Pénzrendező Szerencse-karkötő2022-11-17T09:48:14+01:00

Mit szólnál hozzá, ha nem kellene attól tartanod, hogy

 • elfogy a pénzed a hónap vége előtt
 • nincs pénzed a fontos dolgokra
 • elmaradsz a számlákkal
 • pénzügyi bizonytalanság tartósan így marad

és megszűnne, hogy

 • negatív körülményektől te is negatív vagy
 • elégedetlen vagy
 • nincs szerencséd
 • erőtlen vagy és sodródsz

DE RÁTALÁLNÁL A MEGOLDÁSRA, AMIVEL

 • olyan munkád lesz, amit szolgálatnak élsz meg
 • pénzügyeidre gondolsz, nyugalom áraszt el
 • körülményeid ellenére bizakodó leszel
 • nem kell a boltba számolnod, hol tartasz a vásárlásban

VÉGRE OLYAN ÉLETET ÉLHETSZ EZZEL AZ ÚJDONSÁGGAL, AMIBEN

 • bízol a teremtő erődben
 • elégedettségből vonzol egyre többet
 • elég a bevételed a kiadásaidra
 • tehetős vagy (nem tehetetlen)
 • van erőd kitartani
 • optimista vagy (hozzáállás fél siker)
 • nyugalomban telnek a mindennapok
 • plusz még angyali védelem is kisér

MOSTANTÓL A Pénzrendező szerencse-KARKÖTŐ SEGÍT A PÉNZÜGYI NYUGALOM ÁTÉLÉSÉBEN!

 • Nincs többé szűkölködés
 • Nincs többé pénzhiány
 • Nincs többé elégedetlenség
 • Nincs többé kifizetetlen számla
 • Nincs többé létbizonytalanság

Mi is pontosan a Pénzrendező Szerencse-karkötő?

3 programozott ásványból álló karkötő, melyek olyan információval vannak feltöltve, azaz programozva, hogy feloldják azokat a lelki blokkokat és előnytelen generációs mintáidat, amik gátolják, hogy elégséges pénzed legyen.

Ahogy a neve is sugallja, a pénzügyeid rendezésében támogat, a hitelek és számlák örömmel való kifizetésében.

A Tigrisszem pénzrendezésre van programozva és a második legközkedveltebb ásvány az Andara közösségében. (Az első a hálakő.) Eddig csak marokkőben volt elérhető, amit pénztárcában hordtak maguknál az emberek. Eltelt egy hónap és legtöbben, rendeltek minden családtagnak. Mert elindítja a pénzáramlást és több százan számoltak be arról, hogy vagy jobb munkahelye lett vagy nem várt bevétele.

A citrin híres arról, hogy optimizmus és bőség ásványa. Ha veled van szerencsésnek fogod magad érezni. Pozitív lesz a kisugárzásod és egyre több jó dolgot fogsz magadhoz vonzani. Energizál, ezért vele könnyen ki tudsz tartani a célig!

Az Angyalaura kvarc pedig védelmez, óv és kísér az utadon. Nem engedi, hogy letérj róla. Segítségével meghallod az angyali üzeneteket!

A 3 ásvánnyal együtt, egy energiabomba leszel, aki halad az útján és élvezed az úton levést! Hiszen ez a boldogság kulcsa!

MILYEN ÁSVÁNYOKBÓL ÁLL A KARKÖTŐ?

Olvasd el az ásványok részletes leírását!
Kattints az ásvány nevére a leírások eléréséhez!

Fel kell oldanod a tudatalatti blokkokat, hogy sikeres légy

Feltölt olyan gondolatokkal, melyekkel megteremted, hogy több pénz áramoljon hozzád, mint ami elég, és pénzügyi szabadságban élj. Segít megtisztítani, megszüntetni minden olyan tudatos vagy tudattalan gondolatodat, melyek gátolják, hogy magadhoz vonzd azt a pénzösszeget, ami több, mint elég. Támogat, hogy minden élethelyzeted a legszerencsésebben alakuljon és a legtöbb siker érjen.

Ősprogramja:
Szerencsét és bőséget hoz az életedbe. A védelem és egyensúly köve is, mely harmonizálja a Napfonatcsakrádat. Az életed továbbhaladásában támogat. Összhangot teremt a belső energiáid között. Megmutatja a helyes utat, ha nem találod azt. Bátorságot ad a döntéseid meghozatalához. Fejleszti a mások iránti bizalmadat. Viselése megszünteti az önértékelési zavarokat, gátlásokat, bizonytalanságot. Összeköti a két agyféltekét, ezáltal javítja a felfogóképességet és így semmi sem fogja elkerülni a figyelmed. Nyitottá és kreatívvá tesz. Segít, hogy legyőzd korlátaidat, hogy megtaláld azt a munkahelyet, ahol jól érzed magad, és örömmel tölt el ottléted. Segítségével hinni kezdesz a saját képességeidben, erőt kapsz ahhoz, hogyan nézz szembe a gyenge pontjaiddal azért, hogy legyőzd azokat.

