Lélekemelő-csomagok2022-11-15T21:42:46+01:00

Nézd meg az Évindító élő adás felvételét és tudd meg, hogy a születési dátumod alapján milyen tanuló feladataid vannak! Ez az információ elvezet a sorsodhoz!

Az elemzés után hallgasd meg a Teremtő meditációt, mely segít megszüntetni a stresszt az életedben!

Majd görgess lejjebb és nézd meg a Lélekemelő-karkötőt, mely energetikailag segít, hogy jólétet teremts!

MIT SZÓLNÁL HOZZÁ, HA NEM KELLENE ATTÓL TARTANOD, HOGY

 • érzékenységed miatt, lemerít a környezeted
 • mindent a szívedre veszel és bele betegszel
 • nem a sorsodat éled
 • elengedés hiányától, a múlt kisért

ÉS EZZEL EGYIDEJŰLEG MEGSZŰNNE AZ ÉLETEDBŐL AZ

 • stressz
 • kimerültség
 • bizalmatlanság
 • anyagiakon való aggodalom

MOST ITT EGY MEGOLDÁS, AMIVEL

 • megnyugtat lelkileg
 • újra tudsz bízni
 • szeretetenergiában áramolsz
 • védve van a szíved, nyugodtan kinyithatod

VÉGRE OLYAN ÉLETET ÉLHETSZ EZZEL AZ ÚJDONSÁGGAL, AMIBEN

 • saját életutadat járod
 • bőséget teremtesz, mert szolgálsz
 • megtalálod a helyed a világban
 • kiteljesedsz, szárnyalsz

PROGRAMOZOTT LÉLEKEMELŐ-KARKÖTŐ, AMI MOSTANTÓL SEGÍTENI FOG, HOGY TESTILEG ÉS LELKILEG EGÉSZSÉGES LÉGY!

Tudj úgy nyitni, bízni és szeretni, mintha sosem bántottak volna meg!

Ez olyan érzelmi bőséget ad, melynek következménye lesz egy olyan jólét, amire vágysz!

„Amikor felvettem a karkötőt sokkal nyugodtabban tudtam fogadni az engem ért sérelmeket. Nem vettem magamra azt, amit más mondott mert tudtam, hogy ezt csak ki akarja magából beszélni, és nem felém irányul.”

Steinné Horváth Zsuzsanna

Tudd meg mit mond róla, aki már használja

MI AZ A Lélekemelő-karkötő?

A Lélekemelő-karkötő 4 programozott ásványból készül. Mindegyiknek van egy alap jótékony rezgése, mint minden ásványnak és kap egy plusz információt, amit programozásnak hívunk.

Programozásával abban támogat, hogy testileg és lelkileg egészséges légy, hogy úgy tudj szeretni és bízni, mintha sosem bántottak volna meg. Hisz a bizalom, az hit, ami pedig a legerősebb teremtő erő. Intuítívan vezet el a jólét teljességéhez. Ha veled van, kinyílik a szíved, megbocsátasz mindent és szeretni fogod önmagad és szeretetteljesek lesznek a kapcsolataid.

Nem kell tüskékkel túlélned az életet, amikor csodás érzésekkel meg is élheted!

A lelki emelkedés következménye, hogy végre a saját sorsodat fogod élni!

A Kunzit rezgése olyan, mint egy isteni szintű szeretet, feltétel nélküli és gondoskodó. Az angyalaurakvarc támogat az angyali kommunikációban és védi az energiarendszered, hiszen ezen úton egyre érzékenyebb vagy! A foszfosziderit pedig elvezet ahhoz a lélekállapothoz, amikor harmónia, béke és a legfontosabb, egészség jellemez. A hegyikristály pedig kristálytisztán mutatja az utat!

Foszfosziderit – Szárnyalj!

Lelki hatása
Gyógyító kő. Feloldja a stresszt, ami energetikai blokkokat hozna létre, melyek pedig betegségeket.
Remény kövének nevezik, mert segít, hogy a múltad feldolgozva, újra tudj hinni és bízni.

Segít előhozni a női énben rejlő mester tudatosságot, összekapcsol azzal a bizonyossággal, hogy az univerzum értünk van, és csodás összefüggések rendszere alapján működik.
Kiegyensúlyozó, távol tartja tőled a negatív energiákat, segíti az újrakezdést! Segít megtalálni az egyensúlyt és a stabilitást a mindennapi életben.
Főként a szív és a harmadik szem csakrára van tisztító hatással. Van, aki első érintésre megérzi ezeket az erős szív-alapú energiákat. Csodás megnyugtató rezgése van.

