Önbecsülés karkötő2022-11-15T17:15:18+01:00

Mit szólnál hozzá, ha nem kéne attól tartanod, hogy

 • azok az értékek, melyekre vágysz, azok kimaradnak az életedből! Hogy az élet megélése helyett, csak túlélsz és az idő csak múlik!

Képzeld el, hogy milyen életet élnél, ha megszűnne

 • önbizalomhiányod
 • nem vagyok elég jó érzésed
 • hogy elnyomod magad
 • hiányt élsz meg
3. kép
 • nem viszonozzák érzéseidet
 • félelmeid visszatartanak
 • nem vonzod be a bőséget,

 • elfojtasz

Van egy megoldás, amivel

4. kép újra
 • minden napok nem lesznek stresszesek
 • elkezdesz hinni magadban és céljaidban
 • értekeled az időd és energiád
 • meghúzod a határaid,

nő önbizalom
 • könnyedén kifejezed magad,

 • szorongásaid elmúlnak
 • életfeladatoddal foglalkozol
 • átérzed, hogy megérdemled az értékes céljaidat

Tudod, hogy a külvilág a belvilágod tükörképe!
Ha nem élsz értékes életet, akkor folyton a „nem engedhetem meg magamnak” érzés jön létre.

Nem kell lemondanod a fontos dolgokról!

Te is élhetsz olyan életet, amiben

szereted önmagad
 • megerősíted az önbizalmad
 • értékeled magad
 • megszületik az Új te,
  aki megbecsüli önmagát!

Mostantól a Önbecsülés-karkötő segít, hogy becsüld magad és értékes életet élj!

Önbecsülés karkötő
 • nincs többé lemondás

 • nincs többé bizalmatlanság

 • nincs többé túlterheltség

 • nincs többé elégedetlenség

Pontosan mi is az Önbecsülés-karkötő?

Az Önbecsülés-karkötő zafír és hegyikristály ásványokból készül. A 2 programozott ásvány elvezet ahhoz a magas szintű létállapothoz, amikor egyedül teljes vagy, értékeled magad és értékes dolgokat vonzol magadhoz, mint pl a bőséges pénz vagy a céljaid.

A hegyikristály a tisztaság ásványaként lecsendesíti az elméd, hogy megszűnjön az agyalás és felváltsa a nyugalom. A Zafír pedig egy csoda kő. Atlantiszi kristályként elvezet a kiteljesedéshez, a forráshoz, azaz önmagadhoz. Megtanít arra, hogy hogyan légy hű önmagadhoz, céljaidhoz és másokhoz. Egyre jobban fogod becsülni magad, ha veled van és megtanít nemet mondani!

Kitisztítja szorongásaidat és félelmeidet melyek eddig hátráltattak. Akaraterőt, elszántságot és kitartást ad. Összehangolja csakráid, hogy egészséges és kiegyensúlyozott légy.

Ha az Önbecsülés-karkötő veled van, minden úgy fog menni, mint a karikacsapás. Egyszerűen elkezd minden sikerülni. Átérzed, hogy egy csoda vagy és ettől csodálatos dolgokat fogsz teremteni!

Milyen ásványokból áll az Önbecsülés-karkötő?

Kattints az ásvány nevére a részletes leírás eléréséhez!

Zafír: Értékeld és becsüld magad2019-03-04T17:10:45+01:00

Lelki hatása

A Zafír az angyali világgal segít kommunikálni. Előhozza belőled a mágikus erődet, hogy tudj másoknak segíteni vele. Összehangolja a csakráid működését. Letisztítja gondolataidat, segít a tisztánlátásban a saját igazadnak a kimondásában. Helyre állítja testedben, lelkedben az egyensúlyt, mert gyógyítja az érzelmi traumák okozta nehéz érzéseket. A belső feszültséged kitisztítja, hogy a békesség jellemezzen. Fellendülést hoz az életed minden területére, előhívja minden jó képességedet. A jó úton tart téged.