Fizikai szinten: erősíti a légutakat. Jótékony hatással van az idegrendszer betegségeire, csontokra, tüdőre. Erősíti a látást. Pozitív hatást gyakorol az agyra és a koncentráló képességre. Aktiválja a mozgásszerveket, illetve hatásos azok merevségével szemben is.

Át kell érezned az ELÉGedettséget, hogy bőséget teremts

Abban támogat téged, hogy szóhasználatod, tetted, szokásod megtisztuljon a pénzzel kapcsolatos előnytelen szavaktól, cselekedetektől, szokásoktól. Akaratod mértékletes kiáramoltatására tanít. Oldja azokat a lelki blokkokat és előnytelen generációs mintákat, melyek gátolják, hogy ELÉGedett légy.

Ősprogramja:
Az életöröm és az optimizmus kristálya. Bőséget és gazdagságot hoz.

A citrin a napfonatcsakrára és a torokcsakrára van a legnagyobb hatással. Viselése segít a mindennapi, önmagaddal és a külvilággal kapcsolatos harcok leküzdésében. Támogat a tiszta kommunikációban, ezáltal mások is megértenek téged és te is megértesz másokat. A citrin az önfegyelem fejlesztését is támogatja.

Erős stresszoldó hatású, oldja a félelmeket. Örömmel, boldogsággal tölti fel az életed. Bátorságot, önbizalmat, nyitottságot, önfegyelmet ad neked. Elűzi a fáradtságot, reggelente segít, hogy könnyebben, kipihenten kelj ki az ágyból. Energizál. Megszünteti a negatív jellemvonásokat.

Elősegíti a szervezet méregtelenítését és tisztulását, ezért diéta során elengedhetetlen ásvány. Enyhíti a gyomor, a belek, a vesék megbetegedéseit. Megtisztítja a bőrt. Serkenti a lép és hasnyálmirigy működését. Egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Csökkenti a koleszterint.

Lelki hatása

Az angyal aura a ragyogás aktiválója a test és az aura minden szintjén. Használják aura és csakra tisztításhoz, „kötelékek” eltávolításához, korlátozó
hiedelmek, rossz mentális beállítottság, kimondatlan pszichés szerződések és asztrális paraziták tisztításához. A szépségre hangol. Az angyali szférák és a tündérek energiájára nyit. Könnyedséget és spontaneitást hoz a napi tevékenységekhez, ahogyan felébreszti spirituális tudatosságodat. Jobb kedvre derít és higgadt, békés állapotba hoz, amelyben képes vagy érzékelni és befogadni az angyali birodalmak szeretet energiáit. Az angyal aura kvarc érzelmi blokkokat is old és inspirációt nyújt.

MIT MOND RÓLA, AKI MÁR HASZNÁLJA A Pénzrendező szerencse-KARKÖTŐT?

Mióta a pénztárcámban van ez a kis kő, azóta nyugodtan megyek le a boltba, mert tudom, hogy mindig lesz nálam elég pénz és nem kell aggódjak, hogy miből fizetem ki.

Bazsó Tímea Judit, Budapest

Másfél éve csak időszakonként volt munkám, a Pénzrendező kő után 2 héttel végre határozatlan idejű munkám van, megbecsülnek és szeretek bejárni. Végtelenül hálás vagyok!

Horváth Ilona, Érd

Mivel több a Hálakarkötő a hálakőnél?

A Heliotrop ásványon kívül a Larvikit és Angyalaurakvarccal több. A 3 ásvány egyben olyan, mintha találkoznál egy Médiummal, aki látja a jövőd és a leszületéseid okait, de nem mondja el, csak az információ birtokában irányba állít majd kísér, védelmez és terel az utadon. Heliotroppal képes leszek teremteni. Larvikit támogat, hogy értékes életet élj. Képzeld el, ha önmagadat nem bántani fogod, hanem értékelni, akkor mennyire megváltozik majd a kapcsolatod saját magaddal? Köztudott, hogy önmagaddal való kapcsolat meghatározza minden más emberrel a kapcsolatod minőségét. Az angyalaurakvarc pedig óv és támogat, hogy kapcsolódni tudj az Égiekhez és meghalld az üzenetüket!
Plusz segít befogadni a 2019-es év energiát, hogy süllyedés helyett emelkedj! Legyen veled és elkezdesz dinamikusan haladni előre!