Fizikai hatása, ősprogramja szerint
Segítség lehet a menopauza, álmatlanság, felsőlégúti- és pajzsmirigyproblémák esetében is, de meditációnál is szívesen alkalmazzák. Támogatja a pajzsmirigy és a mellékvesék mirigyeinek a működését. Elűzi a haragot, és jótékonyan hathat felső-légúti, szív, hasi és tüdőbetegségek esetében. Az öregedéssel kapcsolatos egészségügyi problémák megoldásában is segít

Kunzit: Szeress ítélet és feltétel nélkül!

Lelki hatása
Isteni szeretettel tölti meg a szíved. Rendkívül spirituális kő, magas a rezgése. Életre kelti a szíved és megtanít mindent szeretetteljesen látni. Békét sugároz, nyugtat, miközben szembesít gondolataid káoszával. Rendezi gondolataid és segít változtatni az előnyteleneken. Segít megbocsátani, tudatosságot hoz neked. Támogat, hogy érzelmeidet ki tudd fejezni, oldja az érzelmi blokkokat. Kivezet az érzelmi stresszből.

Fizikai hatása, ősprogramja szerint
Erősíti a keringési rendszert, immunrendszert, szívizmot. Jótékony az epilepsziára, ízületi fájdalmakra.

Angyalaurakvarc: Vezet, védelmez téged!

Lelki hatása
Az angyal aura a ragyogás aktíválója a test és az aura minden szintjén. Használják aura és csakra tisztításhoz, „kötelékek” eltávolításához, korlátozó hiedelmek, rossz mentális beállítottság, kimondatlan pszichés szerződések és asztrális paraziták tisztításához. A szépségre hangol. Az angyali szférák és a tündérek energiájára nyit. Könnyedséget és spontaneitást hoz a napi tevékenységekhez, ahogyan felébreszti spirituális tudatosságodat. Jobb kedvre derít és higgadt, békés állapotba hoz, amelyben képes vagy érzékelni és befogadni az angyali birodalmak szeretet energiáit. Az Angyalaurakvarc érzelmi blokkokat is old és inspirációt nyújt.

Fizikai hatása, ősprogramja szerint
Mentális stressz, apátia, zavarodottság, rugalmatlanság, intolerancia semlegesítésére használható.

Hegyikristály: Kristálytisztán mutatom az utat!

A hegyikristály a tökéletesség, a tisztaság kristályaként, mindent tisztít, ami diszharmónia. Erőt és harmóniát ad. Békét és harmóniát hoz. Támogatja a tisztánlátást, segíti a tiszta kommunikációt, a tiszta gondolatokat és a tiszta cselekedeteket. Oldja a feszültséget, a depressziót, a stresszt, amitől kiegyensúlyozott leszel. Kivezeti szervezetedből a negatív energiákat, a pozitívokat felszabadítja. Hegyikristályt minden betegség gyógyítására alkalmazható. Megtisztítja a szervezeted!

BÓNUSZ (Bármelyik csomagot választod):

Szép álomkő és meditáció

Nehezen tudsz este elaludni? Agyalsz és nem jön álom a szemedre?

Ha a napi feszültséget átviszed a következő napra, aztán a következő napi stresszét az azutánira és így tovább, akkor az történik a testeddel és lelkeddel, ami történne a szemetes vödörrel, amit nem ürítesz ki. A feszültség ha tartós, energetikai blokkokat hoz létre, melyekből fizikai tünetek lesznek.

Tedd a párnád alá a Szép álom követ, ami dumortierit ásványból készült. Türelem és nyugalom kövének is nevezik. Programozásával támogat, hogy kipihenve ébredj reggel. A Szép álom meditáció pedig úgy lett megalkotva, hogy bele tudj aludni. Elaltasson, ringasson 🙂

Képzeld el, mennyire nyugodtabban fognak telni a mindennapjaid, ha nap végén a meditációval feszültségmentesedsz és kipihenve ébredsz!

Lélekemelő ásvány gyógyítja a lelked és tested, segít a saját sorsodat élni, de ehhez nagyon fontos, hogy minden nap kisimultan ébredj!

Bármilyen csomagot választod, ezt AJÁNDÉKBA kapod a rendelésedhez!

Értéke: 6990 Ft

IGEN,

kipróbálom, mert nincs veszíteni valóm. Biztonságos, mert tisztítva és programozva kapom. Szeretem magam, ezért megengedem magamnak, hogy kapjak energetikai segítséget, hogy megoldjam azt, amit eddig nem tudtam. Megérdemlem, hogy harmonizálja a lelkem és elvezessen a sorsomhoz, hogy a saját életem élhessem.

