, mert sok mindent megteszel a megvalósulásért, de nem jön az eredmény.
Gyakori lehet, hogy demotivált vagy és egyre nehezebben hiszel abban, hogy céljaidat eléred.

Kiasztolit hatása lelki szinten:
A Kiasztolit a kettes csakrába a solárba és a szívbe kapcsolódik. Eloszlatja az illúziókat és csillapítja a félelmeket; képessé tesz arra, hogy szembe nézz a valósággal. Elűzi a bűntudatot, stabilizálja az érzelmeket.

Felpezsdíti a régi kihűlt kapcsolatokat. Arra tanít, hogy szembe nézzünk a félelmeinkkel, illetve az igazsággal, akár önmagunkkal, akár másokkal kapcsolatban. Ez az ásvány, arra ösztönöz, hogy ne törj össze, akármilyen fájdalmas érzéseket kell, hogy átélj, mindig kitartó légy és tanulj belőle.

Hatása fizikai szinten:
Serkenti a nemi szervek működését és a keringést. Enyhít az asztmás tüneteken és megszünteti a légzési problémákat. Tisztítja a veséket, csillapítja a migrénes fejfájást, stabilizálja a szívverést és a vérnyomást.

A Rodokrozit a megbocsátás ásványaként, támogat, hogy elengedd a múltad, meggyógyítsd a szíved, hogy újra tudj önzetlenül szeretni és szeretet befogadni.

Rodokrozit – Szeress, Bízz, Élj!

2-es személyes év ásványa és az 2-es energia kaput tisztítja!

Témaköre: Szeretet áramlása, adás és kapás egyensúlya

Ha a 2-es kapuban nincs szabad energia áramlás, akkor azt éled meg, hogy nem vagy elég jó és nem kapsz elég szeretet. Nehéz kérned és nehéz elfogadnod is. Így viszont nem vagy nyitott a bőségre sem.

Rodokrozit hatása lelki szinten:
Rodokrozit a 12 mesterkristály egyike. Vidámságot és önbizalmat kölcsönöz neked. A szívcsakra ásványa, így szeretetet csempész az életedbe és megszünteti a dühöt. Fokozza a szexualitást.

Betegség és trauma idején is megőrzi a spiritualitást, segítségül hívja a védelmet nyújtó erőket. Segít összehangolódni a lelked céljával. Stresszhelyzetben segít felállítani a fontossági sorrendet. Fáradt és kimerült állapotunkban segít mozgósítani belső tartalékainkat.

Hatása fizikai szinten

Csökkenti a lázat, megállítja a vérzést, enyhíti a gyomorsavtúltengést, gyógyítja a reumát és a köszvényt. Gyengeség és kimerültség esetén erősít. Serkenti a tejelválasztást a szoptató anyáknál. Helyreállítja a kromoszómák károsodását, és egyensúlyba hozza az immunrendszert.   Erősíti a kötőszövetet. Enyhíti a túlsavasodást és annak a következményeit. Köszvény esetén is hatásos. Erősíti identitásérzetünket, s önértékelésünk fokozásával hatásos a félelem minden nemével szemben. Erősen nyugtató hatású.

A Kiasztolit segít helyet csinálni az újnak és támogat, hogy meg tudd teremteni azt, amire vágysz! Legyen veled és megvalósulás következik az életedben!

Turmalinkvarc – Maradj pozitív fókuszban!

3-as személyes év ásványa és az 3-as energia kaput tisztítja!

Témaköre: Pozitív gondolkodás

Ha ebben a kapuban nincs szabad energiaáramlás, akkor gyakori, hogy egy negatív gondolatot, követi egy másik és kész a lehúzó spirál, amiből nehéz felállni. Ha itt blokkod van, akkor bizonyára sokat agyalsz. Tudod, hogy fontos, hogy a szívre hallgatni, de nem igazán hallod a gondolataidtól.

A Turmalinkvarc ásvány hatása lelki szinten:
Hatásos szellemi feszültség és kimerültség ellen. Tudatosítja az elfojtott agressziót és segít, hogy bánni tudjunk vele. Kiegyensúlyoz és védelmez. Erősen földel is, ezért segít a pénzügyek rendezésében.

Kitisztítja a gondolatvilágod, így az agyalás tökéletes ellenszere.