Tényleg működik? Neked is segíteni fog?

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küld vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványok jótékony hatását.

BÓNUSZ (Bármit rendelsz):

Pénzügyi blokkoldó fohász

Ha azt éled meg, hogy sosincs elég vagy ha éppen betudod osztani, nincs elég magadra és a céljaidra, akkor old fel a pénzügyi blokkjaidat! Ez a fohász, segít a pénzügyeid rendezésében, hitelek visszafizetésében, bőség gondolkodásban és bevétel növelésében! Feloldja a pénz és közted lévő gátló blokkokat! Segít, hogy olyan munkád legyen, ami örömmel tölt fel! A pénz is energia, oda áramlik, ahol biztonságban érzi magát! Erre a szintre fog felemelkedni a rezgésed!

Ez egy különleges meditációs technika, mely tartalmaz
– zen gyakorlatot
– energiagyógyászatot
– pszichológia eszközöket
– buddhista meditációs tanokat
– kabbala tudást, mely támogat, hogy felvedd felsőbb éneddel a kapcsolatot

Értéke: 9800 Ft

BÓNUSZ (karkötő rendelés esetén):

Ingyenes belföldi házhoz szállítás

Ebben az akcióban minden belföldi megrendelést ingyenesen szállítunk házhoz. A csomagokat a Sprinter futárszolgálat fogja kézbesíteni. A kézbesítés előtti napon SMS és e-mail értesítést kapsz. A kiszállítás napján pedig SMS-ben megkapod a futár telefonszámát is! 🙂
Ha külföldről rendelsz, akkor is kedvezményes 1900 Ft-os szállítási díjért küldjük ki neked postával. Ebben az esetben csak előrefizetésre van lehetőség!

IGEN,

kipróbálom a Pénzrendező Szerencse-karkötőt, mert nincs benne kockázat. Biztonságos fejlődést ad számomra, mert tisztítva és programozva kapom meg az ásványokat. Segít feloldani a pénz és köztem lévő blokkokat. Olyan munkához segít hozzá, mely örömmel tölt fel és bőségben élhetek általa. Támogat, hogy elKÉPzeljem azt az életet, amikor bőséget élek meg, hogy KÉPesnek érezzem magam a megvalósítására. ELÉGedetté válok, mert ha azt érzem, hogy ELÉG, akkor ebből az érzésből vonzok be többet!

Tudod, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, de eddig mégsem sikerült az univerzum erejét a szolgálatodba állítani!

Engedd, hogy a Hálakő feloldja azokat a blokkokat, melyek gátolják a teremtő erődet!

A Hálakő értéke: 4990 Ft, a szállítási díj pedig 1499 Ft. Összesen: 6489 Ft.

Ehelyett most elő-karácsonyi akcióval 1ft-ért a tied!

Igen jól látod, egyetlen 1 Ft-ért a tied!
Ha 1 db-ot kérsz, akkor van szállítási díj, ha viszont a családi csomagot kéred, akkor az sincs!
Sőt! Ha neked kényelmesebb, hogy karkötőként van veled, akkor ahhoz kapsz 1 db Hálakövet 1 ft-ért, 1 db-ot ingyenesen és a szállítási díj és ajándék!

Itt tudod leadni a rendelésed! Válaszd ki melyik lehetőség szimpatikus neked a háromból!

alap csomag

Pénzrendező kő csomag

Pénzrendező kő
4990 Ft

Pénzügyi blokkoldó fohász
9800 Ft AJÁNDÉK

Szállítási díj
1900
Kedvezmények értéke 9800 Ft

6890 Ft

Pénzrendező Szerencse-karkötő csomag

Pénzrendező kő
4990 Ft

Pénzrendező – szerencse-karkötő
14998 Ft

Pénzügyi blokkoldó fohász
AJÁNDÉK

Szállítási díj
ingyenes
Kedvezmények értéke 11700 Ft

19988 Ft

Családi Pénzrendező csomag

Pénzrendező – szerencse-karkötő
14998 Ft

Pénzügyi blokkoldó fohász
9800 Ft AJÁNDÉK

3 db Pénzrendező kő
14970 F
Pénzrendező kő 1 db
AJÁNDÉK

Szállítási díj
ingyenes
Kedvezmények étéke 16690 ft

29968 Ft

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Minden jog fenntartva 2013-2019 | Andara Kristály Kft. - Nagy Ida Aliz

Go to Top