Szeretetteljes párkapcsolat-karkötő2022-11-15T19:57:27+01:00

A Szeretetteljes Párkapcsolat ásványok segítenek, hogy a meglévő kapcsolatod emelkedjen az elfogadó szeretetet szintjére vagy megtaláld azt a társat, aki legjobb neked! Programozása támogatja, hogy folyton megújuló szerelmet éljetek meg!

Teremts 2 fél helyett, 2 egészet!

Old fel azokat a lelki blokkokat, előnytelen generációs mintákat és előző életi hatásokat, melyek gátolják, hogy szeretetteljes párkapcsolatban élj!

A Szeretetteljes párkapcsolatszett, 11 programozott ásványa segít neked, hogy

  • oldódjanak fel azok a lelki blokkok és előnytelen generációsminták, amelyek gátolják, hogy boldog párkapcsolatban élj
  • minden negatív rezgést, negatív érzést felszínre hozz éssegít elengedni azokat
  • minden múltbéli fájdalomnak a téged mérgező rezgését kitisztíthasdaz energiarendszeredből
  • növeld az önbizalmadat annak érdekében, hogy képesnek érezdmagad elérni a céljaidatelő
  • hívd magadból a rejtett vágyaidat és merd megélni is őket
  • leszámolj minden félelmeddel, és azok helyére jólétet áramoltathass
  • Szakrális csakrád harmonizálásával párkapcsolatodban megtudj élni egy testi, lelki és szellemi összekapcsolódást
  • kibontakozzon az a különleges képességed, amelyet az emberekszolgálatába tudsz állítani

Mit kell tenned, hogy szeretetteljes párkapcsolatban élj?

Malachit – Bocsáss meg, minden előző párkapcsolatból eredő, múltbéli fájdalmas emléket

A megbántás, a fájdalom érzése az egyik legmérgezőbb negatív rezgés. Ha ezeket nem engeded el, akkor a következő párkapcsolatodban gyakran fogsz hasonlót érezni, mert így lesz lehetőséged felismerni, mely érzésekkel van feladatod! Amikor elengeded a múlt fájdalmait és a negatív rezgéseket kitisztítod az energia rendszeredből, akkor meg fogsz lepődni, mert párod máshogy fog viselkedni veled.

Programozása:

Szembesít minden múltbéli párkapcsolatból eredő fájdalmas emlékkel és segít elengedni, megbocsátani. Kitisztítja belőled a negatív érzéseket, az érzelmi blokkjaidat oldva. Helyét örömmel és szeretettel tölti fel.

Malachit ősprogramja:

Érzelmeidet gyógyítja, meggyógyítja lelked sebeit. Megtanít szeretni magad. Megmutatja a kiutat a problémáidból. Bátorságot és erőd ad, ahhoz, hogy megváltoztasd az előnytelen dolgokat körülötted. Bízni tanít. Harmóniát hoz kapcsolataidba és kiegyensúlyoz.

Fizikai szinten jótékony a női nemi szervek betegségénél, vérnyomásnál, asztmánál, szédülésnél, lépnél. Görcsoldó. Összehangolja a DNS-t. Erősíti az immunrendszert és a májat. Javítja a látást. Segíti a szervezet méregtelenítését és savtalanítását. Aktiválja a test öngyógyító folyamatait. Erősíti a szívizomzatot, egyenletesebbé teszi a szívritmust. Fokozza a termékenységet.

Szívcsakrát harmonizálva, önszeretetre tanít.

Szívcsakra diszharmonikus működése esetén fizikai szinten a szív, a tüdő, és a test energiakeringésének problémái, a vér- , a kezek megbetegedési, allergia, rák, immungyengeség tüdőgyulladás alakulhat ki, míg lelki tünetei a keserűség, magány, irigység, harag, csalódástól való félelem, sebezhetőség érzése és a megbocsájtásra való képtelenség.

