Tartott ALIZNAK2022-11-15T21:25:40+01:00

Döntéseidben megerősít, kérdéseidre választ ad

Kérj pontos útmutatást havi, heti vagy napi szinten, idő igényes tanfolyam nélkül!

Az idő nagyon értékes, hiszen az csak fogy

ha pontos útmutatást kapsz, gyorsabban tudsz dönteni vagy előre tudod, hogy most mit fogsz tanulni, akkor ez bizony mind időt spórol neked és könnyedebb tud az út lenni!

Sok spirituális nő vágyik arra, hogy

meghaladja önmagát, azaz ne az előnytelen mintáit, hanem saját életét élje. Ezt hívom önazonos életnek, amikor olyan a környezted, a hivatásod és az emberi kapcsolataid, ami hozzád igazán illik és tölt téged. Ehhez nekem és iszonyú sok nőnek, hatékony eszköz az, ha elakad, tud kérdezni, kap választ és átlátja a láthatatlant.

Én Nagy Ida Aliz vagyok, programozott ásványok szakértője és lelki blokkoldó mentor

Hiszen, hogy minden rezgés és energia! Az érzéseinkkel és gondolatainkkal teremtjük a világunkat, tehát amilyen az életed, pont olyanok a gondolataid!

Minden problémának van egy gyökéroka, az ok, ami miatt létrejött. Ha ezt az okot feloldod, akkor a probléma okafogyottá válik! Ebben a folyamatban tudnak segíteni az ásványok, amiket lelki blokkoldásra programozok.

A cél, hogy a gondolataid a céljaiddal legyenek összhangban, azaz egy rezgés szinten! Ez a manifesztálás titka.

Az ásvány árthat, ha nincs megtisztítva, ezért 4 fázisban tisztítom

Az ásványok stabil rezgés számúak, ezért programozhatóak, azaz megkérem, hogy tároljanak el információt. A technikám különlegessége, hogy programozás után neked már nem kell tisztítanod, mert lezárom, ami azt jelenti, hogy nem vesz fel a környezetéből negatív rezgést, csak a pozitívot sugározza ki magából. Így biztonságosan hordhatod.

De mi is az, ami döntéseidben megerősít, kérdéseidre pedig választ ad?

VALAMINT TÁMOGAT, HOGY AMENNYIRE CSAK LEHET AZ UTAD EGYENES LEGYEN, MINÉL KEVESEBB LEGYEN A MÉLY MENET, A GÖDÖR!

Mostantól a Fény tarot segít, hogy tudatosabban és éberebben haladj az utadon!

Nem kell tanulnod a lapok értelmezését

Nem kell több napos tanfolyamra menned

Nem kell ingáznod tanulni

Kérdéseidre még is választ kapsz

Segít, hogy az energiákkal összhangban cselekedj

Útbaigazít

Használd a Tarot kártyát, mint egy szakértő, de hosszas tanfolyamra járás nélkül!

MI IS PONTOSAN  FÉNY TAROT?

Abban más a Fény tarot a többi tarot kártyához képest, hogy a leírása egyszerű, egyértelmű, konkrét és kiterjed az egészségedre is.
Tehát a leírásnak van egy általános része, majd külön taglalja a kis füzet az egészség, párkapcsolat és munka témakörét.
Azért nem kell tanulnod a tarot kártya komplex jelentés tartalmát, mert a kérdésed feltétele után, a laphoz tartozó leírás kristálytiszta és egyértelmű lesz.

Minden hétfőn megkérdezheted, hogy a jövőhétre milyen üzenet hozza neked a legfőbb jót!
Ha csak erre használod, már akkor megéri, hogy veled legyen, hiszen heti szinten kapsz útba igazítást minden életterületedhez!

Tarot lapjaihoz rendeltem egy ásványt, hogy az üzenet után, ott lehessen veled egy olyan rezgés, ami leginkább támogat téged!

A Fény tarot igazán különleges és felhasználóbarát és a Kabbala tanítom készítette!
A Fény Tarot ásványterápiával igazán egyedi, 2 tanító tudásának egybeolvasztása!

0. A Bolond – Kerülj egyensúlyba, légy szabad!

Ásványa: Szerpentin, a mérték köve

Állítsd helyre a felborult szellemi és érzelmi egyensúlyodat, csillapítsd az ingadozó kedélyállapotod, teremtsd meg a lelked egyensúlyát!

Hatása lelki szinten:

A szerpentin, földelő kő, elősegíti a meditációt és a spirituális világ felfedezését. Tisztítja a csakrákat, serkenti a koronacsakrát, és segít megérteni az élet spirituális lényegét. Elősegíti a már megszerzett bölcsesség életre keltését, valamint az előző életek emlékezetének visszanyerését. Helyreállítja a felborult szellemi és érzelmi egyensúlyt, valamint lehetővé teszi, hogy a gyógyító energiát tudatosan irányítsuk a problémás területekhez. Segít lecsillapítani az erős indulatokat és megteremteni az ingadozó kedélyállapot egyensúlyát.