Hatása fizikai szinten:
A turmalinkvarcot használhatjuk ízületi gyulladások és kopás esetén. Alkohol problémákon is segíthet. A turmalinok a félelemmel és az érelmeszesedéssel szemben fejtik ki hatásukat. Fokozzák az emlékezőképességet, enyhítik a légzési panaszokat, segítenek az egyensúlyzavarok esetében, tisztítják a vért, erősítik a körmöt, serkentik az immunrendszer működését, segítik a méregtelenítést.

A Turmalinkvarc oldja a tudatalatti blokkokat, amivel támogat, hogy gondolataiddal azt teremtsd, ami szolgál téged!

Amazonit – Mond ki az érzéseid, légy magabiztos!

4-as személyes év ásványa és az 4-es energia kaput tisztítja!

Témaköre: önbizalmad és önkifejezésed

Ha ebben a kapuban blokkod van, akkor önbizalomhiányos vagy és nehezen tudod kimondani az érzéseid. Előfordulhat, hogy stresszhelyzetben passzív vagy agresszív vagy. Keresed, hogy mi az, ami a te egyéniségedből fakad és szolgálni tudsz vele másikat, de nem találod.

Az Amazonit hatása lelki szinten:
Rendkívül hatással van a tudat minden szintjére. Nyilvánvalóvá teszi az egyetemes szeretetet. Enyhíti az érzelmi megrázkódtatást, csökkenti az aggódást és a félelemérzetet. Eloszlatja a negatív energiát és az elkeseredést.

Rendkívül csillapító hatása. Megnyugtatja az agyat és az idegrendszert, összehangolja a fizikai–éteri testet, ezzel elősegíti az optimális egészséget. Egyensúlyban tartja a férfi– és a női energiákat, valamint sok szempontból a személyiséget. Ez az a kő, amelyik lehetővé teszi, hogy egy probléma mindkét oldalát mérlegeld, vagy pedig figyelembe vegyed az eltérő nézőpontokat.

Hatása fizikai szinten:
Gyógyítja és megnyitja a szív– és a torokcsakrát, támogatja a szeretetteljes kommunikációt. Ugyancsak megnyitja a harmadik szemet, és utat enged a megérzéseknek. Szétoszlatja a negatív energiákat és az idegrendszeren belüli blokkokat. Hasznos a csontritkulásra, a fogszuvasodásra, a kalciumhiányra és a lerakódásokra; helyreállítja az anyagcsere folyamatokat, amelynek zavarai okozzák ezeket a betegségeket. Elixírként orvosolja a kalciummal összefüggő problémákat. Az amazonit ugyancsak oldja az izomgörcsöket. Legfőbb sajátossága az a védelem, amelyet a mikrohullám egészségkárosító hatásával és az elektromágneses szmog más forrásaival szemben biztosít.

Segít megtalálni azt az önkifejezési módot, amivel ki tudod fejezni a lényed, azt amilyen vagy!

Rutilkvarc – Érvényesítsd az érdekeid szeretetteljesen!

5-ös személyes év ásványa és az 5-ös energia kaput tisztítja!

Témaköre: Önérvényesítésed és befolyásmentességed

Ha ebben a kapuban blokkod van, akkor nehezen tudod magad első helyre tenni és mindenki más fontosabb, mint te. Érezheted magad elnyomva is. A két végletet éled meg, vagy nagyon akaratos vagy egy helyzetben vagy túl passzív és mindenkit magad elé helyezel.

A Rutilkvarc hatása lelki szinten:
Rutilkvarc egy erős kő, amelyet már sok ezer évvel ezelőtt az igazság és a védelem köveként tiszteltek. A rutilkvarc több spirituális fejlődést, egészséget, harmóniát és életerőt ajándékoz. Védelmi tulajdonságai megóvnak a haragos erőktől, hazugságtól és igazságtalanságtól.

A rutilkvarc reményt és új látomásokat közvetít. Új ötleteket és élettervet hoz. Hangulatjavító és antidepresszáns, oldja a szorongást és az elnyomott félelmeket. Segít szexuális problémáknál is.

Hatása fizikai szinten:
A rutilkvarc erősíti a légzőszerveket, segít asztmánál, krónikus bronchitisznél és köhögésnél. Hatással van a sejtszövet megújítására és ügyel a szervezet elhalt sejtjeinek a kiselejtezésére.

Segít, hogy tudd mit akarsz és erőt ad, hogy meg is tedd magadért!

