Testi és lelki megoldás érzelmi stressz ellen, a Lelki békéért

Feszült helyzeteket, mentális terheltséget

minden nap megélhetsz, hiszen nagyon sok inger vesz körbe. A térben lévő információk, az elektromos sugárzás, a konfliktus helyzetek, a megbántások és az igazságtalanságok.

Mi az, amire újra és újra rá kell venni magad?

A legnagyobb belső feszültséget leggyakrabban az okozza, amikre rá kell venni magad, mert úgy éled meg muszáj, kell! Erre az alap mentális teherre rakódnak rá a napi stresszhelyzetek.

A feszültség merít lelkileg, gyengíti az immunrendszered és energetikai blokkokat hoz létre, melyek betegséget okoznak.

Sok spirituális embert érint az a probléma, hogy

 • átveszi mások érzelmi állapotát és ez érzelmi stresszt okoz
 • szeretne türelmes lenni, de nem tud
 • elfojtja a dühét, mert úgy érzi nem adhatja ki
 • konfliktusok feszültségét nem tudja elengedni

A leggyakrabban érzelmi stresszt az okoz, ha

 • pénzügyi gondjaid vannak
 • betegséggel küzdesz
 • igazságtalanságot élsz meg
 • aggódsz, féltesz

Én Nagy Ida Aliz vagyok, programozott ásványok szakértője és lelki blokkoldó mentor

Hiszem, hogy minden rezgés és energia! Az érzéseinkkel és gondolatainkkal teremtjük a világunkat, tehát amilyen az életed, pont olyanok a gondolataid!
Minden problémának van egy gyökéroka, az ok, ami miatt létrejött. Ha ezt az okot feloldod, akkor a probléma okafogyottá válik! Ebben a folyamatban tudnak segíteni az ásványok, amiket lelki blokkoldásra programozok, valamint a meditációk.

A cél, hogy a gondolataid a céljaiddal legyenek összhangban, azaz egy rezgés szinten! Ez a manifesztálás egyik legfontosabb titka.

Az ásvány árthat, ha nincs megtisztítva, ezért 4 fázisban tisztítom

Az ásványok stabil rezgés számúak, ezért programozhatóak, azaz megkérem, hogy tároljanak el információt. A technikám különlegessége, hogy programozás után neked már nem kell tisztítanod, mert lezárom, ami azt jelenti, hogy nem vesz fel a környezetéből negatív rezgést, csak a pozitívot sugározza ki magából. Így biztonságosan hordhatod.

Lelki béke csomagok, melyek kiegyensúlyoznak érzelmileg

Segít, hogy lelkileg megkönnyebbülj, testileg felszabadulj!

A béke nem luxus, hanem létszükséglet, mert a feszültség energetikai blokkot hoz létre, ami pedig betegséget!

Feszülten és betegen, nem lehet örömmel megélni az életet és bőséget bevonzani!

Bármely lelki béke csomagot választod, az fogod tapasztalni, hogy

 • feszült helyzeteket nyugodtan kezelsz
 • érzelmileg stabillá válsz
 • a napjaid örömteliek lesznek
 • türelem és nyugalom fog jellemezni

és ez az alapja, hogy legyen energiád és fókuszod bőséget teremteni! Eleget mindenből, legyen szó pénzről, egészségről vagy szeretetteljes kapcsolatokról!

Mit tartalmaznak a lelki béke csomagok?

Stressz formula, hogy az idegrendszered erős legyen és tudd nyugodtan kezelni a legfeszültebb helyzeteket

Okonet jóvoltából egy tablettában jelen van a B1-, B2-, B6-, B12-, C-vitamin, a niacin és a magnézium, mely hozzájárul az idegrendszer normál működésének fenntartásához. A komló, a golgotavirág és a valeriána segít, hogy érzelmileg kiegyensúlyozott légy. Nap 1 szem reggeli előtt és napjaid békések lesznek és sokkal, de sokkal nyugodtabban fogsz este aludni.

Segíts az idegrendszerednek és az agyadnak, hogy bírják, azaz bírd a mentális terhet! Ha bírod, már nem is teher!

Lelki béke gyógynövény koncentrátum hogy békésen feküdj le és átalud az éjszakát

A csoda tévő Withania Somniferia, egy india növény

Hozzájárul a megfelelő mentális és pszichés működés fenntartásához.