Hatása fizikai szinten:

A szerpentin rendkívül hatásosan tisztítja, méregteleníti a testet és a vért. Azt tartják róla, hogy hosszú életet biztosít.

1. A Mágus – Teremts bölcsen és játékosan!

Ásványa: Kiasztolit, a teremtés köve

Dönts, tervezz és valósíts meg! A kiasztolit aktiválja a teremtő erődet! Ha itt nincs szabad energia áramlás, akkor folyton bele fáradsz a dolgokba, mert sok mindent megteszel a megvalósulásért, de nem jön az eredmény.
Gyakori lehet, hogy demotivált vagy és egyre nehezebben hiszel abban, hogy céljaidat eléred.

Hatása lelki szinten:

A Kiasztolit a kettes csakrába a solárba és a szívbe kapcsolódik. Eloszlatja az illúziókat és csillapítja a félelmeket; képessé tesz arra, hogy szembe nézz a valósággal. Elűzi a bűntudatot, stabilizálja az érzelmeket. Betegség és trauma idején is megőrzi a spiritualitást, segítségül hívja a védelmet nyújtó erőket. Segít összehangolódni a lelked céljával. Stresszhelyzetben segít felállítani a fontossági sorrendet. Fáradt és kimerült állapotunkban segít mozgósítani belső tartalékainkat.

Hatása fizikai szinten

Csökkenti a lázat, megállítja a vérzést, enyhíti a gyomorsavtúltengést, gyógyítja a reumát és a köszvényt. Gyengeség és kimerültség esetén erősít. Serkenti a tejelválasztást a szoptató anyáknál. Helyreállítja a kromoszómák károsodását, és egyensúlyba hozza az immunrendszert.   Erősíti a kötőszövetet. Enyhíti a túlsavasodást és annak a következményeit. Köszvény esetén is hatásos. Erősíti identitásérzetünket, s önértékelésünk fokozásával hatásos a félelem minden nemével szemben. Erősen nyugtató hatású.

2. Főpapnő – Hallgass az intuiciódra!

Ásványa: Rodonit megértés és megbocsátás köve

Gyógyítsd be a testi-lelki sebeidet! Értsd meg és fogadd el a múltadat, így megszabadulhatsz a terheitől, és megkönnyebbülve léphetsz túl rajta!

Hatása lelki szinten:

Mindössze 200 éve ismerjük önálló ásványként. Az egyik legerősebb sebgyógyító, még a régi hegeket is át tudja változtatni normális bőrré. Régen a megbocsátás kövének nevezték, mert segít megsemmisíteni akár az előző életekből származó érzelmi sebeket, és arra ösztönöz, hogy vegyük észre, az éremnek mindig két oldala van. Arra figyelmeztet, hogy ne álljunk bosszút, mert az mindig önpusztító hatású és valójában, amit partnerünkben nem szeretünk, az bennünk is meg van. Egyensúlyban tartja a jint és a jangot, energiával tölti fel a szívcsakrát. Gyógyítja a gyerekeknél kialakult olvasási nehézségeket, amelyek általában lelki problémából adódnak, és eltávolítja a szervezetben keletkező blokkokat, ezáltal szabaddá teszi az energiaáramlásunkat.

Hatása fizikai szinten:

Egyensúlyban tartja a jint és a jangot, energiával tölti fel a szívcsakrát. Serkenti a keringést, jótékonyan hat a csontnövekedésre, a hallószervekre, gyógyítja a tüdőtágulást, az ízületi gyulladást és növeli a termékenységet. Mivel erős sejtregeneráló, gyógyítani tudja az autoimmun betegségeket, a gyomorfekélyt és akár szklerózis multiplexet.

3. Császárnő – Aktívan cselekedj!

Ásványa: Füstkvarc, tudatos változtatás köve

Az egyik legerősebb földelő ásvány, leföldeli a spirituális energiádat, megvéd a negatív energiákkal szemben. Töltsd fel aktív, cselekvő energiával az egész szervezetedet, a füstkvarc segít Neked az újrakezdésben!

Hatása lelki szinten:

Földelő ásványként, leföldeli a spirituális energiádat. Oldja a feszültséget, a stresszt, védelmet nyújt a negatív energiákkal szemben. A feszültség energetikai blokkokat hoz létre, ami pedig tüneteket. A Füstkvarc segít változni, változtatni, jó döntéseket hozni, hogy nehéz körülményekhez is tudj alkalmazkodni és haladni.
Támogat az újrakezdésben és ehhez erőt és kitartást ad. Megértés után jön a megbocsátás és ekkor létrejön egy elfogadás, megbékélés. Régen a gyász kövekként viselték magunknál az emberek, hogy a gyászból elfogadás keletkezzen.

Hatása fizikai szinten:

Jótékony hatása főleg a has, lábak területére terjed ki. Enyhíti a fájdalmat, görcsoldó hatása van, erősíti az idegrendszert és a hátat. Energiával tölti fel az egész szervezetet és elősegíti az ásványi anyagok felszívódását. Blokkolja a geopatikus stresszt, elnyeli az elektromágneses szmogot, illetve pozitív energiával tölti fel a teret.
Alvászavar ellen is használhatjuk, ha a párnád alá helyezed. Görcsoldó, idegrendszer, ásványi anyagok felszívódása, alvászavar.