Rózsa opál – Élj örömben és érezd, hogy megérdemled!

6-os személyes év ásványa és az 6-os energia kaput tisztítja!

Témaköre: öröm és szexualitás

Ha ebben a kapuban blokkod van, akkor gyakran vagy bánatos, fásult vagy kedvtelen. Könnyen ki tudnak zökkenteni a nyugalmadból. Állandóan pihenésre vágysz, de vagy nincs rá időd vagy ha van is, akkor amit csinálsz érte, az még sem pihenetet. Feladat, hogy a nőiességedet és a szexuálitásodat harmonikusan megéld.

Rózsaopál hatása lelki szinten:
A rózsaopál élénkíti a kreativitást, szerelem bevonzására és megtartására van hatással. Elősegíti a boldog álmokat, növeli az intuíciót. Finom rezgésű, érzékeny kő, amely kreativitásra ösztönöz.

Fejleszti az önértékelést. Növeli az élni akarást. Segít, hogy nőiesnek nőnek érezd magad.

Hatása fizikai szinten:
Légzőszervekre jótékonyan hat. Nemcsak érzelmileg, de szervileg is a szívhez kapcsolódik. Vértisztító hatású. Segíti a vesék működését. Nyugtatólag hat az idegekre, támogatja egymás megértését, az emberek közti kommunikációt.

Segít, hogy felold azokat a blokkokat és akadályokat, amik bánatot okoznak!

Hipersztén

7-es személyes év ásványa és az 7-es energia kaput tisztítja!

Témaköre: Változás és mérték

Ha ebben a kapuban blokkod van, akkor szereted a kipróbál és megszokott dolgokat, nehezen változtatsz. Így viszont nem áramlik új az életedbe és marad minden a megszokott. A samponod, a párkapcsolatod és miden. Ha valamit eltervezel és máshogy alakul, az feszültté tesz. A terv biztonságot ad, a tervtől való eltérés elbizonytalanít. Emiatt viszont nem tud az Univerzum új dolgokat adni.

A Hipersztén hatása lelki szinten:
A hipersztén segít az arany középút megtalálásában. Segítségével megtalálhatjuk az egyensúlyt az értelmes aktivitás és a kiegyensúlyozottság között. Segít elfogadni a kritikát és a saját álláspontunkat képviseli.

Használatával felismered és elfogadod, mikor van a szükséges pihenés ideje.

Hatása fizikai szinten:
Fájdalom minden fajtájánál jó szolgálatot tesz, legfőképpen a gyomorfájás és gyomorhurut esetén. Csökkenti a gyomorsavat.

Segít változni és a változás folyamatában tudatosan végig menni, hogy amibe belekezdesz a sikerben bontakozzon ki!

Fluorit – Bontakoztasd ki spirituális képességeid és teremts bőséget!

8-as személyes év ásványa és az 8-as energia kaput tisztítja!

Témaköre: Bőség, spiritualitás és megbocsátás

Ha ebben a kapuban blokkod van, akkor nehezen megy a megbocsátás. Így kisért a múlt fájdalma, ami meg is betegíthet. Tanulod, hogy képes légy megteremteni a bőséget. Valószínűleg van valamivel kapcsolatban egy nagy félelmed, aminek vállaltad a leküzdését. Ha ezt megteszed, a bőség a lábad előtt fog heverni.

Fluorit hatása lelki szinten:
Segít megérteni és feldolgozni a tudást, és növeli a fókuszáltságot. valamint az egyensúly és a tárgyilagosság köve is. Gátolja, hogy manipulálni tudjanak. Rámutat az előítéleteidre, és az abból adódó gátjaidra. Tisztánlátást ad.

Használatával felismered és elfogadod, mikor van a szükséges pihenés ideje.

Hatása fizikai szinten:
Fájdalom minden fajtájánál jó szolgálatot tesz, legfőképpen a gyomorfájás és gyomorhurut esetén. Csökkenti a gyomorsavat.

Segít változni és a változás folyamatában tudatosan végig menni, hogy amibe belekezdesz a sikerben bontakozzon ki!

Kianit – Láss tisztán és érezd mi a helyes!

9-es személyes év ásványa és a 9-es energia kaput tisztítja!

Témaköre: tisztánlátás és érzékelés

Ha ebben a kapuban blokkod van, akkor nehezen megy a meditáció vagy nehéz vizualizálnod. Gyakori a gondolati káosz, amitől megmerevednek az izmaid a nyakad körül. Intuitív állapotot tanulod és hogy merj megérzés alapján dönteni és cselekedni.