Lélekemelő fohász

Ez a megoldás, amikor hirtelen gáz van! Gyors és hatékony megoldásra van szükséged!

A fohász olyan meditáció, melyben a felsőbb éneddel kapcsolódsz és megkéred a láthatatlan gátló energiák hatástalanítását! Azonnal érezni fogod, hogy megnyugszol, emelkedsz és visszatér az erő a testedbe! 25 perces hanganyag, amit ha 3 hetente meghallgatsz, egyre mélyebb rétegekből tisztítja ki a blokkjaidat! Mindig van megoldás és meg is találod, ha nincs akadályozva!

Lélekemelő tréning és meditáció

Éld végre a sorsodat, járd a saját utadat!
Az 5 órás tréning segít, hogy elégedetlenséget felváltsa az elégedettség, ami a legerősebb bőséget vonzó érzés. Megszólítod az erőállatodat, hogy támogassa az utadat! A meditációban akadálymentesítést kérsz valamint elvágod azokat az érzelmi szálakat, melyek merítenek! Ez áttörést fog hozni az életedbe! Képzeld el, mennyire más az életed, amikor megszűnik a kell, a muszáj! A tréning segít ebben!

Lélekemelő Angyalka

Tartalmazza a Lélekemelő követ, a foszfosziderit ásványt, mely segít szárnyalni, emelkedni. Kunzitot, hogy tudj feltétel nélkül szeretni. Valamint hegyikristályt, mely kristálytisztán mutatja neked az utat! (A Lélekemelő-karkötővel összehasonlítva, 1 ásvánnyal kevesebb, ami az angyalaurakvarc.)

Legyen az aurádban és engedd, hogy nyissa a szíved, hogy tudj újra bízni és szeretne, mintha sosem bántottak volna meg.

Lélekemelő ásványterápia

Testi és lelki gyógyulást ad neked!
Zártkörű online adás formájában megtanítalak a kristálylényeket megszólítani, érezni és megkérni, hogy gyógyítsanak téged. Óriási spirituális élmény, amikor testi szinten átérezd a kristályrezgést és szinte felfoghatatlan, hogy 40 perc terápia után elmúlnak a fájdalmaid, pedig lehet, hogy már egy évtizede cipeled.

„A kapcsolódáskor azt kezdtem el érezni a fejemben, mint mikor a vízben próbálsz egy labdát lenyomni a víz alá és van egy ellenállás ahogy a labda mindig próbál feljönni a felszínre, ezt éreztem a fejemben aztán elkezdett szűnni és egyben kiterjedni az egész testemben egy fajta összeolvadás érzése. Mintha eggyé váltam volna a kristálylényekkel és aztán úgy éreztem, hogy megérkeztem magamba.
Köszönöm!!”  Nagy Szilvia

„Elkezdtem velük együtt rezegni és egy volt egy pár perc amikor azt éreztem, hogy homok vagyok. Nagynak éreztem magam, egybeolvadtam velük és csak folytam és folytam mint egy homok. Sose éreztem még hasonlót sem. Elkezdtem beszélgetni velük. És választ kaptam, impulzusokat, jeleket. Miért vagyok beteg? Mit hoz fel? Mire tanít? Minden egyes kérdést feszegettem. Míg válaszokat nem kaptam.” Győri Bianka

Válassz a 3 lehetőség közül!

Lélekemelő alap csomag

Lélekemelő fohász
2.990 Ft

Lélekemelő meditáció
 Ajándék

Lélekemelő Angyalka
6.990 Ft

Szállítás
 ingyenes

Kedvezmények értéke 22.680 Ft

9.970 Ft

Lélekemelő fejlődés csomag

Lélekemelő fohász
 AJÁNDÉK

Lélekemelő tréning és meditáció
 AJÁNDÉK

Lélekemelő Angyalka
 4.990 Ft

Lélekemelő-karkötő
14.990 Ft

Szállítás
 ingyenes

Kedvezmények értéke 48.670 Ft

19.980 Ft

Lélekemelő gyógyító csomag

Lélekemelő fohász
 2.990 Ft

Lélekemelő tréning és meditáció
AJÁNDÉK

Lélekemelő Angyalka
6.990 Ft

Lélekemelő-ásványterápia
 AJÁNDÉK

Lélekemelő-karkötő
14.990 Ft

Szállítás
 ingyenes

Kedvezmények értéke 68.470 Ft

24.980 Ft

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Minden jog fenntartva 2013-2019 | Andara Kristály Kft. - Nagy Ida Aliz

Go to Top