4. A Császár – Légy józan és stabil!

Ásványa: Faachát, stabilitás köve

Erősíti az önbecsülésedet, segít, hogy ne lehessen kibillenteni egyensúlyodból. Segít megteremteni a békés egyensúlyodat, védelmet nyújt a külső és belső káosz ellen.

Hatása lelki szinten:

Az egyik legerősebb és legmágikusabb ásványunk. A sámánok és a varázslók kövének nevezik, és úgy tartják, hogy csodát hoz az életünkben. A csakrákat összehangolja és együttes működésre készteti. Gondos támogató és segítő, mert Föld Anyával is intenzív kapcsolatot tart. Segít, hogy a zűrzavaros időkben se billenjünk ki. Rávilágít önmagunk káoszára, valamint megadja a kitartás erejét. Békét teremt, mivel a gondolatainkat a pozitív énkép, az önbecsülés megteremtése serkenti, hatására békébe kerülünk önmagunkkal.

Hatása fizikai szinten:

Fájdalomcsillapító hatást fejt ki testileg és lelkileg. Gyógyítja az idegrendszert, az ereket, a keringési rendszert, csontozat elváltozásit.

5. A Főpap – Etikusan dönts és merj vezetni!

Ásványa: Barack Aventurin, bátorság köve

Gyógyító kőként használták, és a mai napig a szív gyógyszerként is nevezzük. Hihetetlen erős nyugtató ásvány, csökkenti a szívpanaszokat, az idegrendszeri problémákat, a kommunikációs problémákat.

Hatása lelki szinten:

Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot biztosít viselőjének, elűzi a félelmet, az aggódást és pozitív életszemléletre ösztönöz. Véd a geopatikus stressz ellen és az elektromágneses szmog okozta negatív hatásoktól. Segíti a mély, nyugtató alvást. Harmonizálja a Jin-Jang energiákat. Védi auránkat a negatív hatásoktól és az energiavámpíroktól.

Hatása fizikai szinten:

Serkenti a zsíranyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet és segít megelőzni a szívinfarktust. Erősíti a kötőszöveteket, nyugtatja a bőrt.

6. A Szeretők – Dönts és merd átérezni a szerelmet!

Ásványa: Mookait, a döntés köve

A mookait több csakrába is be tud csatlakozni a gyökér-, a szakrális-, a napfonat-, a szív- és a torokcsakrába is, mely szintén kiváló egyensúly teremtését bizonyítja. Szellemi hatásaként, segíti az újrakezdést, a sikeres életvitelt.

Hatása lelki szinten:

Általában azok vonzódnak hozzá, akik szeretik a változatosságot, akik nem tudnak egy helyben maradni, igyekeznek újabb és újabb élettapasztalatokat szerezni.

Nem nyüzsgést hoz az életedbe, hanem arra tanít, hogy az egész világ jelenti az otthonodat. Döntéseid alapján indítja be a változást.

Hatása fizikai szinten:

Mookait harmonizáló hatást gyakorol az egész testre, és segíti a sebek gyógyulását. Gennyesedés, ekcéma, kelések és furunkulusok gyógyítására is alkalmas, mivel oldja a gennyes gócokat. Ezenkívül erősíti a immunrendszert. Tisztító hatása van a vérre. Vitalizál, erőt ad, könnyebbé teszi a fizikai igénybevételeket, és segít az esetleges túlhajszoltság feldolgozásában.

7. A Diadalszekér – Cselekedj és alakítsd át az indulataid!

Ásványa: Apatit, tisztánlátás köve

Elégítsd ki elfogadás és elismerés iránti szükségletedet! Segít, hogy önmagaddal egységben élj! Fokozza intuíciós képességed és harmonikusan aktiválja belső látásodat! Ráterel az életutadra úgy, hogy kibontakoztatja különleges képességeid és megmutatja, hogyan tudod egyéniségeddel a többi embert támogatni, szolgálni. A szolgálat által pedig minden szinten bőséget tudsz teremteni. Segít elfogadni és elismerni önmagad, mellyel a külvilág is elfogad, szeret és elismer.

Hatása lelki szinten:

Javítja a kommunikációnkat, önkifejezésünket, nyugalmat biztosít viselőjének, enyhíti a szomorúságot és a haragot. Spirituális kő, segíti a meditációt, a médiumi képességeket, felébreszteni a kundaliní energiát, egyensúlyba hozni a fizikai, érzelmi és szellemi testet.

Hatása fizikai szinten:

Az apatit ásvány gyógyítja a csontokat, segíti a kalciumfelszívódást, s ezzel jótékonyan hat a porcokra, fogakra, csontokra. Javítja a csontsűrűséget, segíti az új sejtek fejlődését, sejtregenerációt, csonttöréseknél a gyorsabb gyógyulást.

