Új fény2022-11-15T20:14:36+01:00

Most fontos, hogy megteremtsd az új kezdetet!
Folytasd az életed tiszta lappal!

KÉPZELD EL AZT AZ ÉLETET, AMIKOR NEM BEFOLYÁSOLNAK A MÚLT TRAUMÁI, SEM MEGFELELÉSI KÉNYSZER, SŐT ÖNBIZALOMHIÁNY SEM!

Ahhoz, hogy megéld az EGYSÉGET, legyen nálad a Szelenit!

Feltételes, mert csak akkor, ha hajlandó vagy a benned lévő diszharmóniát és kétségeket kitisztítani!!

Sok spirituális embert érint az a probléma, hogy

túl önzetlen és mindenki más fontosabb nála, ezért nem halad.

Vagy nincs ereje és hite megváltoztatni az előnytelen körülményeit.

Szeretet akar kapni és adni, de e helyett hiányt él meg szeretetből, pénzből és lehet, hogy egészségből is!

Én Nagy Ida Aliz vagyok, programozott ásványok szakértője és lelki blokkoldó mentor

Hiszen, hogy minden rezgés és energia! Az érzéseinkkel és gondolatainkkal teremtjük a világunkat, tehát amilyen az életed, pont olyanok a gondolataid!

Minden problémának van egy gyökéroka, az ok, ami miatt létrejött. Ha ezt az okot feloldod, akkor a probléma okafogyottá válik! Ebben a folyamatban tudnak segíteni az ásványok, amiket lelki blokkoldásra programozok.

A cél, hogy a gondolataid a céljaiddal legyenek összhangban, azaz egy rezgés szinten! Ez a manifesztálás titka.

Az ásvány árthat, ha nincs megtisztítva, ezért 4 fázisban tisztítom

Az ásványok stabil rezgés számúak, ezért programozhatóak, azaz megkérem, hogy tároljanak el információt. A technikám különlegessége, hogy programozás után neked már nem kell tisztítanod, mert lezárom, ami azt jelenti, hogy nem vesz fel a környezetéből negatív rezgést, csak a pozitívot sugározza ki magából. Így biztonságosan hordhatod.

Ahhoz, hogy a 2021-es év számodra is elhozza az Új kezdet útját, mely az Egységhez vezet,

legyen nálad az a Kristálylény, ami ebben a leginkább támogat!

Képzeld el, hogy az Isteni térből leereszkedik egy fehér fénygömb, mely szét terül a Földön és megtisztul a tér és minden érző lény!
Tisztul után tiszta lappal folytathatja mindenki az életét!
Ezt az energiát a Szelenit kristály képviseli és mély meditációban kaptam hozzá ezt a képet!

Az ÚJ FÉNY ELHOZZA AZ ÚJ KEZDETET!

AZ ÚJ FÉNY-KARKÖTŐ SEGÍT NEKED ABBAN, HOGY FELOLD A KÉTSÉGEKET ÉS FÉLELMEKET OKOZÓ LELKI BLOKKOKAT, KIFÉNYESEDJEN A MÚLTAD, HOGY TISZTA LAPPAL FOLYTASD AZ ÉLETED!

MI IS PONTOSAN AZ ÚJ FÉNY-KARKÖTŐ?

3 féle programozott ásványból készül, akik segítenek neked, hogy a múlt tényleg a múlt legyen.  Felemelik a rezgésszinted, hogy az év energiáját pozitívan tudd hasznosítani! Ne a kétségek növekedjenek, hanem ezeket átalakítva egység szülessen benned! Erőt ad, hogy minden ami diszharmonikus, át tudd alakítani harmonikussá, szeretetteljessé.

Programozásukkal oldják azokat a blokkokat, amik gátolják, hogy a saját életed élve, önmagad lehess!

ISMERD MEG AZ ÚJ FÉNY KARKÖTŐ ÁSVÁNYAIT!

Szelenit – A múlt legyen a múltté, éld meg a jelent, amiben teremted a jövőd!

