Maja-Azték-Zapoték kristályzene

Megtisztítja az ásványaidat és téged is!

Ez egy olyan törzsi zene, ami a kristályszerkezetre fejti ki a hatását! A tested 70%-a víz és kristály szerkezetű, éppen ezért hihetetlen nagy változást tud benned okozni! Ásványokra és rád is tisztító hatással van! Gyakorlati tapasztalás, hogy blokkoldó hatású és intenzíven feszültségmentesít!

A zene 6 részből áll

Dél- Amerikában, a mexikói határvidéknél lévő piramisoknál lett ÉLŐBEN felvéve, egy SZERTARTÁSON. Fél órás. Ősi módszer alapján, zenével tisztították az ásványokat. Szerencsém van ismerni azt a férfit, aki a felvételt elkészítette.

Ez a zene, vagyis kristályrezgetés, energetikailag is kitisztítja a kristályokat és átalakítja a rezgésszinted!

Ahogy az ásványokat képes teljesen kitisztítani, úgy téged is, minden feszültségtől, rossz érzéstől, hogy nyugodt légy. A 4-ik rész kifejezetten az emberi testet rezegteti át.

Fontos! Nem szabad tovább adni, másolni, mert jogvédett!

Hallgasd meg a Kristályzenét úgy, hogy Szelenit ásvány van a homlokodon!

A Szelenit 2021-es év ásványa! Jövő év az egység, a megvalósulás és a harmónia éve! Tehát, ami most kétség, félelem és diszharmónia, az mind jelen van!
A Szelenit megtisztít a negatív érzésektől és felemel az egység szintjére!

Lelki szint: fokozza a koncentrációt; aktiválja az intellektust; erősíti a tudatot; segíti a telepatikus képességeket; elhozza az elme világosságát; nyitja a korona csakrát; hozzáfér az angyali tudatossághoz és felső vezetéshez; kiváló meditációhoz és spirituális munkához; békés atmoszférát biztosít; leválasztja az entitásokat az auráról; pontosan meghatározza a leckéket és problémákat, amiken még mindig kell dolgozni és megmutatja hogyan a legjobb megoldani azokat; segít az ítélet meghozatalban és a belátásban; stabilizálja a rendszertelen érzelmeket.

Fizikai szint: segíti a szövetek regenerálódását; hatást fejt ki az agyra (például feledékenység ellen); megelőző hatást gyakorol a rákos megbetegedésekre és a tébolyult állapotokra; kiegyenesíti a gerincoszlopot; támogatja a rugalmasságot; véd az epilepsziás rohamok ellen; megfordítja a szabad gyökök hatását; segít az energetikai szinten történő finom gyógyulásban.

Érzékelésem alapján:

Megtisztít a félelemalapú energiától, hogy merd megtenni azt, amitől elindul a pozitív átalakulás.
Emlékeztet, hogy Isten gyermekeként tökéletes és különleges vagy attól, hogy van fejlődni valód. Így vezet el az önszeretet megéléséhez. Önmagad felé iránt érzett szeretet pedig átalakítja a kapcsolatod önmagaddal, így másokkal is.

Mély, intim kapcsolat lesz önmagaddal, ha veled van!

Érezni fogod a belső fényed és könnyedén kapcsolódsz az isteni tér égi fehér fényéhez. Tehát segít, hogy forráson légy, mely támogat abban, hogy tiszta érzelmeid, gondolataid és cselekedeteid legyenek.

Mit mond, aki már megtapasztalta a Kristályzene hatását?

Hogyan lehet Kristályzene Cd-d és Szelenit kristályod?

A kristályzene Cd értéke: 5999 Ft
A Szelenit kristály az Új fénykő nevet kapta és értéke: 6991 Ft

A Szállítás: ingyenes

Összesen: 12.990 Ft!

Add le most a rendelésed és tisztulj meg a negatív energiáktól!
Ez egy különleges eszköz ahhoz, hogy feszültség és félelemmentesítsd magad!