8. Az Igazság – Nyilatkoztasd ki az igazad!

Ásványa: Kék kalcit, önkifejezés köve

Segít, hogy merd felvállalni a véleményedet magad és mások előtt, feloldja azokat a blokkokat, amik eddig akadályoztak ebben.

Hatása lelki szinten:

A kék kalcit segíti az energia áramlását és védő pajzsként távolt tartja tőlünk a negatív energiákat. Harmonizálja a harmadik szem csakrát és a torokcsakrát. Oldja a különböző kommunikációs blokkokat. Fejleszti a telepatikus képességeket, az intuíciót és a kommunikációt. Segíthet olyan blokkok oldásában, melyek akadályozták a tisztánlátást. Nyugtató energiája támogatást nyújt érzelmi zavar vagy félelem esetén. Védő energiája miatt érdemes egy darab kék kalcitot otthonunkban vagy a munkahelyünkön tartani, hogy megtisztítsa környezetünk. Földelő ásvány, amely erősíti önbizalmunkat. Inspirál és fokozza a kreativitást.

 Hatása fizikai szinten:

A kalcium, amely a kalcit fő alkotórésze, szükséges a véralvadáshoz, az idegrostok fejlődéséhez, a szabályos szívveréshez, illetve segíti a vas felszívódást a szervezetben. Ezen felül hatásos a csontozattal és ízülettel kapcsolatos problémák kezelésében, mint pl. csonttörés, csontritkulás, hátproblémák, ízületi gyulladás. Használhatjuk vastagbélbetegségek, szívpanaszok, körömbetegségek estében is. A kalcit erősíti az immunrendszert, emlékezetünket; megelőzi a mészhiányt, fogszuvasodást.

9. A Remete – Élvezd a belső csendet és a társaságod!

Ásványa: Ametiszt, bölcsesség köve

Segít gondolataidat rendezni, megerősíti a belső hangod és intuitív képességed, hogy megéld a teljes szabadságot.

Hatása lelki szinten:

Az Ametiszt, a megértés, megbocsájtás és a béke köve. Józanságot, tudatosságot ad. Megadja a kezdő lökést a céljaid eléréséhez, és kitartást is, hogy amibe kezdesz, abból siker legyen. Segít gondolataidat rendezni és megérteni az álmaidat. Megerősíti a belső hangod és intuitív képességed. A Homlok- és Koronacsakrát harmonizálja, hogy megéld a teljes szabadságot.

Hatása fizikai szinten:

Erős fájdalomcsillapító hatású, segít migrénnél is. Gondolatrendező hatása miatt jótékony depressziónál és segíti a nyugodt alvást.

10. A Szerencsekerék – Álruhás áldásban vagy!

Ásványa: Labradorit, a spirituális erő köve

Nem véletlenül tartották a varázslók kövének: fejleszti az intuitív képességeket, a kreativitást, oldja a feszültséget, aktiválja a szervezet öngyógyító képességét.

Hatása lelki szinten:

17. század óta ismerjük és a 12 mesterkristály közé tartozik. Régen a varázslók kövének tartották. Fejleszti az intuitív képességeket, a kreativitást, oldja a feszültséget, a bánatot, és a félelmeket. A labradoritnak védelmező, auratisztító hatása van, és aktiválja a szervezet öngyógyító képességét.

Hatása fizikai szinten:

Vérnyomás csökkentő hatása van, csillapítja a menstruációs panaszokat és egyensúlyba hozza a hormonháztartást. Jótékonyan hat a tüdőre, a szemekre, fejleszti az agyi funkciókat, serkenti az anyagcserét, gyógyítja a köszvényt és a reumát.

11. Az Erő – Most légy bátor!

Ásványa: Gránát, a belső tartás köve

Segít, hogy biztonságos, stabil alapokra építsd az életed! Mindig minden fizetési kötelezettségedet, határidő előtt könnyedén, örömmel tudj teljesíteni! Földel és aktiválja teremtő erődet!

Hatása lelki szinten:

A középkorban is ismert ásvány volt. A harcosok gránát darabokat rakattak a pajzsukba és a kardjuk markolatába, hogy megvédje őket a sérülésektől. A hagyomány szerint a gránát világosságot hoz a sötétségbe borult lélekbe. A gránát a segítség köve. Csillapítja a depresszió tüneteit, a szorongást és a félelmet. Életenergiával tölti fel az egész szervezetet és segít az önfejlesztésben. Önbizalmat és akaraterőt biztosít tulajdonosának. Biztosítja a kiegyensúlyozott szexuális életet.

Hatása fizikai szinten:

Regenerálja a testet, tisztítja a vért, serkenti az anyagcserét, jótékony hatással van a szívre, tüdőre és a máj működésére. Erősíti az immunrendszert, fokozza a tápanyag felvételt a bélben

12. Az akasztott ember – Fizesd meg az árát és a tied!

Ásványa: Lapisz lazuli, a türelem köve

Lapisz Lazuli segítségével közös nevezőre tudsz jönni a körülötted lévő emberekkel. Belátod mások igazát, a sajátodért is ki tudsz állni. Őszinte barátságok kialakításában segít. Meglátod mindenben a tanítást. A torokcsakrát harmonizálja, így segít minden gondolatodat és érzésedet kimondani.

