Ki vagyok én?

Én Nagy Ida Aliz vagyok, Andara közösség megálmodója és megalapítója, mely 16 ezer tudatos, spirituális és ásványokat kedvelő emberek csoportja!

Programozott ásványszettek specialistaként tisztítom, energetizálom a kristályokat, majd olyan információt teszel az ásványokba, melyek ettől lelki blokkoldó hatásúak lesznek.

Lelkiblokkoldó mentorként meditációkat tartok, melyekben megjelennek

  • zen gyakorlatok
  • energiagyógyászat
  • Felsőbb énnel való kapcsolódás
  • Fókuszolás
Az Andara egy olyan kristály, mely 70 féle ásványt tartalmaz, erről a különleges kristályról kapta a nevét a közösség és az Ásványszalon is.

Néhány kompetenciám:

  • Prananadizok lassan egy év tizede és elvégeztem a Kristályakadémiát!
  • Jelenleg integrál pszichológiát tanulok.
  • Acces Bár fejkezelési technikát is elsajátítottam.
  • 3 éve vipassana meditáció gyakorló vagyok.
  • 5 éve gyakorolom a zent.
  • 8 éve szorgos tanítványa vagyok a Kabbala tanítómnak, ezért a születési dátum nekem egy képlet, melyet megfejtek és elmondom miért születtél le ebben az életben. Valamint megmutatja a fizikai és lelki tünetek valódi okát is.
Andara kristály

Tanításomhoz, vallástól függetlenül lehet csatlakozni!

Nekem óriási az Istenbe vetett hitem és hiszek abban, hogy minden emberben jelen van az isteni. A meditációkban éppen ezért segítek csatlakozni a forráshoz, az istenihez.

Küldetésének érzem, hogy aki bizalmat ad, őt elvezessem az életfeladatához, mert én nagyon fiatalon megtaláltam. Önmegvalósító életet élek, mert a rengeteg lelki traumát, mely ért, feldolgoztam. És ezen az úton alakult ki a saját kifejlesztett módszerem, melyet egyszerű használni és önállóságot ad neked!

Mottóm, hogy merj bízni, hinni és szeretni! És életed kiteljesedik!

A közösségünkben pedig ez a mantránk: ” Egy csoda vagyok és általam csodálatos dolgok teremnek!’ Ezért tudd, hogy te is egy csoda vagy és általad csodálatos dolgok teremnek!

Az ásvány árthat, ha nincs megtisztítva, ezért 4 fázisban tisztítom

Az ásványok stabil rezgésszámúak, ezért programozhatóak, azaz megkérem, hogy tároljanak el információt. A technikám különlegessége, hogy programozás után neked már nem kell tisztítanod, mert lezárom, ami azt jelenti, hogy nem vesz fel a környezetéből negatív rezgést, csak a pozitívot sugározza ki magából. Így biztonságosan hordhatod.

Ha van olyan ásványod, ami nem általam készült, akkor fontos, hogy folyamatosan megtisztítsd

Készítettem egy videó meditációt, melyben végig vezetlek, hogyan tisztítsd meg energetikailag az ásványod!