Szeretet éve ásvány2022-11-17T15:45:36+01:00

2022 a Szeretet éve

Ne húzd tovább, hogy cipeled a múltat, mert a súly kilapít!
Azt se húzd tovább, hogy nem számolod fel, ami magányossá tesz!
Itt az ideje, hogy kapcsolataidban tüske helyett, szeretet legyen!

Készen állsz arra, hogy beengedd a bőséget és szeretetet az életedbe?

Ha igen, akkor

tudatosítsd, hogy a benned lévő sérelmet, haragot, bántalmat és félelemet át kell alakítani.

Fontos tudnod, hogy:

  • Kishitűség önbizalomhiány, ami félelem alapú rezgés.
  • A félelem és a bűntudat pedig romboló energia.
  • A békétlen kapcsolatok pedig a legtöbb embert súlyosan megbetegítik.

Én Nagy Ida Aliz vagyok, programozott ásványok szakértője és lelki blokkoldó mentor

Hiszem, hogy minden rezgés és energia! Az érzéseinkkel és gondolatainkkal teremtjük a világunkat, tehát amilyen az életed, pont olyanok a gondolataid!

Minden problémának van egy gyökéroka, az ok, ami miatt létrejött. Ha ezt az okot feloldod, akkor a probléma okafogyottá válik! Ebben a folyamatban tudnak segíteni az ásványok, amiket lelki blokkoldásra programozok.

A cél, hogy a gondolataid a céljaiddal legyenek összhangban, azaz egy rezgés szinten! Ez a manifesztálás titka.

Az ásvány árthat, ha nincs megtisztítva, ezért 4 fázisban tisztítom

Az ásványok stabil rezgés számúak, ezért programozhatóak, azaz megkérem, hogy tároljanak el információt. A technikám különlegessége, hogy programozás után neked már nem kell tisztítanod, mert lezárom, ami azt jelenti, hogy nem vesz fel a környezetéből negatív rezgést, csak a pozitívot sugározza ki magából. Így biztonságosan hordhatod.

Sok spirituális emberben van az a tévhit, hogy

a feltétel nélküli szeretetet tűzik ki célul és amikor nem szeretetteljesek pl dühösek, akkor azt úgy deffiniálják, hogy nem helyes. Azt hiszik legtöbbször, hogy nem voltak elég türelmesek vagy megértőek.

NEM!

Az, hogy feltétel nélkül akarsz szeretni, már is egy elvárás, aminek meg lehet felelni és ha nem teszed, akkor bánthatod magad. Ez nem önszeretet.

Mit szólnál, ha ezt mondanád magadnak? „Szeretek annyira, amennyire tudok”

Annyira szereted magad és másokat amennyire megy éppen és az pont elég. És ha épp nem vagy szeretetteljes, az is egy érzés, amit megélsz és nem címkézed rossznak. Csak érzés, egy én állapot, amit megélsz. Így megszűnik az ellenállás és elvárás. Ami segít, hogy újra szeretetteljes légy.

Ehhez vezet el a Szeretet ásványa!

2022-es év, a Szeretet évének ásványa, a Króm- diopszid

SEGÍT, HOGY önmagaddal és másokkal szeretetteljes legyen a kapcsolatod!

Védelmez és elvezet a boldogság megéléséhez!

Csak 1 féle kapcsolat van, minden nemű kapcsolat!
Azaz, önmagaddal, másokkal és a pénzel való kapcsolatod hasonló.
Amilyen magaddal, olyan másokkal és a pénzzel!
Például, ha nem adsz meg magadnak valami fontosat, akkor hiány jellemez és ez a hiány megjelenik minden nemű kapcsolatodban!

MI IS PONTOSAN EZ A KÜLÖNLEGES ÁSVÁNY, AMI SZERETETTELJESSÉG VARÁZSOLJA MAGADDAL, MÁSOKKAL ÉS A PÉNZZEL A KAPCSOLATOD?

Króm-diopszid: Láss a szíveddel

Miben nem találod az egyensúlyt?

Egyensúlytalan a pénzügyed? Netán az egészséged? Vagy az időbeosztásod?
Ez az ásvány harmonizáló hatású és minden síkon segít megtalálni természetes egyensúlyod.

Több megbántás is ért a múltban? Nehéz, hogy ne fájjon?