Hatása lelki szinten:

A figyelmet és ugyanakkor nyugalmat hoz ki belőlünk, hogy rátalálhassunk a belső igényeinkre és komolyan vegyük azokat. Segít, hogy kiálljunk a magunk igaza mellett, támogatva ezzel önbizalmunkat. A homlokcsakrához kapcsolódva tudatosulnak az elnyomott érzelmek, szabaddá válik az út az intuíciónk számára. Még a szégyenlős emberek is nyitottabbá válnak, könnyebben közelednek és teremtenek kapcsolatot a körülöttük lévő világgal. A kőben lévő pirit segít a mindennapi életünk jobb szervezésében, a mindennapi dolgainkat megerőltetés nélkül végezhetjük el segítségével. A párna alá helyezett lazurit kődarabkának köszönhetően reggel frissen és fáradtság nélkül kelhetünk fel ágyunkból. A lazurit segít problémáink feldolgozásában, sorsunk elfogadásában, így megajándékoz egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb élettel.

Hatása fizikai szinten:

Hajhullás esetén használjuk. Szabályozza a szervezet mirigyeinek működését, így azok mindenféle megbetegedése esetén hasznos segítséget nyújt. Torokproblémák, gyakori megfázás, torokgyulladás, rekedtség esetében is érdemes használni. Javítja a hallást. Hat a bőrkiütésekre, beleértve a csalánkiütést is. A herpeszre szintén igen jótékony hatással van. Csökkenti a magas vérnyomást, szabályozza a szívverést. Enyhíti a fejfájást és általában használható gyulladáscsökkentőként és lázcsillapítóként.

13. A Halál – Enged el a régit, jönni fog az új!

Ásványa: Indigó Gabbró, a megújulás köve

Más néven Bölcs Lélek. Gyógyítja a bennünk lévő sötét oldalt, segíti, hogy elfogadjuk azt. Hozzásegít önmagad legmélyebb szintjének megértéséhez.

Hatása lelki szinten:

Az indigó gabbró beceneve a Bölcs Lélek. Az Indigo Gabro gyógyítja a bennünk lévő sötét oldalt, és megnyit bennünket az árnyékos oldalunk megértésére. Segíti, hogy a szívtérben szeretettel és elfogadással feloldhassuk a negatív tulajdonságainkat és megbocsássunk magunknak azon vétkeket, amelyeket elnyomtunk.  Nagyon hasznos kő azoknak, akik tágítani szeretnék látókörüket. Segít, ha szeretnél inspirálódni az univerzumból, vagy ha fel szeretnéd tölteni belőle spirituális energiáid. Az indigó gabbró energiái biztosítják a betekintést és a tudást, amire szükséged van önmagad legmélyebb szintjének megértéséhez. Ezek az energiák segítenek kapcsolódni a belső ösztöneiddel is és segítenek felismerni az üzeneteket, melyeket álmaid közvetítenek, illetve amiket meditáció közben kapsz. Segít kirajzolni a benned mélyen gyökerező problémákat és mintákat, melyekről lehet nem is tudtad, hogy léteznek. Arra ösztönöz, hogy megismerd teljes komplexitásod, és hogy túlláss a határaidon.

Hatása fizikai szinten:

Javítja a regenerációs képessséget és serkenti az öngyógyító erőket

14. A Mérték – Most kerül minden egyensúlyba!

Ásványa: Karneol, az öröm köve

Engedd be az életörömöt, fogadd el magad olyannak, amilyen vagy! Éld meg vágyaidat!

Hatása lelki szinten:

Vitalizál, élénkít, megerősíti a szervezetet. A karneol fejleszti a memóriát és az elemzőképességet, és konkretizálja, megfoghatóvá teszi a megérzéseket. Meditáció közben eltávolítja az oda nem illő gondolatokat és az álmodozókat összekapcsolja a mindennapok valóságával. Élesebbé teszi a figyelmet és megszünteti a szellemi lelassulást, fokozza az éberséget.

A karneol hatékonyan véd az ártó érzelmektől: irigységtől,  dühtől és a sértődéstől akár a sajátunkról van szó, akár ellenünk irányuló mások általi rossz energiáktól. Csillapítja a haragot, száműzi az érzelmi negatívi tást és pozitív erőt ad.  Az alsó csakrára van erőteljes hatással. A termékenységet és a nemi aktivitást fokozza, valamint a vér áramlását segíti. Depresszió ellen is ajánlott, illetve más kövekkel együtt az előző életek során felhalmozott negatív benyomások oldására is.

Hatása fizikai szinten:

A szájüregi betegségek és fertőzések kezelésére is alkalmas, fogínysorvadást, sebeket, vérzést kezének vele a kristálygyógyászok.  Karneol a fogak romlását, szuvasodását is képes megakadályozni. Javítja az emésztést, elsősorban a vastagbélre és a székletkiválasztásra van pozitív hatása. A vesék, és ezáltal a hólyag és a vizelet megfelelő kiválasztására is hasznos lehet.