Számos jótékony hatással bír a szervezetre nézve: javíthatja a szellemi teljesítményt, segíthet a rák elleni harcban, stresszoldó, növelheti az álló- és a teljesítőképességet. Enyhítheti a szorongást és a depressziót és lassíthatja az öregedési folyamatokat. Erőteljes antioxidáns, ezért immunerősítőnek is kiváló.

A gyógynövény gyökerének szárított és örült formájáról van szó! Az őrleményből egy teás kanálnyit folyadékba teszel és megiszod lefekvés előtt fél órával. Almalébe például nagyon finom, de teával is sokan fogyasszák.
(Ha várandós vagy, vagy pajzsmirigy problémád van, esetleg autoimmun betegséged van vagy gyógyszert szedsz szorongásra, akkor a gyógynövény használatát egyeztesd kezelő orvosoddal!)

A növény gyökere tonizáló, vízhajtó, fokozza a zsírégetést, növeli a nemi vágyat, de alkalmazható székrekedés, alvászavar, ízületi betegségek, illetve bőrproblémák ellen.

Feszültségoldó szép álom meditáció

A napi feszültséget NE vidd át másnapra, mert napról napra egyre kimerültebb leszel! Minden este tisztulj meg a mentális szennyeződésektől, a lelkedet ért feszültégektől, hogy energikusan és újult erővel tud kezdeni reggel a napot!

Az energikusság és nyugalom alap feltétele, hogy képes légy pozitív dolgokat teremteni!

A meditáció segít, hogy energetikailag és lelkileg megtisztulj, majd  álomba ringat.

Lelki béke – Karkötő

Segít a feszültség és félelem rezgésétől megtisztulni, hogy nyugodt lehess! Szívedben begyógyítja a sebeket, hogy sebezhető erőd kibontakozzon!
A karkötő tartalmaz egy  mikro strassz díszt. Igen pici strassz üvegekből sokat rögzítenek a fémfelületén, ez adja a csillogását. Ez persze sok kézi munkát jelent, ezért nagyon értékes.

Berill: morganit

Segít megbirkózni a stresszel teli élettel és a felesleges terhekkel. Arra tanít, hogy kiszűrd a felesleges dolgokat, gondolatokat és információkat és csak azt tedd, meg ami valóban szükséges. Erősíti a pozitív hozzáállást és az életörömöt.

A berill karkötő szeretetteljes gondolatokkal áraszt el, segít abban, hogy élvezni tud az életet. Tisztítja és megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet számára. Megmutatja, hogy hol van benned elfojtások, mik azok az érzelmek, amiket elrejtesz. Ha áldozatnak érezed magad, akkor segít ennek véget vetni.

A korona és napfonat csakrára van erőteljes hatással, oldja a stresszt, erősíti az isteni akaratot, fokozza a bátorságot és kiegyensúlyozza az elmét és az idegrendszert. Csökkenti az aggódást és pánikot. Ha megrázkódtatások ért, akkor segít újra egyensúlyba kerülni.

Segít felismerni azokat a blokkokat amik, gátolják a spirituális fejlődésünket és felszínre hozza a lélek elhanyagolt szükségleteit. Az átalakulással kapcsolatos félelmeket képes felfedni és szétoszlatni.

A kapcsolatokban vonzza és életben tartja a szerelmet. A meglévő kapcsolatokban segít felperzselni az eltompult érzelmeket. A berill segíti a méregtelenítési folyamatokat, légzőrendszert, keringési rendszert. Gyógyítja a szívet és a májat, gyomrot és a tüdő blokkjait.

Erősíti megérzésed. Segít megtalálni azt a szolgálatot, melyre lelki szinten vágysz. Védi az aurát és összehangolja a csakrákat, megtisztítja a torokcsakrát, összehangolja a fizikai és a spirituális testet. Magasabb rendű dimenziókból hoz üzenetet. Bátorságot ad neked. Előítélet mentessé válsz általa és segít felismerni az előnytelen generációs mintáidat. Nyugtat és rendezi a gondolataidat. Megkönnyíti a lezárást–befejezést. A kommunikációt megnehezítő blokkokat oldja, fejleszti az önkifejezést. Segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében. Megnyugtatja és csillapítja az érzelmeket. Gyorsan feloldja az energiablokkokat, és elmossa a haragot, a bűntudatot, a gyűlöletet, a neheztelést és a félelmet. Enyhíti a gyászt és a szomorúságot, fokozza az érzékenységet.

