Oltalom medál2022-12-09T08:39:47+01:00

ENERGETIKAI VÉDELEM, HOGY BIZTONSÁGBAN LÉGY!

Védelem helyett hívjuk oltalomnak!

A védekezni szó mögött, gyakran félelem van, amivel pont azt vonzod, amit nem szeretnél. Olyan időszak jön, amikor prioritás, hogy legyen védelmed! Védelem a negatív eseményektől, a kollektív tudatból érkező negatív információtól és minden negativitástól.

Hívjuk oltalomnak, mert ne félelemből védekezz, hanem tudatosságból!

Én Nagy Ida Aliz vagyok, programozott ásványok szakértője és lelki blokkoldó mentor

Hiszem, hogy minden rezgés és energia! Az érzéseinkkel és gondolatainkkal teremtjük a világunkat, tehát amilyen az életed, pont olyanok a gondolataid!

Minden problémának van egy gyökéroka, az ok, ami miatt létrejött. Ha ezt az okot feloldod, akkor a probléma okafogyottá válik! Ebben a folyamatban tudnak segíteni az ásványok, amiket lelki blokkoldásra programozok.

A cél, hogy a gondolataid a céljaiddal legyenek összhangban, azaz egy rezgés szinten! Ez a manifesztálás titka.

Az ásvány árthat, ha nincs megtisztítva, ezért 4 fázisban tisztítom

Az ásványok stabil rezgés számúak, ezért programozhatóak, azaz megkérem, hogy tároljanak el információt. A technikám különlegessége, hogy programozás után neked már nem kell tisztítanod, mert lezárom, ami azt jelenti, hogy nem vesz fel a környezetéből negatív rezgést, csak a pozitívot sugározza ki magából. Így biztonságosan hordhatod.

AZ ONIX ÁSVÁNY ENERGIÁJA ÉS PROGRAMJA ADJA A LEGHATÉKONYABB OLTALMAT NEKED ÉS SZERETTEIDNEK!

Az Onix ásványt régen is védelmező amulettként használták! Hívjuk védelem helyett Oltalomnak, hogy félelem helyett a szeretet vezéreljen!

Az Onix ásvány ősprogramja, azaz jótékony hatása:

Az Onix, segít, hogy meghozd a döntést, mellyel beengeded az életedbe a változást. Szembesít erőddel és az értékeiddel. Csökkenti a befolyásolhatóságod és növeli az önbizalmad.
Földel, így segíti a pénzügyi jólét megteremtését. Cselekvő erővel tölt el, hogy ne csak meghalld szíved hangját, meg is tedd azt, amit súg neked.
Megvéd a negatív gondolatoktól és alacsony rezgésű, negatív energiáktól, segít a gyász és veszteségek feldolgozásában, növeli a felelősségérzetet. Gyógyítás során segítségével felfedhetők a tudatalatti problémák, a jelen életre ható korlátozó hiedelmek.

Spirituálisan:

Támogatja az önérvényesítést, önmegvalósítást, a célok elérését melyhez cselekvő erőt ad, enyhíti a befolyásolhatóságot, fejleszti a logikai gondolkodást, praktikusságot, erősíti a józanságot, érvelési képességet, önkontrollt.

Érzelmileg:

Fejleszti az öntudatot, a felelősségvállalást.

Szellemileg:

Támogatja az önmegvalósítási igény tudatosítását, segíti a koncentrációt, a realista hozzáállást, és a határozottsághoz való jogunk elismerését önmagunk előtt.

Fizikailag:

Nyugtatja és serkenti az idegek működését, a fül és a belső fül panaszait enyhíti, támogatja az immunrendszert
Befolyásolhatóság, pesszimista gondolatok, melankólia, döntésképtelenség esetén ajánlott hosszabb ideig hordani.
Férfiaknak is ajánlott, önbizalom növelő és segít a döntéshelyzetekben reálisan dönteni.
Erős energiájú ásvány, tisztulásunk érdekében felszínre hozza a bennünk lévő kimondatlan sérelmeket, bánatot, félelmeket, hogy szembe nézhessünk velük, és elengedhessük.

JOGGAL KAPTA AZ OLTALOM NEVET!

„3-ik napja hordtam a szívecske oltalom medált és a nap végén vettem észre, hogy a főnököm mindenkivel kiabált jogtalanul csak velem nem és anyukám kedves volt, amikor mindig csak kritizál.”

Nagy Panna

TÉNYLEG JÓ LESZ? NEKED IS SEGÍTENI FOG?

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küld vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

ÍGY KOCKÁZATMENTESEN PRÓBÁLHATOD KI AZ ÁSVÁNYOK JÓTÉKONY HATÁSÁT.

IGEN,

kipróbálom, hiszen nincs veszíteni valóm! Biztonságosan hordhatom, mert tisztítva és programozva kapom. Nagyon sok olyan tulajdonsága van, ami pont fontos nekem. Megérdemlem, hogy a szeretet rezgése, érzése támogasson engem.

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Válassz a 3 csomag közül!

Válassz utalást és a csomagodban lesz egy ajándék Kívánságteljesítő kő is, Moha Achátból

Oltalom medál

1 db Oltalom medál
6 990 Ft
+
Szállítási díj
INGYENES

Kedvezmények értéke 4 990 Ft

6 990 Ft

Páros csomag

2 db Oltalom medál
11 980 Ft (5 990 Ft/db)
+
Szállítási díj
INGYENES

Kedvezmények értéke 9 990 Ft

11 980 Ft

Családi Oltalom csomag

4 db Oltalom medál
20970 Ft (5242 Ft/db)
+

Szállítási díj
INGYENES

Kedvezmények értéke 18 990 Ft

20 970 Ft

Ne zárd be ezt az oldalt, ne halogass!

Döntsd el most melyik csomagot kéred és 3 nap múlva már nálad lehet!

Go to Top