15. Az Ördög – Ne engedj a kisértésnek!

Ásványa: Fekete turmalin, a védelem köve

Gyakori, hogy egy negatív gondolatot, követi egy másik és kész a lehúzó spirál, amiből nehéz felállni. Ha itt blokkod van, akkor bizonyára sokat agyalsz. Tudod, hogy fontos, hogy a szívre hallgatni, de nem igazán hallod a gondolataidtól. A fekete turmalin segít ezeket a negatív hatásokat kivédeni.

Hatása lelki szinten:

Képes minden csakrát harmonizálni. Feszültség mentesít és megvéd a negatív energiától valamint az elektroszmogtól is.  Véd téged, minden negatív hatástól. Oldja a diszharmonikus érzéseket belőled, mint  a harag, düh, megbántódás, féltékenység..stb.  Kijózanít, felelősségteljes és objektív rálátást ad dolgaidra. Tudatosságra ösztönöz. Segít a méregtelenítésben, a nehézfémek kiürítésében. Hatásos rosszindulatú sejtváltozásban is. Megértésedet emeli magasabb szintre. Segítségével egyértelművé válik, hogyan menj tovább az utadon. Lelki terheidet segít megoldani. Belátóvá tesz és erősíti lelked. Spirituális képességeidet fokozza és oldja érzelmi blokkjaid.  Segít megtalálni az egyensúlyt, az anyagi és a szellemi világ között. Azaz nem leszel túlságosan elrugaszkodott, de földhöz ragadt sem. Elűzi a rossz álmokat. Ha sokat bosszankodsz, akkor igen jótékony, mert feloldja benned, és felváltja a bosszankodást, az életöröm.

Hatása fizikai szinten:

Izomrendszerre és az izommal kapcsolatos betegségekre, csont- és ízületi gyulladásokra, övsömörre, cukorbetegségre. Erősíti az idegrendszert, a szív izomzatát és a nyirokrendszert is. Epilepsziánál, remegéseknél nagy segítséget nyújt. Megakadályozza a nyirokmirigyek duzzadását. Elhárítja a káros sugárzásokat, mint komputer-, televízió- vagy földsugárzás.

16. A Torony – Váratlan változás jön!

Ásványa: Amazonit, az elengedés köve

Ha önbizalomhiányos vagy, nehezen tudod kimondani az érzéseid, előfordulhat, hogy stresszhelyzetben passzív vagy agresszív vagy. Mondd ki az érzéseid, légy magabiztos, az amazonit megvéd és megnyugtat.

Hatása lelki szinten:

Rendkívül hatással van a tudat minden szintjére. Nyilvánvalóvá teszi az egyetemes szeretetet. Enyhíti az érzelmi megrázkódtatást, csökkenti az aggódást és a félelemérzetet. Eloszlatja a negatív energiát és az elkeseredést. Rendkívül csillapító hatása. Megnyugtatja az agyat és az idegrendszert, összehangolja a fizikai–éteri testet, ezzel elősegíti az optimális egészséget. Egyensúlyban tartja a férfi– és a női energiákat, valamint sok szempontból a személyiséget. Ez az a kő, amelyik lehetővé teszi, hogy egy probléma mindkét oldalát mérlegeld, vagy pedig figyelembe vegyed az eltérő nézőpontokat.

Hatása fizikai szinten:

Gyógyítja és megnyitja a szív– és a torokcsakrát, támogatja a szeretetteljes kommunikációt. Ugyancsak megnyitja a harmadik szemet, és utat enged a megérzéseknek. Szétoszlatja a negatív energiákat és az idegrendszeren belüli blokkokat. Hasznos a csontritkulásra, a fogszuvasodásra, a kalciumhiányra és a lerakódásokra; helyreállítja az anyagcsere folyamatokat, amelynek zavarai okozzák ezeket a betegségeket.

17. A Csillag – Életterületedre gyógyulás jön!

Ásványa: Óceán Jáspis, a hit ásványa

Az érzelmeket gyógyító hatása igen erőteljes. Segít önmagunk és mások elfogadásában, megszeretésében. Segíti szellemi fejlődésünket a felelősség és elfogadás területén. Növeli türelmünket.

Hatása lelki szinten:

Az óceán jáspis körkörös mintázata segít ráébredni, hogy mindannyian mindennel kapcsolatban állunk és a természet is egy körkörös, önmagába visszatérő rendszeren alapul. Ez a körkörösség a meditatív légzési gyakorlatok során is segítségünkre lehet. Ez a kő a magas spiritualitás és öröm köve. Tudatosítja életünk és lényünk jótékonyabb oldalát. Pozitív vibrációjának segítségével növeli jókedvünket. Az óceán jáspis „kinyitja a szemünket”, hogy meglássuk milyen csodálatos a pillanat, amiben vagyunk, az itt és a most.

Hatása fizikai szinten:

Az óceán jáspis az emésztőrendszeri problémák közül a gyomor és bélrendszer kezelésében bizonyul hatásosnak, csökkenti ezen területek fájdalmát, gyulladásos megbetegedéseit. Csökkenti a testszagot. Segít a torok, hangszálak megbetegedésinél is.

