Spirituális erő karkötő2022-11-15T21:47:07+01:00

Mit szólnál hozzá, ha nem kellene attól tartanod, hogy

 • mások leszívják az energiádat
 • kihasználnak
 • manipulálnak, lemerülsz
 • beteg leszel az energiahiánytól

ÉS EZZEL EGYIDEJŰLEG MEGSZŰNNE, HOGY

 • energiát rabolnak tőled
 • hulla fáradt leszel a nap végére
 • nincs erőd megoldani a problémáidat
 • kedvtelen vagy az erőtlenségtől

Itt egy megoldás, ami

 • megvéd az energiavámpíroktól

 • térben lévő ártásoktól is oltalmaz
 • biztonságot ad és energizál
 • segít, hogy megszűnjön a tehetetlenség

Spirituális erő karkötő

 • Kibontakoztatja spirituális erődet és segít harmonikusan megélni, hogy önmagad és mások szolgálatába tud állítani!
 • Védelmez az elektro szmogtól és minden negatív energiától!
 • Elvezet a tisztánlátás és érzékelés szintjére, ami az intuíció legmagasabb szintje!
 • Támogat, hogy ne az előző életi hatások és generációs minták szerint élj, hanem a szabad akaratú választásod szerint!
 • Intuítivan elvezet a jólét teljességéhez!

A SPIRITUÁLIS ERŐ KARKÖTŐ Ásványai

Különleges ásványként nemes feladatban segít.

Lelki blokkokat oldja és segít felszínre hozni az előző életekből eredő akadályokat.

Támogat az asztrál utazás során. Növeli tudatossági szinted, hogy meglásd teljes részletében a spirituális igazságokat. Erőt és kitartást ad, hogy egyedül elérd a céljaidat, így támogatva a függetlenedést. Megmutatja, hogyan vond ki magad a befolyásol alól. Jó társ a döntéshozásban. Rávilágít arra, ami igazán fontos számodra, mert segít kiszűrni a zavaró tényezőket.

Megtisztít az elektromágneses szennyeződésektől, míg a számítógépre téve elnyeli a kisugárzásokat. Kikristályosítja jövőképedet. Segít fókuszálni és összpontosítani.

Nyugtat, és segít, hogy mély, pihentető álmod legyen. Mély érzelmi gyógyulást biztosít, ezért a múltban történi lelki bántalmakat fel tudod dolgozni általa.

Fizikai szinten: a lepidolit pontosan megjelöli a rendellenesség helyét, fölé helyezve finoman rezeg. Csillapítja az allergiát, erősíti az immunrendszert, újjáépíti a DNS–t. Enyhíti a kimerültséget, az epilepsziát és az Alzheimer–kórt. Tompítja az isiásszal és az idegzsábával járó fájdalmat, és megszünteti az ízületi problémákat. A bőr és a kötőszövet méregtelenítője. Kitűnő a klimax idején, különösen drágakőelixírként.

Harmonizála a korona, harmadikszem, torok és szívcsakrát is.

Összehangolja a csakráid. Energiarendszered torzulásába árad, és elkezdi kiigazítani azt. Látomás köveként, az intuíciós képességedet növeli.

Megérteti a miérteket, miért van egy adott helyzetben vagy miért vagy érzelmi hullámvölgyben. Rendet tesz gondolataidban és kisimítja érzelmeidet.

Gyengéden rávezet az életutadra, hogy megérts az életfeladataidat. Segít az utadon haladni.

Kitágítja megértésed és elhozza a tudás szabadságát neked. Megkönnyíti a vizualizációt, így könnyedebbé teszi a meditációt.

Elmélyíti a kapcsolatot a belső tudással. Támogat asztrál utazásban.

Segít a megértésben, megszünteti a függőségi viszonyok okait; lehetővé teszi, hogy az igazi önmagunkat mutathassuk meg és megszabadít a környezetünk elvárásaitól Feloldja a kapcsolatokon belüli nézeteltéréseket.

Mivel előmozdítja az önmagunkért való felelősségvállalást, megszünteti a kölcsönös függőséget párkapcsolatban.

Fizikai szinten segít, csökkenteni a test zsírraktárait, támogatja a máj méregtelenítését és regenerációját.

Jótékonyan hat a lázra, segíti a hipofízist, az arcüregeket és a légzőrendszert.

Harmonizálja a tested és lelked is, lágy rezgésével. Oldja a félelmeidet. Fejlődésedet segíti, erősíti intuíciós képességed, mert fokozza a tobozmirigy működését, ami a belső szemnek ad otthont.

Termékenység ásványa, segít, hogy megtermékenyítsd az életed, azaz meg szülessen benne az, amire lelki szinten vágysz.

Támogat abban, hogy magadra találj. Elnyomott érzésedre rávilágít és segít feldolgozni.