Programozásával segít megtisztítani a kapcsolataid! (Kapcsolatodat magaddal, másokkal és a pénzzel)

Hatása érzékelésem alapján

Megtisztít a félelemalapú energiától, hogy merd megtenni azt, amitől elindul a pozitív átalakulás.
Emlékeztet, hogy Isten gyermekeként tökéletes és különleges vagy attól, hogy van fejlődni valód. Így vezet el az önszeretet megéléséhez. Önmagad felé iránt érzett szeretet pedig átalakítja a kapcsolatod önmagaddal, így másokkal is.

Hatása lelki szinten

Fokozza a koncentrációt; aktiválja az intellektust; erősíti a tudatot; segíti a telepatikus képességeket; elhozza az elme világosságát; nyitja a korona csakrát; hozzáfér az angyali tudatossághoz és felső vezetéshez; kiváló meditációhoz és spirituális munkához; békés atmoszférát biztosít; leválasztja az entitásokat az auráról; pontosan meghatározza a leckéket és problémákat, amiken még mindig kell dolgozni és megmutatja hogyan a legjobb megoldani azokat; segít az ítéletmeghozatalban és a belátásban; stabilizálja a rendszertelen érzelmeket.

Hatása fizikai szinten:

Segíti a szövetek regenerálódását; hatást fejt ki az agyra (például feledékenység ellen); megelőző hatást gyakorol a rákos megbetegedésekre és a tébolyult állapotokra; kiegyenesíti a gerincoszlopot; támogatja a rugalmasságot; véd az epilepsziás rohamok ellen; semlegesíti a higanymérgezést a fogászati amalgámból; megfordítja a szabadgyökök hatását; segít a gyerek szoptatásban és a gondoskodásban; segít az energetikai szinten történő finom gyógyulásban.

KIANIT – Hittel, bizalommal élj, napról napra nagyobb bőségben!

Programozásával oldja azokat a blokkokat, amik gátolják, hogy elegendő szeretet érezz és bőséges pénzed legyen.

Kianit hatása lelki szinten:

Az intuíció, függetlenség, tisztaság és a közvetítés köve. Nyitja a torokcsakrát. A magasabb rezgéstartományba irányuló meditációs munkát, multi dimenzionális kommunikációt megkönnyíti, a kapcsolatot stabilizálja. Összehangol, egyensúlyt teremt. A mágneses energiák érzékelését fokozza. Éjszaka viselve kihat az álmokra is, segít megálmodni a választ a kérdéseidre.

A mágneses energiák érzékelését fokozza. Éjszaka viselve kihat az álmokra is, segít megálmodni a választ a kérdéseidre.

Hatása fizikai szinten:
Hat a pajzsmirigyre, ivar- és húgyuti szervekre, támogathatja a fogyókúránkat is.

Oldja a tisztánlátást gátló blokkokat és tisztítja a belső látást!

Ezüst Angyalaura kvarc – Kétségek helyett éld meg az Egységet!

Programozásával tisztít a félelemalapú energiáktól.

Hatása:

Az Angyalaurakvarc energiája olyan, mintha mindig veled lenne őrangyalod és súgná neked, hogy mi a jó döntés, merre menj és közben védelmez téged.

Aura és csakra tisztító, „kötelékek” eltávolításában támogat. Korlátozó hiedelmek, rossz mentális beállítottság, kimondatlan pszichés szerződések és asztrális paraziták tisztításához.

A szépségre hangol. Az angyali szférák és a tündérek energiájára nyit. Könnyedséget és spontaneitást hoz a napi tevékenységekhez, ahogyan felébreszti spirituális tudatosságodat.

Jobb kedvre derít és higgadt, békés állapotba hoz, amelyben képes vagy érzékelni és befogadni az angyali birodalmak szeretet energiáit. Az angyal aura kvarc érzelmi blokkokat is old és inspirációt nyújt.

Hatása fizikai szinten:
Mentális stressz, apátia, zavarodottság, rugalmatlanság, intolerancia semlegesítésére használható.

JOGGAL KAPTA AZ ÚJ FÉNY NEVET,
MERT AZ ARANYKOR EGYIK FONTOS ÁSVÁNYA

AHOGY EGY FA VAGY NÖVEKSZIK VAGY KORHAD, ÚGY MI IS!
A SZELENITTEL GARANTÁLT A NÖVEKEDÉSED, A HALADÁSOD!