Fizikai szinten: torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra. Összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a hormonokat, valamint a növekedést. Jótékonyan hat a szemre, vesére, epére és az immunrendszerre. Csökkenti a vízvisszatartást és felfúvódást. Enyhíti a pánikrohamokat és a fóbiákat. Segít a szénanátha és allergiás reakciók csillapításában.

 

Hozzárendelhető:

Csakra: szívcsakra

Nyugati csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg

Kínai csillagjegy: Kígyó, Bárány, Kutya

Elem: levegő (némi föld)

Tulajdonságai:

Szín: rózsaszín

Kinézet: áttetsző, átlátszó, minden méretben

Megtalálható: könnyen beszerezhető

Lelőhely: Finnország, Oroszország, USA, Brazília, Madagaszkár, Namíbia, Dél-Afrika, India, Srí Lanka, Japán

Képlete: SiO2 (szilícium-dioxid)

Hatása: A rózsakvarc egy univerzális gyógyító kristály, „mester gyógyítónak” (master healer) is nevezik.

Lelki szint: fokozza a szeretet bármely típusát; nyitja a szívcsakrát; enyhíti a stresszt; nyugtatja az energia ingadozást; támogat önmagunk és mások szeretetében; növeli a bátorságot; segíti az alkotó gondolatokat; tisztítja és nyitja a szívet minden szinten; erősíti az empátiát és érzékenységet

Fizikai szint: erősíti az ereket, nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot; segít a szív- és érrendszeri betegségekben; erősíti a keringési rendszert; fokozza a  termékenységet; erőszakos hajlamok ellen; erősíti az idegeket

Stresszkezelő online tréning

Nem vagy rossz ember amikor türelmetlen vagy haragos vagy! A düh is egy érzés, mint a szeretet. Ne címkézd meg jónak vagy rossznak, hanem tanuld meg elfojtás helyett elengedni!
Ha csendes leszel, amikor dühös vagy, akkor passzív viselkedés jellemző rád. Ha hangossá válsz, akkor agresszív. Egyik sem a tudatos kezelés útja, egyik esetben sem történik feldolgozás.

Ez egy fél napos online tréning, ahol gyakorlatias technikát kapsz a harag és egyén negatívnak címkézett érzés feldolgozásához!

A rendelésedhez most az alábbi bónuszokat is megkapod ajándékba!

BÓNUSZ: Lelki béke – Angyalka, minden csomaghoz

Ásványai: Morganit, Akvamarin

Berill: morganit

Segít megbirkózni a stresszel teli élettel és a felesleges terhekkel. Arra tanít, hogy kiszűrd a felesleges dolgokat, gondolatokat és információkat és csak azt tedd, meg ami valóban szükséges. Erősíti a pozitív hozzáállást és az életörömöt.

A berill karkötő szeretetteljes gondolatokkal áraszt el, segít abban, hogy élvezni tud az életet. Tisztítja és megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet számára. Megmutatja, hogy hol van benned elfojtások, mik azok az érzelmek, amiket elrejtesz. Ha áldozatnak érezed magad, akkor segít ennek véget vetni.

A korona és napfonat csakrára van erőteljes hatással, oldja a stresszt, erősíti az isteni akaratot, fokozza a bátorságot és kiegyensúlyozza az elmét és az idegrendszert. Csökkenti az aggódást és pánikot. Ha megrázkódtatások ért, akkor segít újra egyensúlyba kerülni.

Segít felismerni azokat a blokkokat amik, gátolják a spirituális fejlődésünket és felszínre hozza a lélek elhanyagolt szükségleteit. Az átalakulással kapcsolatos félelmeket képes felfedni és szétoszlatni.

A kapcsolatokban vonzza és életben tartja a szerelmet. A meglévő kapcsolatokban segít felperzselni az eltompult érzelmeket. A berill segíti a méregtelenítési folyamatokat, légzőrendszert, keringési rendszert. Gyógyítja a szívet és a májat, gyomrot és a tüdő blokkjait.