Rezgésével a fájdalom rezgését kitisztítja, hogy a múlt, múlt lehessen. Így veled együtt működve támogat, hogy a jelent örömmel megéld és teremthesd céljaid.
Lelki sebekre az egyik leghatékonyabb ásvány.

Szeretnéd, hogy az elengedés, ne csak egy fogalom legyen, hanem megélt tapasztalat?

Erős szívcsakra kőként megtanít megbocsátani és elengedni. Alázatra tanít és ha veled van, mélyen tudsz kapcsolódni az érzéseiddel.

Bedarálnak a mindennapok? Egyre fásultabb vagy?

Segít játékosan bánni az élettel, élénkséget, harmóniát és életörömöt ad. Fokozza a képzelőerőt és a kreativitást. Újult erővel tölt fel és lendületbe hoz.

Nehéz kikapcsolnod és abba hagyni az agyalást?

Akkor ezt az ásványt imádni fog. Ha kell lendületbe hoz, ha kell kikapcsol teljesen.

Gondot okoz, hogy fókuszálni tudj és megjegyezni a tanultakat?

Segít új képességek elsajátításában, akár a nyelvtanulásban is, mivel elősegíti az új ismeretek beépülését, megőrzését.

Tudod, hogy lehetne a Földön boldogan is élni, de te tele vagy nehézségekkel?

Zöld színe ellenére a gyökércsakrába is bekapcsolódik és támogat, hogy a spirituális energiáddal manifesztálni tudj, azaz lehozni fizikai síkra a szellemi szintet. Szívvel élni, de stabilan a Földön, ezt adja.

Fizikai szinten támogat:

Erősíti az idegeket, a tüdőt, a szívet. Segíti a súlyos betegségből, traumából való felépülést.
Segít a hormonproblémákon, a zsír lebontásában. Alkalmazható vese és vérbetegségek(leukémia) esetén is. Hasznos segítség fogínysorvadás esetén. Jótékonyan hat gyulladások, izomfájdalmak esetén.

Milyen ásványt tartalmaz még a Szeretet-karkötő és Szeretet-Angyalka?

Szelenit – Érezd át az isteni részed!

Lelki szint: Fokozza a koncentrációt, aktiválja az intellektust, erősíti a tudatot, segíti a telepatikus képességeket, elhozza az elme világosságát. Nyitja a korona csakrát, hozzáfér az angyali tudatossághoz és felső vezetéshez, kiváló meditációhoz és spirituális munkához, békés atmoszférát biztosít, leválasztja az entitásokat az auráról. Pontosan meghatározza a leckéket és problémákat, amiken még mindig kell dolgozni és megmutatja hogyan a legjobb megoldani azokat. Segít az ítéletmeghozatalban és a belátásban, stabilizálja a rendszertelen érzelmeket.

Fizikai szint

Segíti a szövetek regenerálódását, hatást fejt ki az agyra (például feledékenység ellen), megelőző hatást gyakorol a rákos megbetegedésekre és a tébolyult állapotokra. Kiegyenesíti a gerincoszlopot, támogatja a rugalmasságot, véd az epilepsziás rohamok ellen. Semlegesíti a higanymérgezést a fogászati amalgámból, megfordítja a szabadgyökök hatását, segít a gyerekszoptatásban és a gondoskodásban. Segít az energetikai szinten történő finom gyógyulásban.

Kunzit – Bocsáss meg, élj érzelmi bőségben!

Lelki szint: kiegyenlíti az érzelmeket és jó hatással van a kedélyállapotra; megnyitja a szívet a szeretet számára; segít az érzelmi sérülések kezelésében; aktiválja a szívközpontot; fokozza a kreativitást; védi az aurát nem kívánt energiáktól; erősíti a test körüli energia mezőt; segít visszahozni az elvesztett bizalmat és ártatlanságot; összekombinálja az intellektust az intuícióval és az inspirációval; aktiválja a szívcsakrát és kiegyenlíti a torokcsakrával és a harmadik szem csakrával

Fizikai szint: erősíti a keringési rendszert és a szívizmot; csillapítja az epilepsziát; enyhíti az ízületi fájdalmakat; serkenti az immunrendszert; javítja a vérömlenyek gyógyulási folyamatát; alkalmas a trombózis megelőzésére; segít az időskori betegségek esetében, például éjszakai izzadás, érelmeszesedés, szürke hályog esetében; segít a köszvény, az artritisz, az isiász kezelésében, valamint a nyak és vállak merevségében; alkalmazható idegpanaszok és gyulladások ellen;  szabályozza a pajzsmirigy működését; súlyos betegségek kezelésénél is használható: mániás depresszió, Parkinson-kór, skizofrénia, mongolizmus, alkoholizmus.

