MIT SZÓLNÁL HOZZÁ, HA MEGSZŰNNE AZ OTTHONOD TERÉBEN A

 • Negatív energia
 • Ártó hatások
 • Elhunytak energetikai lenyomata
 • Asztrál lények

ÉS NEM KELLENE ATTÓL TARTANOD, HOGY

 • Energiád napról napra csökken
 • Feszültség nem szűnik
 • Hátráltat a pangó energia
 • Megbetegszel te és családod

de rátalálnál a megoldásra, ami

 • Kitisztítja otthonod terét
 • Megszünteti a feszültséget
 • Ártó energiáktól mentesít
 • Oldja a konfliktusokat
 • Nyugalmat áraszt
 • Szeretettel tölti fel a családod
 • Energizál
 • Igazi otthon érzést ad

RÁADÁSUL BÁRMILYEN FESZÜLT HELYZETBEN IS ÉLSZ, KÉPES LESZEL MEGVÁLTOZTATNI!

NEKED IS LEHET EGY ILYEN CSODÁS TERED, AMIBEN NYUGALOM VAN, TÖLT ÉS VÉDELMEZ!

Egy energetizált tér olyan érzést ad, mint egy anyai ölelés! Melegít, tölt és védelmez!

Vége a fásultságnak és az állandó vitáknak!

Egy pangó és rossz energiájú tér, ellehetetleníti a haladást sőt még betegséget is okozhat!

GONDOLJ BELE, MENNYIRE MÁS LENNE AZ ÉLETED, HA OTTHONDOBAN MEGSZŰNNE A NEGATÍV REZGÉS, NYUGALOM VENNE KÖRBE ÉS A TÉR GYÓGYÍTANA TÉGED?

VÉGRE OLYAN ÉLETET ÉLHETSZ EZZEL AZ ÚJDONSÁGGAL, AMIVEL

 • hatással tudsz lenni a teredre, ami pedig a családtagjaidra
 • feltudod venni a kapcsolatot otthonod segítő szellemével
 • képes vagy jólétet teremteni

ÉS, HOGY MI EZ NEGATÍV ENERGIÁT MEGSZÜNTETŐ ÚJDONSÁG?

MOSTANTÓL A TÉRTISZTÍTÓ ÁSVÁNYSZETT FOGJA MINDENNAPJAIDBAN AZ OTTHONOD TERÉT TISZTÍTANI ÉS TISZTÁN TARTANI!

 • Nincs többé feszült helyzet
 • Nincs többé ártó energia
 • Nincs többé asztrál lények
 • Nincs többé kimerültség
 • Nincs többé nyugtalan alvás

MI IS PONTOSAN A TÉRTISZTÍTÓ ÁSVÁNYSZETT?

A Tértisztító ásványszett 4 hegyikristályból és 4 ametisztból áll, melyet otthonod 4 sarkába kell elhelyezned. Az alapból is tisztító hatású ásványok, programozásuknak köszönhetően képesek megtisztítani otthonod terét a negatív energiáktól.

Minden gondolat és érzés rezgés, ezért amikor dühös vagy fél valaki, akkor ennek a rezgése megjelenik a térben, energetikai lenyomatot képezve. Sok düh és sok félelem pedig azt eredményezi, hogy folyamatosan ilyen érzés az, ami hat rád. Türelmetlenséget, idegességet, fejfájást és nyugtalan alvást eredményez első körben!

Ezen kívül lehet a térben asztrál lény, vagy egy elhunytnak az energetikai lenyomata.
Gondolj bele, hányan fordulhattak már meg az otthonodban és hagytak ott magunkból egy részt/rezgést?

A hegyikristály és ametiszt Kristálylények folyamatosan tisztítani fogják otthonod terét, hogy minden lakó nyugodt és energikus legyen. Azt fogod tapasztalni, hogy csak simán elkezd minden jóra fordulni, mert ilyen, amikor nincs körülötted gátló energia!
Energetikai tisztításhoz energia kell! A só és füstölő ezt nem oldja meg! Energetikai tisztításhoz a programozott ásvány nagyon hatékony megoldás és roppant egyszerű is!

Megérdemled, hogy otthonod nyugtasson, töltsön és jóléted megteremtésében támogasson!

OLVASD EL AZ ÁSVÁNYOK RÉSZLETES LEÍRÁSÁT!

Kattints az ásvány nevére a részletes leírás eléréséhez!