Kianit hatása lelki szinten:
Az intuíció, függetlenség, tisztaság és a közvetítés köve. Nyitja a torokcsakrát. A magasabb rezgéstartományba irányuló meditációs munkát, multi dimenzionális kommunikációt megkönnyíti, a kapcsolatot stabilizálja. Összehangol, egyensúlyt teremt.

A mágneses energiák érzékelését fokozza. Éjszaka viselve kihat az álmokra is, segít megálmodni a választ a kérdéseidre.

Hatása fizikai szinten:
Hat a pajzsmirigyre, ivar- és húgyuti szervekre, támogathatja a fogyókúránkat is.

Oldja a tisztánlátást gátló blokkokat és tisztítja a belső látást!

Obszidián

10-es energia kaput tisztítja!

Témaköre: munka, önmegvalósítás a befejezés képessége

Ha ebben a kapuban blokkod van, akkor amit elkezdesz, azt nehezen fejezed be. Hajlamos vagy a halogatásra. Keresed az utad, ezért sok mindent tanulsz, de nem áll össze egy rendszerben. Így egy álom az önmegvalósítás.

Hatása lelki szinten:
Rendkívül hatásosan blokkolja a geopatikus stresszt, vagy szívja magába a környezeti szennyeződést, de mindenképpen számolni kell az igazságot felváltó hajlamával. Segít kideríteni, hogy ki is vagy valójában.

Megkönnyíti a már idejétmúlt viselkedésminták felismerését. Eloszlatja az érzelmi blokkokat és az ősi traumákat, elmélyíti és megtisztítja az érzelmeket. Fejleszti a könyörületesség és a kitartás képességét. Az obszidián világosságot biztosít a tudatnak, megtisztítja a zavaroktól. Egyértelművé teszi, mi is húzódik meg igazából a mentális kimerültség és a rendellenesség mögött.

Hatása fizikai szinten:
Segít az emésztésben és a méregtelenítésben. Csillapítja az ízületi gyulladással járó fájdalmat, az ízületi problémákat, a görcsöket és a sérüléseket. Elixírként hasznos a blokkok ellen. Enyhíti a fájdalmat, elállítja a vérzést, hasznára van a keringéseknek. Felmelegíti a végtagokat.

Támogat, hogy önmegvalósító életet élj és kiteljesedve érezd magad!

Hegyikristály – Élj tisztán!

Minden ásvány erejét erősíti és segít, hogy tiszta gondolataid, érzéseid és cselekedeteid legyenek.

Hatása lelki szinten:
A hegyikristály a tökéletesség, a tisztaság kristálya. Erőt és harmóniát ad. A hegyikristály első sorban a Koronacsakrára hat, de e mellet minden csakrára erősítő, kiegyenlítő hatással van. Viselése megteremti a belső békét és harmóniát.

Támogatja a tisztánlátást, segíti a tiszta kommunikációt, a tiszta gondolatokat és a tiszta cselekedeteket. Oldja a feszültséget, a depressziót, a stresszt, amitől kiegyensúlyozott leszel. Kivezeti szervezetedből a negatív energiákat, a pozitívokat felszabadítja.

Hatása fizikai szinten:
A hegyikristályt minden betegséd gyógyítására alkalmazható. A hegyikristály első sorban az idegsejtjeit regenerálja, melynek hatására energikussá, harmonikussá válsz. Megtisztítja a szervezeted, elmulasztja a görcsöket, fájdalmait, enyhíti szervezetedben a gyulladást. Erősíti az immunrendszered, mellyel a szervezeted ellenállóbbá válik. Megkeresi a szervezetében a probléma helyét, és ott hat.

Minden csakrádat harmonizál és megtisztít a negatívitástól!

Mi az a személyes év?

Tudd meg, hogy születésnapodtól születésnapig hányas személyes évben vagy! Na ez még nem nagy szám, mert a google is megmondja neked! Ebben a könyvben viszont olyan tudást kapsz, ami nem található meg az interneten! A Kabbala egy ősi tudás, mely alapján a  születési dátumod elárulja, hogy milyen életfeladataid vannak ebben az életben! Valamint azt is, hogy hogyan old meg és ha nem dolgozol rajtuk, akkor milyen fizikai és lelki tünetet okoznak!