Érzékelés útján a zafírról

Ha hív ez a karkötő, akkor készen állsz arra, hogy felszámold az életedben a hűtlenségeket! Zafír a hűség ásványaként, elvezet ahhoz, hogy hű légy önmagadhoz, azaz ne csapd be magad és ne engedd, hogy valaki megalázzon, igazságtalanul bánjon veled vagy tiszteletlen legyen. Segít, hogy hűségen alapuló párkapcsolatban élj.
Zafírral meghúzod a határaid az értékrended alapján és betartatod!

Tapasztalat a zafírról

Felszámolja benned a hitetlenséget, hogy feltétel nélkül tudj hinni és bízni a céljaidban, a problémáid megoldásában. Félelemmentesít, mert a félelem nélküli vágy rezgése az, ami nagyon gyorsan manifesztálódik a valóságban! Ami korábban nagyon nehézkes volt vagy kilátástalan, hirtelen jön rá megoldás. Zafírral a teremtő erőd sokszorosra növekszik! Ha nő vagy, akkor elvezet, hogy nőként a női erőddel hogyan teremts, ha férfi vagy, akkor pedig ahhoz, hogy tudsz helyt állni férfiként.

Programozása

Minden aktívált előző életi hatást, generációs mintát és negatív érzést old, mely gátolja, hogy magabiztos, bátor, döntőképes, örömteli és szeretetteljes légy.

Fizikai hatása, ősprogramja szerint

Elsősorban a fej területeire fejti ki gyógyító hatását. Frissíti az agyat, erősíti a szemeket, a hallást. Enyhíti a fájdalmakat. Mirigyeket és a vérkeringést szabályozza. Csillapítja az erős vérzést, erősíti az ereket, méregteleníti a szervezetet. Jótékonyan hat bélrendszerre. Jótékony a pajzsmirigyre és a torok megbetegedéseire.

Aktiválja a szervezet öngyógyító képességét.

Hegyikristály: Kristálytisztán mutatom az utat!2019-03-04T17:10:45+01:00

A hegyikristály a tökéletesség, a tisztaság kristályaként, mindent tisztít, ami diszharmónia. Erőt és harmóniát ad. Békét és harmóniát hoz. Támogatja a tisztánlátást, segíti a tiszta kommunikációt, a tiszta gondolatokat és a tiszta cselekedeteket. Oldja a feszültséget, a depressziót, a stresszt, amitől kiegyensúlyozott leszel. Kivezeti szervezetedből a negatív energiákat, a pozitívokat felszabadítja. Hegyikristályt minden betegséd gyógyítására alkalmazható. Megtisztítja a szervezeted.

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

AJÁNDÉK: Önbecsülés-meditáció (értéke: 3900 Ft)

Bónusz önbecsülés

Old fel az értéktelenséget okozó blokkokat!

A meditáció támogat abban, hogy minden olyan előző életi hatást és generációs mintát kitisztíts, ami akadályozza, hogy értékeld és megbecsüld magad. A nem vagyok elég jó, nem viszonozzák a szeretetem, nincs elég pénzem érzéseket, már érezted előző életeidben és érezték az őseid is.

Itt az ideje, hogy láthatatlan energiaszálak ne hátráltassanak! Nem kell lemondanod semmiről, minden a tied lehet, ami a szívednek fontos!

A meditáció tartalmaz zen gyakorlatot, blokkoldó tisztító mondatokat és megerősítéseket is. Az ásványok rezgése támogat egész nap, a meditáció elvégzésével viszont gyorsító sávra lépsz az életutadon!

AJÁNDÉK: Szeretetteljes (asszertív) kommunikációs tréning (értéke: 3990 Ft)

communication

Létezik egy erőszak-, sértődés és konfliktus mentes kommunikáció

Hivatalos elnevezése: Asszertív kommunikáció, amivel mások érdekeét is figyelembe véve, megvalósulnak a te igényeid is!