Érzékennyé, türelmessé, nyitottá, őszintévé és kiegyensúlyozottá tesz. Nőies oldaladat segít elfogadni.

Felszabadítja a kreatív energiáid, hogy megengedd magadnak a kreatív és pihentető tevékenységet, valamint bevonzd azt a munkát, ami kreativitással és örömmel tölt fel.

Fizikai szinten: serkenti a tobozmirigy működését. Hormonháztartással kapcsolatos betegségek segítője. Jótékony a női nemi szervekre és klimax idején is. Hatékony a menstruációs zavaroknál.

Csonterősítő, nyirokkeringést javítja, segíti a tápanyagok felszívódását. Csökkenti a méreganyag és folyadék visszatartást. Bőr, haj, szem, máj, hasnyálmirigy elváltozással járó betegségein segít. Nyugtat.

Szakrális és torokcsakrát harmonizálja. Szakrális csakrád harmonikus működésekor meg tudod élni a nőiességedet. Ha nem tartod magad jó nőnek, és ezt nem tudod átérezni, akkor nem foglalkozol magaddal, mindenki más fontosabb, önbizalomhiányod van, nem tudod kiteljesíteni önmagad, amitől nem éred el a céljaid és nem találod az életfeladatod. Teljesítened kell feleségként, anyaként, munkatársként, úgy érzed, mindent neked kell megoldani, amivel a férfi energiát éled meg hangsúlyosabban. Emiatt pedig párkapcsolati problémáid vannak. Valamint ha nem érzed, hogy jó nő vagy, akkor nem érzed magad jó feleségnek, anyának sem magam, és folyton megakarsz felelni a különböző életszerepeidnek. Valamint ekkor nincs rendszeres gátlás nélküli szexualitás az életedben. Ezek pedig blokkolják a teremtő erödet.

Önszeretet hiányára vezethető vissza a kedvtelenség, a depresszió, a kilátástalanság érzése.

Torokcsakrád harmonikus működésekor nincsenek benned érzelmi elfojtások, nem nyomod el magad, az igényeidet, azaz kimondod az érzelmeidet és gondolataidat. Van önbizalmad, mert hiszel magadban és a teremtő erődben, ami erőt ad, elérni a céljaidat. Kiállsz magadért.

Segít megmutatni, hogy mi okozza gondolataidban a káoszt és rendezi is őket. Serkenti a belső látást és a spirituális előrelátást, segít megbirkózni a spirituális szinten bekövetkező óriási változással.

Lila színével harmonizálja a korona csakrád, de nagyon jó hatása van a harmadik szem csakrára is. Az aurát pedig tisztítja.

Segít a választásban, ha elakadsz. Tiszta szándékkal ajándékoz meg és a jólét teljességét hozza el neked.

Fokozza a szeretet, hogy szeresd magad és befogadd mások szeretetét. Segít elengedni a belső ellenállást és elfogadásra tanít. belső hajtóerőd megnövekszik általa, ezért kitartó és céltudatossá válsz.

Csökkenti a stresszt, mert nyugalomban történik a gyógyulás és a hallás. Meditációban segít mélyebbre menni és átérezni érzéseid. Elvezet a belső vezetődhöz, hogy meghalld a belső hangodat és bátorságot, ad, hogy merd követni. Segít életfeladataid megoldani, életcélodhoz eljutni.

Jótékonyan hat a vérnyomásra (szabályozza). A lemerült testet energetizálja.

Jó hatással van a szemre, szájra, szívre, hasnyálmirigyre, depresszióra, májra. A görcsöket csökkenti.

Serkenti a felfogó– és az elemzőképességet, s azt a gyors döntéshozatalnál hasznosítja. Hasznos olyan esetben, amikor a vegetatív idegrendszer hibás működése károsan hat a szívre.

Az alábbi bónuszokat is megkapod a rendelésedhez

Ásványterápia a karkötő ásványaival

Ingyen szállítás

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küld vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

ÍGY KOCKÁZATMENTESEN PRÓBÁLHATOD KI AZ ÁSVÁNYOK JÓTÉKONY HATÁSÁT.

IGEN,

kipróbálom, mert nincs veszíteni valóm!

Védelem csomag

Globális védelmező kő
 5.990 Ft

Medáltartó
999 Ft AJÁNDÉK

Globális védelmező fohász és ásványterápia
3.990 Ft 2.990 Ft

Szállítás
1.498 Ft INGYENES

12.477 Ft
8.980 Ft

Családi védelem csomag

3+1 globális védelmező kő
 23.960 Ft 17.970 Ft

Medáltartó
999 Ft AJÁNDÉK

Globális védelmező fohász és ásványterápia
3.990 Ft AJÁNDÉK

Szállítás
1.498 Ft INGYENES

17.970 Ft
30.447 Ft

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Go to Top