18. A Hold – Bizonytalanságból bizonyoságba!

Ásványa: Fekete Holdkő, a termékenység köve

Harmonizálja a tested és lelked is. Oldja a félelmeidet. Fejlődésedet segíti, erősíti intuíciós képességed, mert fokozza a tobozmirigy működését, ami a belső szemnek ad otthont.

Hatása lelki szinten:

Segít, hogy megtermékenyítsd az életed, azaz meg szülessen benne az, amire lelki szinten vágysz. Támogat abban, hogy magadra találj. Elnyomott érzésedre rávilágít és segít feldolgozni. Érzékennyé, türelmessé, nyitottá, őszintévé és kiegyensúlyozottá tesz. Nőies oldaladat segít elfogadni. Felszabadítja a kreatív energiáid. Nyugtatja az érzelmeket; megtanít arra, hogy az élet ciklikus változásokból áll; egyensúlyba hozza a férfi-női energiákat. Segíti az alvászavarokat.

Hatása fizikai szinten:

Hormonháztartással kapcsolatos betegségek segítője. Jótékony a női nemi szervekre és klimax idején is. Hatékony a menstruációs zavaroknál. Csonterősítő, nyirokkeringést javítja, segíti a tápanyagok felszívódását. Csökkenti a méreganyag és folyadék visszatartást. Bőr, haj, szem, máj, hasnyálmirigy elváltozással járó betegségein segít.

19. A Nap – Engedd el a makacsságot!

Ásványa: Napkő, az örömteli teremtés köve!

Elmulasztja a félelmeket és a depressziót, optimizmussal tölt fel. Fáradtság esetén új energiával tölt fel. Megszünteti a negatív érzelmeket, az aggodalmat. Növeli az intuíciót, tisztítja az összes csakrát, a napfonat-csakrából eltávolítja a nehéz és elfojtott érzelmeket és átalakítja azokat.

Hatása lelki szinten:

Segít eltávolítani a csakrákban és az aurában levő „kapcsokat/kampókat”, melyeket más emberek – például szülők, gyermekek, szerelmek – tettek ránk mentális vagy érzelmi szinten. Segít nemet mondani, főleg ha folyton feláldozza magát valaki másért. Feléleszti az öngyógyító erőt.

Hatása fizikai szinten:

Hatásos a krónikus asztmával szemben. Erősíti a vegetatív idegrendszert, használható a szív erősítésére, a szívritmus egyenletessé tételére, minden egyéb szívproblémára. Enyhíti a vesepanaszokat, a köszvényt és a kötőszövet problémáit. Harmonizálja az összes szervet. Enyhíti a krónikus torokfájdalmakat, enyhíti a gyomorfekélyt, enyhíti a porcproblémákat, a reumát és az általános fájdalmakat.

20. A Végítélet – Mostani feladatod karmikus!

Ásványa: Hematoid kvarc, a blokkoldás köve

Egyesíti a Hematit stabilizáló erejét és a kvarc tisztító energiáit.Erőteljes védelmező kristály ha erős energamezőbe kerülünk, különösen akkor ha az energiák összecsaptak felettünk.

Hatása lelki szinten:

Segít előrelépni a kölcsönös együttmüködés felé.Támogatja a memóriát. Enyhíti a mentális zavarodottságot, helyreállítja az elme világosságát és segít rendezni a gondolatinkat. Belső erőt ad, növeli az optimizmust, elősegíti a kreatív gondolkodást és kiszűri a negatív energiákat.

Hatása fizikai szinten:

Jótékonyan hat a memóriára,vértisztító, jó hatással van az oxigénelátásra és a stresszre.

21. A világ – Kétségek elengedése egységet teremt!

Ásványa: Szelenit, az egység köve

Fokozza a koncentrációt, aktiválja az intellektust, erősíti a tudatot, segíti a telepatikus képességeket, elhozza az elme világosságát. Nyitja a korona csakrát, hozzáfér az angyali tudatossághoz és felső vezetéshez, kiváló meditációhoz és spirituális munkához, békés atmoszférát biztosít, leválasztja az entitásokat az auráról.

Hatása lelki szinten:

Pontosan meghatározza a leckéket és problémákat, amiken még mindig kell dolgozni és megmutatja hogyan a legjobb megoldani azokat. Segít az ítéletmeghozatalban és a belátásban, stabilizálja a rendszertelen érzelmeket.

Hatása fizikai szinten:

Segíti a szövetek regenerálódását, hatást fejt ki az agyra (például feledékenység ellen), megelőző hatást gyakorol a rákos megbetegedésekre és a tébolyult állapotokra. Kiegyenesíti a gerincoszlopot, támogatja a rugalmasságot, véd az epilepsziás rohamok ellen. Semlegesíti a higanymérgezést a fogászati amalgámból, megfordítja a szabadgyökök hatását, segít a gyerekszoptatásban és a gondoskodásban. Segít az energetikai szinten történő finom gyógyulásban.