Erősíti megérzésed. Segít megtalálni azt a szolgálatot, melyre lelki szinten vágysz. Védi az aurát és összehangolja a csakrákat, megtisztítja a torokcsakrát, összehangolja a fizikai és a spirituális testet. Magasabb rendű dimenziókból hoz üzenetet. Bátorságot ad neked. Előítélet mentessé válsz általa és segít felismerni az előnytelen generációs mintáidat. Nyugtat és rendezi a gondolataidat. Megkönnyíti a lezárást–befejezést. A kommunikációt megnehezítő blokkokat oldja, fejleszti az önkifejezést. Segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében. Megnyugtatja és csillapítja az érzelmeket. Gyorsan feloldja az energiablokkokat, és elmossa a haragot, a bűntudatot, a gyűlöletet, a neheztelést és a félelmet. Enyhíti a gyászt és a szomorúságot, fokozza az érzékenységet.

Fizikai szinten: torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra. Összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a hormonokat, valamint a növekedést. Jótékonyan hat a szemre, vesére, epére és az immunrendszerre. Csökkenti a vízvisszatartást és felfúvódást. Enyhíti a pánikrohamokat és a fóbiákat. Segít a szénanátha és allergiás reakciók csillapításában.

BÓNUSZ: Érzelmi stresszoldó meditáció

Amikor erős negatív érzés ér, ami akár düh akár valamilyen trauma okozta nehéz érzés, ez a meditáció segít, hogy elfojtás helyett feldolgozd és elengedd. A meditáció tartalmaz zen gyakorlatot, fókuszolást és kapcsolat felvételt a felsőbb éneddel. Vezetett meditáció, biztosan könnyen fog menni neked és ezt több ezer ember pozitív visszajelzése alapján írom.

TÉNYLEG JÓ LESZ? NEKED IS SEGÍTENI FOG?

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küld vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

ÍGY KOCKÁZATMENTESEN PRÓBÁLHATOD KI AZ ÁSVÁNYOK JÓTÉKONY HATÁSÁT.

Ha azt mondod, hogy rád a béke jellemző és nincs feladatod azzal, hogy érzelmileg kiegyensúlyozott légy

és tökéletesen érzed magad és ha ez pont ilyen lesz 1 év múlva is, azzal elégedett leszel, akkor köszönöm az eddigi figyelmed és örülök, hogy jól vagy!

Ha viszont 1 év múlva vagy akár már 1 hónap múlva másra vágysz,

egy olyan lelki és mentális állapotra, amire azt mondod, hogy erőd teljében vagy és béke jellemez,
akkor válassz a Lelki békét segítő csomagok közül!

IGEN,

kipróbálom, hiszen nincs veszíteni valóm! Biztonságosan hordhatom az ásványokat, mert tisztítva és programozva kapom. A lelki béke megfizethetetlen. Megérdemlem, hogy ilyen magas rezgés hozzám kerüljön és segítsen engem. Örülök, hogy testem is kap ehhez támogatást!

Válassz a kedvezményes csomagok közül! 🙂

Lelki béke karkötő csomag

Lelki béke karkötő
 14990 Ft
+
Érzelmi stresszoldó meditáció
AJÁNDÉK
+
Feszültségoldó szép álom meditáció
AJÁNDÉK
+
Szállítási díj
AJÁNDÉK
Kedvezmények értéke 9700 Ft

14990 Ft

Lelki béke prémium csomag

Stressz formula
6604 Ft
+
Indiai ginszeng
2990 Ft
+
Lelki béke angyalka
2990 Ft
+
Lelki béke karkötő
14990 Ft
+
Feszültségoldó szép álom meditáció
3900 Ft AJÁNDÉK
+
Szállítási díj
AJÁNDÉK
Kedvezmények értéke 11700 Ft


35374 Ft
27574Ft

Lelki béke exkluzív csomag

Stressz formula
6604 Ft
+
Indiai ginszeng
2990 Ft
+
Lelki béke ásványterápia
AJÁNDÉK
+
Lelki béke angyalka
AJÁNDÉK
+
Lelki béke karkötő
14990 Ft
+
Feszültségoldó szép álom meditáció
AJÁNDÉK
+
Stresszkezelő online tréning
9990 Ft
+
Szállítási díj
 AJÁNDÉK
Kedvezmények értéke 15946 Ft


34574 Ft

NE ZÁRD BE EZT AZ OLDALT, NE HALOGASS!

Döntsd el most melyik csomagot kéred és 3 nap múlva már nálad lehet is lehet!!
A lelki béke nem luxus, te is megérdemled a nyugalmat!