Rózsakvarc – Nézz szembe a FÉLelmeiddel, hogy EGÉSZ lehess, és ne kelljen párodnak kiEGÉSZíteni

A FÉLelem a legalacsonyabb rezgés, és ha figyelmet adsz neki, akkor az növekszik benned, míg végül megvalósul. Amikor szembe nézel FÉLlelmeiddel, akkor az olyan, mintha reflektorfénybe helyeznél egy sötét dolgot, ami már nem is sötét, mert rávilágítasz. FÉlelemeid feloldásával egyre EGÉSZebbé válsz, ami nemcsak az önbizalmadnak és a pénzügyi helyzetednek kedvez, hanem a párkapcsolat kulcsfontosságú momentuma.

FÉLelmeid elengedésével EGÉSSZÉ válsz és többé nem lesz szükséged arra, hogy valaki kiegészítsen. Ha FÉL vagy, akkor FÉLlé teszed a párodat is, ha viszont EGÉSZ vagy, akkor ő is EGÉSZ lehet!

Minden negatív érzés megbetegíted a szívedet, és miden negatív érzés, visszavezethető FÉLelemre.

Programozása:

Segít abban, hogy mindent a szereteten keresztül szemlélj. Szívcsakrád lelki blokkjait oldja és elvezet az önszeretet állapotába. Segít FÉLelmeidet legyőzni és EGÉSSZÉ válni.

Rózsakvarc ősprogramja:

Megnyitja, tisztítja és aktivizálja a szívcsakrát, megszabadít a „régi terhektől”. Elűzi az olyan negatív érzelmeidet, mint a féltékenység, düh, harag és ezek helyett nyugalmat, magabiztosságot ad. Erősíti a pszichológiai tisztaságot és jóllétet. Erőteljesen tisztít. Minden szinten felszabadítja és semlegesíti a mérget.
Regenerálja a szöveteket, gyógyítja a bőrbetegségeket, fekélyeket.
Segíti a vese, szív, epe, lép, és a bélrendszer rendes működésében, serkenti az anyagcserét. Alkalmazhatod az anyagcsere élénkítésére. Hatással van a csecsemőmirigyre is, ezáltal jótékonyan hat az életerőre és a betegségek utáni lábadozásra. Segíti a fehér vértestek képződését, a szervezet méregtelenítését, csökkenti a lázat, optimalizálja az epe működését.

Dumortierit – Mond ki gondolataidat és érzéseidet, hogy őszinte kommunikáció legyen a párod és közted

Amikor elfojtod a véleményedet vagy úgy gondolod, jobb, ha nem mondod ki, akkor a FÉLelmedet táplálod. Hiszen pontosan arról van szó, hogy épp nem mersz kimondani valamit! FÉLelmeidet pedig egy kommunikációs blokk okozza, amelynek a feloldása az egyik tanulófeladatod. A Szeretetteljes párkapcsolathoz elengedhetetlen, hogy tiszteletteljesen, szeretetteljesen és őszintén kommunikálj.

Ahhoz, hogy tudd kimondani érzéseidet és gondolataidat, a torokcsakra harmonikus működése szükséges.

Programozása:

Növeli az önbizalmadat és támogat abban, hogy könnyedén kimond az érzéseidet és gondolataidat. Célja, hogy merj bátran véleményt formálni. Oldja a kommunikációs blokkokat.

Dumortierit ősprogramja:

Nyugalom köve. Segít könnyebben venni az életet, oldja a félelmeket, a depressziót, az idegességet és a stresszt. Fokozza az agy tevékenységét, javítja a megfigyelőképességedet. Az előnytelen viselkedésminták felszámolására késztet.

Fizikai szinten: enyhíti a fejfájást, a görcsöket, a hasmenést, a rosszullétet, a hányást, hatásos fertőzéseknél is. Mivel oldja a stresszt, így nyugtató hatása van az idegrendszeredre is. Harmonizálja a torokcsakrát. Tudat és elmenyugtató. Segít, hogy változzon életminőséged. Csendet teremt benned!

A torokcsakrát harmonizálja.

Torokcsakra diszharmonikus működése esetén, fizikai szinten pajzsmirigy problémák, torok-, mandulagyulladás, nyak- és vállmerevség, idegrendszer gyengeség, diszlexia, memória zavar, beszéd és hallás problémák alakulhatnak ki, míg lelki tünetei a kommunikációtól való félelem, önbizalomhiány, megfelelési vágy, az érzelmek ki nem mutatása és az, hogy félreértenek és te is félreértesz másokat.