Hogyan tedd magad első helyre úgy hogy közben ne légy önző?
A szeretetkommunikációval, melyet most elvégezhetsz online tréning keretében egy kapcsolatteremtő specialista segítségével! Ő Gerván Róbert, akit több, mint 10 éve ismerek és az ország egyik legjobb trénere!

Amíg nem tudsz szeretetteljesen, azaz asszertívan kommunikálni, addig:

 • nehezen mondod ki érzelmeid,
 • nem tudsz érvényesülni,
 • kényes témáról nem tudsz beszélni,
 • agresszív és passzív emberekkel nem tudsz bánni,
 • gyakran lemerítenek az emberek,
 • nem fogad szót neked a gyermeked,
 • nem az történik és nem úgy, ahogy azt te akarnád,
 • nem tudsz nemet mondani
asszertiv_kommunikacio_kritika

AJÁNDÉK: 25 perces kapcsolatteremtő gyakorlat a zafírral (értéke: 4900 Ft)

DoA4

Mit fogsz kérni a Zafír kristálylénytől?

Egy különleges spirituális élmény, amikor felveszed a kapcsolatot a zafírral és megkéred, hogy mutassa meg rezgését. Egész lényedben érezni fogsz egy olyan nyugalmat és békét, hogy közben megszűnik a külvilág.

Ez valójában ásványterápia, azaz megengeded, hogy gyógyítson téged test és lélek szinten.

Fokozni fogja az önbizalmad, önértékelésed és önbecsülésed!
Ennek következménye lesz, hogy fogsz tudni nemet mondani, meghúzod a határaid és a céljad rezgésszintjére emelkedsz.

AJÁNDÉK: Ingyenes belföldi házhoz szállítás (értéke: 1900Ft)

Ebben az akcióban minden belföldi megrendelést ingyenesen szállítunk házhoz. A csomagokat a Spinter futárszolgálat fogja kézbesíteni. A kézbesítés előtti napon SMS és e-mail értesítést kapsz. A kiszállítás napján pedig SMS-ben megkapod a futár telefonszámát is!

Ha külföldről rendelsz, akkor is kedvezményes 2900 Ft-tól szállítási díjért küldjük ki neked postával. Ebben az esetben csak előrefizetésre van lehetőség!

Ha mindkettőt szeretnéd, akkor óriási kedvezményt kapsz és az egyiket el is ajándékozhatod! Kit fogsz meglepni? 🙂

Önbecsülés karkötő

Önbecsülés karkötő

Önbecsülés-karkötő
19 900 Ft
+
Önbecsülés-meditáció
AJÁNDÉK
+
Szeretetteljes (asszertív) kommunikációs tréning
3990
+
25 perces kapcsolatteremtő gyakorlat a zafírral
AJÁNDÉK
+
Szállítás
DÍJMENTES

Kedvezmények érték 34590 Ft

23890 Ft

hatasgarancia_nagy

Tényleg működik? Neked is segíteni fog?

kipróbálom az Önbecsülés-karkötőt, mert nincs benne kockázat. Biztonságos, mert tisztítva és programozva kapom meg. Itt az ideje, hogy ne akadályozzam saját magam a haladásomban. Tudom, hogy az érzéseimmel és gondolatimmal hoztam létre azt, ami most körbe vesz. Pont ezért van önbizalom hiányom, hiszen akkor csak rajtam múlik, hogy a körülményeimet megváltoztassam, de nem tudom hogyan. Ez pedig elkeserítő…VOLT EDDIG! Hiszem, hogyha elmúlik a bennem lévő félelem és növekszik az önbizalmam, akkor bátrabb, hiteltelibb és magabiztos leszek. Növekszik az önérétkelésem és vele az önbecsülésem.

Megérdemlem, hogy mostantól könnyebb legyen az életem. A zafír atlantiszi ásványként felemeli a rezgésszintem és értékes emberi kapcsolataim lesznek és értékes dolgokat teremtek.

Több olyan dolog is, ami nem jó és már egy ideje meg kellene valahogy változtatni, de halogattam. Nem halogatok tovább, kipróbálom az Önbecsülés-karkötőt.

Go to Top