Mit mond az, akinek az aurájába bekerült a Szeretet-karkötő?

Mit tapasztalt az, aki elvégezte a meditációt a Szeretet-karkötő ásványaival?

JOGGAL KAPTA A SZERETET ÁSVÁNYÁNAK A NEVÉT!

SEGÍT, HOGY kipotyogjanak azok a tüskék, amiket mások okoztak neked és támogat abban is, hogy amit te okoztál másoknak, azt rendezni tud, hogy a kapcsolataid békések legyenek!

Lepd meg magad és szeretteidet!

Add ajándékba annak, aki fontos neked, mert a szeretet mindenre gyógyír!
Ezzel az ásvánnyal szeretet rezgést adsz!

Lepd meg párodat is Szeretet ásvánnyal és támogatni fog abban, hogy a szeretet nyelvén beszéljetek!

Kétféle verzióban is kapható

Férfi Szeretet-karkötő

Női Szeretet-karkötő

TÉNYLEG JÓ LESZ? NEKED IS SEGÍTENI FOG?

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küld vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

ÍGY KOCKÁZATMENTESEN PRÓBÁLHATOD KI AZ ÁSVÁNYOK JÓTÉKONY HATÁSÁT.

Csak egy dolog hiányzik ahhoz, hogy a Szeretet-Angyalkát tökéletesen küldjük

Sajnos nem tudunk hozzá láncot adni, mert mindenki máshogy szereti hordani. Van, aki egy bőrszálon, de van, aki ezüstláncon. Így kérlek tedd arra, ami jól esik!

Viseld az aurádban és kifejti jótékony hatását!

„Mellkasomra raktam az ásványokat, hogy a bőrömmel érintkezzenek és végtelen nyugalmat éreztem, amit már elindított bennem délután is, teljes lenyugtatást, érzem magamon és a hangomon is, hogy így teljesen lenyugtatott. Amikor a szeretetről beszéltál a meditációban akkor olyan volt, mintha kinyílt volna a szívem.”

Horváth Tünde

HA AZT MONDOD, HOGY Minden kapcsolatod szeretetteljes (magaddal, másokkal, pénzzel)

és ha 1 év múlva is pont ilyen lesz, az tökéletes neked, akkor köszönöm az eddigi figyelmed és örülök, hogy elégedett vagy!

Ha viszont 1 év múlva vagy akár már 3 hónap múlva másra vágysz,

Valami olyanra, amit eddig nem volt erőd megteremteni, akkor ne habozz!

IGEN,

kipróbálom, hiszen nincs veszíteni valóm! Biztonságosan hordhatom, mert tisztítva és programozva kapom. Nagyon sok olyan tulajdonsága van, ami pont fontos nekem. Megérdemlem, hogy a szeretet rezgése, érzése támogasson engem.

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Válassz a 3 csomag közül!

Szeresd magad csomag
Ajándék meditációval

Szeretet-Angyalka
9990 Ft

+
Szeretet ásványterápia és blokkoldó fohász
 AJÁNDÉK
+
Szállítási díj
AJÁNDÉK

Kedvezmények értéke 21479 Ft

9990 Ft

Szeretetben fürdözés csomag
Ajándék meditációval

Szeretet-Karkötő
14990 Ft

+
Szeretet ásványterápia és blokkoldó fohász
 AJÁNDÉK
+
Szállítási díj
AJÁNDÉK

Kedvezmények értéke 26479 Ft

14990 Ft

Családi szeretet csomag
Ajándék meditációval és Angyalkával

Szeretet-Karkötő 2 db
29980 Ft

+
Szeretet-Angyalka 2 db
 9990 Ft
+
Szeretet ásványterápia és blokkoldó fohász
 AJÁNDÉK
+
Szállítási díj
 AJÁNDÉK

Kedvezmények értéke 61449 Ft

39970 Ft

Ne zárd be ezt az oldalt, ne halogass!

Döntsd el most melyik csomagot kéred és 3 nap múlva már nálad lehet!

Go to Top