Citrin – Áramoltasd ki az akaratod szeretetteljesen

„A legyen, ahogy te akarod”-ból el kell jutnod az „Én, úgy akarom, hogy” vagy az „Én, arra vágyam, hogy” állapotába.

Önzően hangzik? Nem lehet önző az, hogy te fontos légy magadnak, mert ha te jól vagy, akkor a te környezeted is. Ha te EGÉSZ vagy, akkor EGYSÉGben érzed magad. Ez nem önzőség, hogy fontossá válsz saját magad számára. Ha fontossá válsz, akkor előtérbe tudod helyezni a vágyaidat annak érdekében, hogy azok megvalósuljanak.

Akaratod kiáramoltatása Napfonatcsakrádhoz tartozik. Ha nem teszed meg, akkor diszharmonikusan fog működni.

Programozása:

Akaratod mértékletes kiáramlásában segít. Feltölt erővel és energiával, hogy kitartóan elérd a céljaidat. Segít, hogy határozott és döntőképes légy.

Citrin ősprogramja:

Az életöröm és az optimizmus kristálya. Bőséget és gazdagságot hoz.

A citrin a napfonatcsakrára és a torokcsakrára van a legnagyobb hatással. Viselése segít a mindennapi, önmagaddal és a külvilággal kapcsolatos harcok leküzdésében. Támogat a tiszta kommunikációban, ezáltal mások is megértenek téged és te is megértesz másokat. A citrin az önfegyelem fejlesztését is támogatja.

Erős stresszoldó hatású, oldja a félelmeket. Örömmel, boldogsággal tölti fel az életed. Bátorságot, önbizalmat, nyitottságot, önfegyelmet ad neked. Elűzi a fáradtságot, reggelente segít, hogy könnyebben, kipihenten kelj ki az ágyból. Energizál. Megszünteti a negatív jellemvonásokat.

Elősegíti a szervezet méregtelenítését és tisztulását, ezért diéta során elengedhetetlen ásvány. Enyhíti a gyomor, a belek, a vesék megbetegedéseit. Megtisztítja a bőrt. Serkenti a lép és hasnyálmirigy működését. Egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Csökkenti a koleszterint.
Napfonatcsakrát harmonizálja.

Napfonatcsakra diszharmonikus működése esetén fekélyek, savasodás, bélműködési zavarok, hasmenés és székrekedés, cukorbetegség, elhízás, ízületi problémák, idegrendszeri problémák alakulhatnak ki fizikai szinten, míg lelki tünetei a düh, a harag, az arrogancia, a körülmények áldozata vagyok hozzáállás, az önbizalom hiány, a krónikus fáradtság, a beteges hatalomvágy, a kétségbeesés, a depresszió, az álmatlanság, a türelmetlenség és a maximalizmus.

Macskaszem – Lásd meg a valódi okokat, spirituális igazságokat

Minden negatív érzésednek vagy egy oka, egy gyökére, amit ha meglátsz, akkor fel tudod oldani, így többé már nem fogod újra és újra érezni. Ha meglátod a spirituális igazságát, akkor megszületik benned a megértés és pontosan tudni fogod, hogy min változtass.

Programozása:

Segít meglátni és megszüntetni minden olyan előző életi hatást, lelki blokkot és előnytelen generációs mintát, amik gátolják a jólétedet és azt, hogy harmonikus párkapcsolatban élj.

Macskaszem ősprogramja:
Erőt, önbizalmat, önfegyelmet, örömöt és boldogságot ad. Földelő kő, megóv a negatív energiáktól és védelmet nyújt. Segíti a sötétben való tájékozódást. Harmonizálja gyökér-,szakrális-, és napfonatcsakrát. Védi az aurád és növeli az intuíciós képesség. Nyugalmat és pozitív hozzáállást ad.
Fizikai szinten jótékony a szem betegségeire, májra. Hatékony méregtelenítésnél. Oldja az artériák meszesedését is.