Tudd meg mit üzen a Személyes éved energiája neked Kabbala nézőpontból, mely konkrét útmutatást ad ahhoz, hogy mi az, amit támogatva van az adott évben! Mert ha ez ellen cselekszel, akkor csak azt fogod érezni, hogy elfáradsz, nem haladsz egyről a kettőre és az egész éved egy nagy küzdés!

Az életnek nem kell küzdelmesnek lenni, lehet könnyed és gondtalan!

Ha megfogadod a könyvben leírt útmutatást, akkor azt fogod mondani, hogy „de szerencsés vagyok, minden csak úgy összejön!”

BÓNUSZ: Minden személyes éved kezd Kabbala blokkoldó meditációval, hogy elháruljanak az akadályok előtted!  A könyv tartalmaz 9 db Személyes évem a Kabbala tükrében meditációt, amit születésnapodon mondj el!

JOGGAL KAPTA AZ ÉLETUTAD VÉDELMEZŐJE TITULUST,

mert vele dinamikusan fogsz haladni! Megtanulod, hogy az úton levést élvezni!

Segít, hogy ne a pénzt tedd meg célnak, mégis áramoljon bőségesen elég!

mert óriási érzelmi bőséghez vezet el, aminek a következménye lesz a pénzügyi bőség!

Lepd meg magad! Megérdemled, hogy az élet könnyebb legyen!

TÉNYLEG JÓ LESZ? NEKED IS SEGÍTENI FOG?

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küld vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

ÍGY KOCKÁZATMENTESEN PRÓBÁLHATOD KI AZ ÁSVÁNYOK JÓTÉKONY HATÁSÁT.

Ha azt mondod, hogy minden jó, ahogy most van

és ha 1 év múlva is ilyen lesz, az tökéletes neked, akkor köszönöm az eddigi figyelmed és örülök, hogy elégedett vagy!

Ha viszont 1 év múlva vagy akár már 3 hónap múlva másra vágysz,

Valami olyanra, amit eddig nem volt erőd megteremteni, akkor ne habozz!

IGEN,

kipróbálom, hiszen nincs veszíteni valóm! Biztonságosan hordhatom, mert tisztítva és programozva kapom. Nagyon sok olyan tulajdonsága van, ami pont fontos nekem. Megérdemlem, hogy ilyen magas rezgés hozzám kerüljön és segítsen engem. Megbánnám, ha nem tesztáron kerülne hozzám.

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Válassz a 3 csomag közül!

Kabbala teszt csomag

Kabbala Életút-karkötő
29990 Ft

+
Bőségteremtő Életút-meditáció
3900 Ft Ingyenes

+
Szállítási díj
1498 Ft Ingyenes

35.298 Ft
29900Ft

Kabbala életút csomag

Kabbala Életút-karkötő
29990 Ft

+
Bőségteremtő Életút-meditáció
3900 Ft Ingyenes

+
Személyes évem a Kabbala tükrében E-book
9990 Ft 7990 Ft

+
Szeméyes évekhez tartozó 9 féle Kabbala fohász
81900 Ft Ingyenes

+
Személyes évekhez tartozó 9 előadás
35100 Ft Ingyenes

+
BÓNUSZ Facebook zárt csoport tagság
értéke: felbecsülhetetlen Ingyenes

+
Szállítási díj
1498 Ft Ingyenes

169.488 Ft
37890Ft

Kabbala teljesség csomag

Kabbala Életút-karkötő
29990 Ft

+
Bőségteremtő Életút-meditáció
3900 Ft Ingyenes

+
Személyes évem a Kabbala tükrében E-book
9990 Ft 6990 Ft

+
Szeméyes évekhez tartozó 9 féle Kabbala fohász
81900 Ft Ingyenes

+
Személyes évekhez tartozó 9 előadás
35100 Ft Ingyenes

+
BÓNUSZ Facebook zárt csoport tagság
értéke: felbecsülhetetlen Ingyenes

+
10 féle ásványterápia és a 10 energaikaput tisztító kabbala mondatok
99900 Ft 62990 Ft

+
Szállítási díj
1498 Ft Ingyenes

169.488 Ft
99880Ft

Ne zárd be ezt az oldalt, ne halogass!

Döntsd el most melyik csomagot kéred és 3 nap múlva már nálad lehet a Kabbala-karkötő!

Go to Top