Az Ametiszt, a megértés, megbocsájtás és a béke köve. Józanságot, tudatosságot ad. Megadj a kezdő lökést a céljaid eléréséhez, és kitartást is, hogy amibe kezdesz, abból siker legyen. Segít gondolataidat rendezni és megérteni az álmaidat. Megerősíti a belső hangod és intuitív képességed.
A hegyikristály a tökéletesség, a tisztaság kristályaként, mindent tisztít, ami diszharmónia. Erőt és harmóniát ad. Békét és harmóniát hoz. Támogatja a tisztánlátást, segíti a tiszta kommunikációt, a tiszta gondolatokat és a tiszta cselekedeteket. Oldja a feszültséget, a depressziót, a stresszt, amitől kiegyensúlyozott leszel. Kivezeti szervezetedből a negatív energiákat, a pozitívokat felszabadítja. Hegyikristályt minden betegséd gyógyítására alkalmazható. Megtisztítja a szervezeted.

MIT MOND RÓLA, AKI MÁR HASZNÁLJA A TÉRTISZTÍTÓ-ÁSVÁNYSZETTET?

„Az otthonvédő szett amikor szétraktuk mindannyiunknál hihetelenül gyorsan elindították a változást, nincs feszültség, türelem, megértés van mindig. A kellemetlen rossz helyzetek csökkentek, illetve mindig van megoldás, nem tologatjuk a problémákat, hanem egyszerűen szinte a semmiből jönnek a megoldások. Az emberi kapcsolatokra is igen nagy hatással vannak a kövek, mert akire már nincs szükségünk azt szépen, feszültségek nélkül eltávolították és helyettük folyamatosan új, áramló, inspiráló kapcsolatok alakulnak ki.
Az anyagi helyzetekben is igen észrevehető a pozitív változás, hihetetlen, hogy mindig van, még akkor is van, ha azt látom, hogy nincs, mert valahogy jönnek a megoldások és azt érzem, hogy visszakerültünk az univerzum bőségének az áramlásába.
A vállalkozásnál szétrakott kövek is hihetetlenül jól működnek, új lehetőségek, szerződések, a bankszámlán áramlás, nincs feszültség, idegesség, sokat nevetünk, jókedvűen hatékonyan tudunk dolgozni.”

 Tóth Andrea, Szeged

Hallgasd meg Móni üzenetét!

A karkötőhöz az alábbi bónuszokat is megkapod ajándékba!

AJÁNDÉK: Térharmonizáló kő (értéke: 3.900 Ft)

Jó lenne, ha mindenki nyugis és szeretetteljes lenne?

Ha sok a vita otthon vagy gyermekeid vannak, akik hiperaktivak vagy verekednek egymással, akkor helyezd el annak a térnek a közepébe, ahol a legtöbbet vagytok a Térharmonizáló követ, ami rózsakvarcból készül! Azt fogod tapasztalni, hogy mindenki sokkal nyugodtabb és nincs konfliktus.

AJÁNDÉK: Online Tértisztító tréning (Értéke: 3.900 Ft)

Ez egy relaxációs állapotban történő mentális tértisztítási módszer, Égi segítséggel! Bárkinek könnyen elsajátítható módszer ez a technika, amit több év alatt került kidolgozásra és tökéletesítve. A tréning része, hogy tértisztításhoz gyertyát programozunk!
Gondolj bele mennyi pénzedbe kerülne, hogy évente többször kihívj valakit teret tisztítani, pedig te is megtudod tanulni és a Kristálylények pedig ott lesznek veled és teszik minden nap, minden percében a dolgukat!
Az adás időpontját a Tértisztító-ásványszettek kiszállítása után fogom kihirdetni, hogy mindenki az ásványokkal együtt tudjon részt venni az adáson. Fantasztikus spirituális élmény, amikor érzed, hogy tisztul a tered és elkezd körbe venni egy ringató, kisimító, nyugtató energia!
Természetesen a felvételt minden ásványszett tulajdonosnak kiküldöm, így akkor sem maradsz le, ha esetleg élőben nem tudsz velünk lenni! 🙂

AJÁNDÉK: Ingyenes belföldi házhoz szállítás (értéke: 1900 Ft)

Ebben az akcióban minden belföldi megrendelést ingyenesen szállítunk házhoz. A csomagokat a Spinter futárszolgálat fogja kézbesíteni. A kézbesítés előtti napon SMS és e-mail értesítést kapsz. A kiszállítás napján pedig SMS-ben megkapod a futár telefonszámát is! 🙂

Ha külföldről rendelsz, akkor is kedvezményes 1900 Ft-os szállítási díjért küldjük ki neked postával. Ebben az esetben csak előrefizetésre van lehetőség!

“Ősi biztonság érzését kaptam vissza, Isten visszaköltözött a lelkembe. Rájöttem, hogy nem is a külső környezet a fenyegető, hanem ami bennem van és kiürül. És bennem annyi minden kiürült…és éreztem, hogy nagyon sokan támogatnak. Jó, nyugis állapotba lettem a végére, olyan minden kerek.”
Oppermanné Budai Mónika, online tréning után

MENNYIBE KERÜL A TÉRTISZTÍTÓ-ÁSVÁNYSZETT?