Ametiszt – Halld meg a belső hangod, láss rá globális a helyzetekre

A szíved nem súghat rosszat, és a megérzésed mindig a szíved hangja. A baj, ott kezdődik, amikor a megérzésedet átgondolod, és azt mondod: „Ááá, ebben nincs semmi logikus, én úgy gondolom, hogy…” Cseréld ki erre a gondolatra: „Nem logikus, én viszont akkor is úgy érzem, hogy…”
Intuíciód segít, hogy harmonikus párkapcsolatban élj.

Programozása:

Segít, hogy megérzéseidet ösztönös cselekvés kövesse. Tisztítja tisztánlátásod és növeli tudatosságodat.

Ametiszt ősprogramja:
Az Ametiszt a megértés, megbocsájtás és a béke köve. Józanságot, tudatosságot ad. Megadja a kezdő lökést a céljaid eléréséhez. Kitartást ad annak érdekében, hogy bármibe kezdesz, abból siker legyen. Segít rendezni a gondolataidat és megérteni az álmaidat. Megerősíti a belső hangod és intuitív képességed. A homlok- és koronacsakrát harmonizálja annak érdekében, hogy megéld a teljes szabadságot, megszüntesd gondolataidban a káoszt és kristálytisztán lásd a célodat.

Amikor folyton fáradt vagy, nincs benned lelkesedés és szenvedély, ekkor nem látod magad előtt a célt és a hozzá elvezető utat.

Harmadikszem csakra diszharmonikus működése esetén, fizikai szinten szem problémák, rövidlátás, vakság, gyulladások, fejfájás, migrén, memória és hormon zavarok, arc- és homloküreg gyulladás alakulhat ki, míg lelki tünetei a gyenge koncentráló képesség, figyelem zavar, memóriazavar, a belső megértés hiánya és hogy mindenbe belekezdesz, de semmit sem fejezel be.

Karneol – Élj életörömben!

Megérdemled örömöt. Ha nincs elég öröm az életedben, akkor gyakran vagy kedvtelen, elkezd romlani az immunrendszered állapota, gyakorivá válik a feszültség érzése és a párkapcsolati problémák erősödnek.

Programozása:

Életörömöt szabadít fel benned. Megtanít az élet élvezésére. Elvezet az örömteli párkapcsolathoz.
Karneol ősprogramja:

A megújulás ásványa. A gyökér- és a szexcsakrára van nagy hatással. Viselésével erősíti a Földel való kapcsolatod, közvetíti az energiáját és így nem veszíted el a lábad alól a talajt. Megtanít a jelen pillanatát örömmel megélni. Jókedvet, megértést ad neked. Oldja a haragot, félelmeket, irigységet, féltékenységet, enyhíti a gyász fájdalmait. Párkapcsolatában segít, hogy nyitott légy.

Fizikai szinten tisztítja és vitalizálja vérrendszerét, javítja a vérnyomást, elállítja a vérzést, csökkenti a vízszereket. Jótékonyan hat a csontokra, ízületekre, idegfájdalmakra. Női betegségek (petefészek gyulladás, ciszta, mióma, menstruációs görcsök) kezelésére is tökéletes. Diétát is támogatja.

Szakráliscsakrát harmonizálja.

Szakráliscsakra diszharmonikus működése esetén allergia, hajhullás, étkezési és emésztési zavarok, petefészek és prosztata problémák, ciszták alakulhatnak ki fizikai szinten, míg lelki tünetei a feszültség és a bizonytalanság érzése, az elengedéssel kapcsolatos félelmek, szakításra, továbblépésre való képtelenség, a hűtlenség, a kreativitási blokkok, a depresszió és a túlzott hatalomvágy.

Hegyikristály – Védd magad és energiarendszered

Tudom, hogy nyitott, tudatos, spirituális ember vagy, és nagyon érzékeny vagy a körülötted lévő rezgésekre, energiákra. Éppen ezért fontos, hogy védd magad azoktól, akik csak energiát szívnak el tőled, és minden további negatív rezgéstől, ártástól. Egy párkapcsolati vita során a dominánsabb mindig energiához jut, a másikat merítve.