Kérdezd meg te is a hét legelején, hogy mi a Belső erőforrás az adott hétre, hogy tudd, mi ad erőt és helyes irányt!

Bármely csomagot választod AJÁNDÉKBA kapsz egy Belső erőforrás útmutatót, hogy bármely kártyát húzod ki, csak elolvasod a hozzá tartozó leírást és

minden hét, lehet szerencsés és sikeres hét!

BÓNUSZ (fejlődés csomagban kedvezményes, prémium csomag esetén ajándék):

Belső erőforrás kő – szeptária
Értéke: 5990 Ft

Szeptária többféle ásványból képződik, Kalcit, Aragonit és Kalcedon ásványokból jött létre és ezeknek az ásványoknak a rezgését egyesíti.

Az egyik legerősebb ásványként tartják számon, amely képes lehet támogatni a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Az ásvány szakirodalom szerint a szeptária segíthet a szervezetnek a daganatos megbetegedések kezelésében, visszafordításában vagy a keletkezésük megelőzésében.

A szeptária támogatást és erőt nyújthat, harmóniát segít teremteni az érzelmek és az elme szintjén is. Türelemmel és kitartással segíthet feltöltődni, segíthet megismerni az okokat, a rendellenességek okát. Segíthet a szervezet öngyógyító képességeinek koncentrálásában. Felszínre hozhatja a testben levő blokkokat és segíthet a feloldásukban.
Jótékony hatású lehet az immunrendszerre, a bőrre, sejtmemóriára, anyagcserére, duzzanatokra, belekre, vesékre, vérre, szívre, túlsavasodásra.

No de Ki Patik Márti?

Patikné Koreny Márti, lélekmentor, az én Kabbala tanítom. Integrálta a Kabbala, a Kineziológia, a Tarot és az SVT (Spirituális választanácsadás) eszközeit! Természetgyógyász és izig vérig NŐ! Asszertívan, de egyszerűen és nyersen fogalmaz, egy egyedi humorral átitatva. Mindent gyakorlatiassá tesz és képes leegyszerűsíteni, érthetővé tenni a legbonyolultabb dolgokat is. És többek között a Fény tarot megalkotója.

Márti egyértelműen megmutatta a válaszokat amiket kerestem. Ezen felül olyan kérdéseimre mutatott rá és adta meg a választ, amiket mélyen magamba temettem. Olyan ő mint Holle anyó, mikor megrázza a párnádat. Hullik ki minden, de lágyan, téged szolgálva.

Zsigovics Ildikó, Your Content Goes Here

JOGGAL KAPTA A FÉNY TAROT NEVET

segít, fényt hozni az életedbe!

Segít, hogy ne a szerencsét várd, hanem tudatosan haladj

így egyre elégedettebb leszel önmagaddal és az életeddel!

Lepd meg magad! Megérdemled, hogy az élet könnyebb legyen!

TÉNYLEG JÓ LESZ? NEKED IS SEGÍTENI FOG?

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küld vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

ÍGY KOCKÁZATMENTESEN PRÓBÁLHATOD KI AZ ÁSVÁNYOK JÓTÉKONY HATÁSÁT.

Ha azt mondod, hogy sosem bizonytalanodsz el és nincsenek benned kérdések

és ahogy élsz, az tökéletes neked, akkor köszönöm az eddigi figyelmed és örülök, hogy elégedett vagy!

Ha viszont 1 év múlva vagy akár már 3 hónap múlva másra vágysz,

haladásra, fejlődésre és, hogy életed mesterévé válj, akkor nem habozz, rendeld meg most!

IGEN,

kipróbálom, hiszen nincs veszíteni valóm! Ajándék rövid és hatékony workshopon, pedig elsajátíthatok egy olyan kérdezés technikát, ami minden életterületemen támogatni fog! Sőt, a Tarot lapjaihoz most ásvány van rendelve, így hatványozott a haladásomhoz a segítség.

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Tarot Alap csomag

Fény Tarot
7990 Ft

+
Szállítási díj
 1900 Ft


9890Ft

Tarot Fejlődés csomag

Fény Tarot
 7990 Ft

+
Belső erőforrás kő
5990 Ft

+
Szállítási díj
Ingyenes

13980Ft

Tarot Prémium csomag

Fény Tarot
7990 Ft

+
Belső erőforrás kő
 Ingyenes

+
22 db-os Fény tarot ásványszett
87978 Ft (3999 Ft/ 1db)

+
Szállítási díj
 Ingyenes
Kedvezmények értéke 7890

95968Ft

Ne zárd be ezt az oldalt, ne halogass!

Döntsd el most melyik csomagot kéred és pár nap múlva már nálad lehet a Fény tarot a választott ásványokkal!

Válassz a 3 csomag közül!

Ha az alap vagy a fejlődés csomagot választod, akkor lehetőséged van összegyűjteni a 22 féle ásványt!
Külön rendelhető az első 7, a második 7 és az utolsó 6 db!

A Fény tarot 22 ásványa füzet!

A füzetben benne van mind a 22 féle támogató rezgésű ásvány leírása, lelki és fizikai hatása.

Go to Top