Fontos tudnod, hogy az értéke nem csak az ásványt tartalmazza, hanem annak a szellemi terméknek az értékét is, amitől nem egy közönséges ametiszt és hegyikristály, hanem tér tértiszításra képes lesz.

Értéke: 13198Ft

Most ajándékba kapsz hozzá egy Térharmonizáló követ (Értéke: 3900 Ft) és egy Tértisztító online tréninget (értéke: 3900 Ft)!

Így az ajándékok összértéke 7800 Ft.

Sőt, még a belföldi szállításért sem kell fizetned, 1900 Ft-os áron küldjük a csomagokat.

Válaszd ki melyik csomagot szeretnéd, mert megérdemelsz egy otthonos nyugodt teret!

A csomagokban 2 újdonságot találsz!

Bőséghozó tér-kő, tigrisszemből készül és az otthonod egy központi részén elhelyezve bőséggel tölti fel a teret. Programozásával segít, hogy mindenki, aki veled él érzelmi és pénzügyi bőségben éljen!

Térvédőkő, fekete turmalinból készült. 2 db van egy csomagban, mert vagy a bejárati ajtó két oldalára érdemes elhelyezni vagy az ajtóhoz és a legtávolabbi pontra tőle. Védelmet biztosít a látható és láthatatlan veszélyektől, mint pl betörés vagy olyan asztrál lény, ami negatív hatással bír.

Válaszd ki melyik csomagot szeretnéd, mert megérdemelsz egy otthonos nyugodt teret!

MIT MONDANAK A SZKEPTIKUSOK ÉS MIÉRT NINCS IGAZUK?

NEKEM VAN ITTHON ILYEN ÁSVÁNYOM

Az ametiszt, csaroit, hemimorfit, és a többi ásvány is, igen csak különböznek attól, amit az ásványbörzén tudsz venni. Nemcsak azért mert tisztítva és töltve vannak, hanem mert kap egy olyan információt, azaz programot, mellyel képes feloldani a lelki gócókat, hogy haladni tudj.
Dupla hatással támogat, egyrészt a kapott információval, azaz programjával, másrészt az alap jótékony hatásával, ősprogramjával.

NAGYON DRÁGÁK

Akik azt mondják, hogy túl drágák a programozott ékszerek, mert jóval olcsóbban megvásárolhatóak ilyen karkötők, ők nem tudják, hogy nem programozott ásványokat még tisztítani és energetizálni kell. Ha nincs jól megtisztítva egy ásvány, árthat! Hiszen mágikus adattárolókként felveszik a környezetükben lévő információkat, melyek lehetnek negatívak is! A programozott ásványok árai tartalmazzák az energetikai tisztítását, töltését, és kapnak egy plusz információt, hogy blokkoldó hatásúak legyenek. Ehhez minőségi időre van szükség. Így biztonságosan hordhatod, nem kell félned, hogy felvesz valamilyen negatív rezgést, amivel árthat neked!

IGEN,

kipróbálom a Tértisztító-ásványszettet , mert nincs benne kockázat. Biztonságos, mert tisztítva és programozva kapom meg. Itt az ideje, hogy kezembe vegyem az irányítást és olyan teret teremtsek magam köré, mely a haladásban támogat. Megérdemlem, hogy otthonomban nyugalom és béke legyen. Ne keljen féljek vitától, fizikai szemmel nem látható lényektől.

Válaszd ki melyik csomagot szeretnéd

Tértisztító
csomag

Tértisztító ásványszett (4 db hegyikristály és 4 db ametiszt)
13198 Ft

Térharmonizáló kő
AJÁNDÉK

Tértisztító tréning
 AJÁNDÉK

Szállítás
 ingyenes

Kedvezmények értéke 22898 Ft

13198 Ft

Bőségteremtő tértisztító csomag

Tértisztító ásványszett (4 db hegyikristály és 4 db ametiszt)
13198 Ft

Térharmonizáló kő
AJÁNDÉK

Tértisztító tréning
AJÁNDÉK

Bőségteremtő kő
 2.900 Ft

Szállítás
 ingyenes

Kedvezmények értéke 26798 Ft

16098 Ft

Otthonvédő csomag

Tértisztító ásványszett (4 db hegyikristály és 4 db ametiszt)
13198 Ft

Térharmonizáló kő
AJÁNDÉK

Tértisztító tréning
 AJÁNDÉK

Bőségteremtő kő
2900 Ft

Térvédő kő (2db)
3.900 Ft

Szállítás
 ingyenes

Kedvezmények értéke 33698 Ft

19998 Ft

Itt tudod leadni a rendelésed!

Válaszd ki melyikből hány db-ot szeretnél!

Rendeléstől független BÓNUSZ

TÖLTSD LE AZ TÉRTISZTÍTÓ ÚTMUTATÓT!