Programozása:

Egy védelmező fehér fényburkot von energiarendszered köré, hogy megvédjen minden negatív rezgéstől, negatív energiától, eseménytől és ártástól.

Hegyikristály ősprogramja:
A tökéletesség, a tisztaság kristálya. Erőt és harmóniát ad. Elsősorban a koronacsakrára hat, viszont e mellet minden csakrára erősítő, kiegyenlítő hatással van. Viselése megteremti a belső békét és harmóniát. Támogatja a tisztánlátást, segíti a tiszta kommunikációt, a tiszta gondolatokat és a tiszta cselekedeteket.

Idegsejtjeidet regenerálja, melynek hatására energikussá, harmonikussá válsz. Oldja a feszültséget, a depressziót, a stresszt, így kiegyensúlyozott leszel. Kivezeti szervezetedből a negatív energiákat, a pozitívokat viszont felszabadítja.

A hegyikristály minden betegség gyógyítására alkalmazható. Megtisztítja a szervezeted, elmulasztja a görcsöket, fájdalmakat, enyhíti szervezetedben a gyulladást. Erősíti az immunrendszered, mellyel a szervezeted ellenállóbbá válik. Megkeresi a szervezetedben a probléma helyét és ott hat közvetlenül.

Koronacsakra diszharmonikus működése esetén bizonytalanság, céltalanság, haláltól való félelem alakulhatnak ki.

Onix – Légy határozott és merj változtatni

Nehéz változni és változtatni, mert a megszokott dolgok biztonságot adnak. Emiatt gyakori, hogy nem megjavítható kapcsolatban marad valaki, mert még mindig kevésbé rossz, mint változtatni. Az is változtatás, ha elkezded felismerni miért nincs vagy miért nem harmonikus a párkapcsolatod. Hisz ilyenkor tudatosan magadon változtatsz. Bármilyen is a kapcsolatod, érdemes felismerned a gátló blokkokat és előnytelen mintákat, mert sokkal jobban fogod magad érezni. És ez ki fog hatni a párkcsolatodra is. Amikor tudatosan végig mész a változás folyamatán, kialakul a saját belső biztonságod, így azt fogod érezni, hogy bármire KÉPes vagy. Ha nem teszed, úgyis rá fog kényszeríteni az élet, akkor inkább történjen tudatosan, tervezetten a te döntésed alapján.

Programozása:

Segít változni és változtatni, átvezet a változás folyamatán. Támogat, hogy testi, lelki és szellemi összekapcsolódást tudj megélni a párkapcsolatodban.

Onix ősprogramja:
Minden csakrára harmonizáló hatással van, de legintenzívebben a gyökér és korona csakrára fejti ki a hatását.

Feltárja, mi az, amit nem szeretsz magadban és elindít az önszeretet felé.

Gondolataiddal és érzéseiddel hozod létre a körülötted lévő világot, és az onix megmutatja mely azok a gondolatok és érzések, melyek gátolnak a haladásodban. Elvezet a vágyaidhoz és gyengéden átvezet a változás folyamatán.

Segít, hogy meghozd a döntést, mellyel beengeded az életedbe a változást. Szembesít erőddel és az értékeiddel. Igazság alapú érvelésben támogat.
Csökkenti a befolyásolhatóságod és növeli az önbizalmad. Védelmez a negatív energiáktól.

Fizikai szinten jótékony a fogra, csontokra, az agy tevékenységére, a vérrel összefüggő betegségekre, a fülre, daganatokra. Javítja a koncentrációt és az analitikus gondolkodást.

A gyökér és szívcsakrádat harmonizálják.

Gyökércsakrád harmonikus működése esetén gyökereiddel (generációiddal) jó a kapcsolatod és stabilitást és biztonságot tudsz teremteni. Szívcsakrád harmonikus működése esetén pedig feszültségmentes vagy és szeretetteljes.

Gyökércsakrád diszharmonikus működése estén megjelenő fizikai és lelki tünetek:

Alvászavarok, székrekedés, túlsúly-, mellékvese- és vérnyomásproblémák, fogínygyulladás, gerincproblémák, láb- és csípőfájdalmak alakulhatnak ki fizikai szinten, míg lelki tünetei az aggodalom, szorongás, depresszíó, pénzkezelési problémák, családalapítással kapcsolatos félelmek, birtoklási vágy, meg nem értettség érzése.

Rubin-Zoizit – Vigyél örömöt és szenvedélyt a kapcsolatodba!

A gátlások, önbizalomhiányból és sok ki nem mondott gondolatokból erednek. A gátlások megszűnésével valódi szenvedélyt lehet megélni.

Programozása:

Folyton megújuló szenvedélyes szerelemmel szeressétek egymást a pároddal. Egészséges, gátlások nélküli szexualitás legyen a kapcsolatotokban.

Rubin ősprogramja:

Elűzi a haragot, a depressziót és pozitív, derűs életszemléletre ösztönöz. Megteremti benned az elégedettséget, a lelki békét. Megtanít az önszeretettre, saját magad elfogadására. Erőt, energiát ad, hogy elérhesd céljaidat. Szenvedéllyel és örömmel tölt fel.

Fizikai hatása: méregteleníti a ér- és nyirokrendszert. Csökkenti a koleszterint, csillapítja a lázat. Segíti a szív és érrendszeri betegségek gyógyulását. Jótékonyan hat a vesékre, mellékvesékre.

Zoizit ősprogramja:

Segít, hogy miden gondolatoddal vágyaidat teremtsd, úgy hogy uralod gondolataid. Befolyásmentessé tesz és kikristályosítja céljaid. Életed mesterévé tesz. Harmonizálj a szív-, torok-,harmadikszem-, és koronacsakrát. Segít, hogy ne a megszokott normák szerint élj, hanem letéve a generációs korlátozó magatartást, szabad akaratodból vágyaid szerint élj. Felszínre hozz az elfojtott érzéseidet és megszünteti a kedvtelenséget.
Fizikai szinten jótékony a méregtelenítésnél, gyomorsavtúltengésnél, tüdőnél, szív és lép betegségeinél. Erősíti az immunrendszered. Fokozza a termékenységet, gyógyítja a nemi szerveket.

Mocha Achát – Szabadulj fel, old fel a tudatalatti blokkjaid és előnytelen generációs mintáid

Amikor azt érzed, hogy nincs megoldás, hiába teszel meg mindent, ebből már tudhatod, hogy blokkolva van a megoldás. Párkapcsolati problémát tud okozni előző életi hatás, előző életbe tett előnytelen fogadalom és generációs minta.

Programozása:

Oldja a tudatalatti és lelki blokkjaid és előnytelen generációs mintáid.

Mocha Achát sprogramja:

Segít a tudatban lévő blokkot oldani. Elvezet a felismeréshez és átsegít a változás folyamatán. Rendet rak életedben, megszüntetve a káoszt. Kiegyensúlyoz és oldja félelmeidet. Szabadságot és kreativitást hoz az életedbe.

Fizikai szinte jótékony az idegrendszerre, lázra, emésztésre, és légutakra. Erősíti az immunrendszert és a hasnyálmirigyet.

Szívcsakrádat harmonizálja.

MOST AZ ALÁBBI AJÁNDÉKOKAT IS MEGKAPOD

AJÁNDÉK Szeretetteljes párkapcsolat meditáció (Értéke: 3900 Ft)

Oldja azokat az előző életi hatásokat és generációs mintákat, amik gátolják, hogy szeretetteljes párkapcsolatban élj, ami kielégítő test, szellem és lelki szinten.

TÉNYLEG JÓ LESZ? NEKED IS SEGÍTENI FOG?

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küld vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

ÍGY KOCKÁZATMENTESEN PRÓBÁLHATOD KI AZ ÁSVÁNYOK JÓTÉKONY HATÁSÁT.

IGEN,

kipróbálom a Szeretetteljes Párkapcsolat-karkötőt, mert nincs veszíteni valóm. Hiszen tisztítva és programozva kapom meg, sőt még hatásgarancia is van rá. Hiszem, hogy segíteni fog abban, hogy olyan párkpacsolatban éljek, amiben jól érzem magam, mert megbecsül és tisztel a párom. Én pedig viszont.

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Go to Top