Tértisztító Új fény Angyal – A  Teljesség csomag része

Tedd az otthonod központi helyére és megjelenik az az információ, ami a térben, amit képvisel. Így tudsz segíteni a szeretteidnek. Tisztítja a teret és megtölti harmóniával!

„Mióta velem van, úgy érzem végre önérvényesítő lettem. Felismerem, hogy mi jó nekem és mi nem, ez olyan erővel hat rám, hogy ezt már nem fojtom magamba, hanem kikommunikálom és élvezem ezt az énemet.

Úgy vettem észre, hogy a meditációkat is mélyebben élem meg, nincs közben agyalás, elkalandozás. Egyszóval, szeretem!”

Bobák Krisztina, 3 hete van nála Szelenit ásvány

Hatásai:

Lelki szint: a női oldalt erősíti. Serkenti a tobozmirigy működését; a testet és a lelket egyaránt harmonizálja. Nyugtató hatású, legyen szó irracionális félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy téveszmékről; segít felismerni a tudattalan üzeneteit, emlékeztet az álmokra. Megmutatja az érzelmi konfliktusokat; segíti a belső fejlődést; erősíti az intuíciót; feléleszti. Nyugtatja az érzelmeket; megtanít arra, hogy az élet ciklikus változásokból áll; egyensúlyba hozza a férfi-női energiákat. Segíti az alvászavarokat.

Fizikai szint: megakadályozza az alvajárást; kiegyenlíti a hormonháztartást; serkenti a petefészek működését; növeli a termékenységet; kezelhetők vele a menstruációs zavarok és a klimaxos problémák; hatással van a csontozatra, például megelőzi a csontritkulást; alkalmazható hormonális hajhullás esetében; egyenletesebbé teszi és javítja a nyirokkeringést, ezért a nyirokutak elzáródása, vizenyő vagy végtagtagadás esetében is segít.

Mit mond róla, aki már használja?

Jelenleg szét vagyok esve test-lélek-szellem szinten,de a szelenit energia ,mint egy jó barát,megragadott a két vállamnál fogva,és megrázott”Szedd össze magad” A Kristály erős és összetart!

Zsigovics Ildikó

TÉNYLEG JÓ LESZ? NEKED IS SEGÍTENI FOG?

Ha neked nem működnének az ásványok, az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De megértjük, ha elsőre kicsit szkeptikus vagy.

A hatásgaranciát azért találtuk ki, hogy teljesen kockázatmentesen tudd megtapasztalni a programozott ásványok jótékony hatásait.

Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy segítségedre lesznek az ásványok, hogy ha 3 hónap után, saját belátásod alapján, úgy érzed, hogy nem tapasztaltál a leírásában felsorolt pozitív hatásokból egyet sem, akkor küld vissza a csomagot és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Nem kérdezünk semmit, csak küld vissza a bankszámlaszámoddal együtt és 8 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vételárat!

ÍGY KOCKÁZATMENTESEN PRÓBÁLHATOD KI AZ ÁSVÁNYOK JÓTÉKONY HATÁSÁT.

Ha azt mondod, hogy a jövő év is legyen olyan, mint a mostani

tehát 1 év múlva is minden ilyen lesz, mint most, akkor köszönöm az eddigi figyelmed és örülök, hogy elégedett vagy!

Ha viszont 1 év múlva vagy akár már 3 hónap múlva bőségesebb életre vágysz,

Valami olyanra, amit eddig nem volt erőd megteremteni, akkor ne habozz!

IGEN,

kipróbálom, hiszen nincs veszíteni valóm! Biztonságosan hordhatom, mert tisztítva és programozva kapom. Nagyon sok olyan tulajdonsága van, ami pont fontos nekem. Megérdemlem, hogy ilyen magas rezgés hozzám kerüljön és segítsen engem. Itt az ideje elengedni azt, ami gátolja, hogy önmagam lehessek, önazonosan éljek, elengedve a kétségeket.

Minden kérdésedet megválaszolom!

Kattints arra amire kíváncsi vagy!

Mi van, ha nekem még sem segít?2016-11-15T18:08:20+01:00

Ha neked nem működne az ásvány az ellentmondana minden spirituális és fizikai törvényszerűségnek. De ha mégis így lenne, akkor élhetsz a Hatásgaranciánkkal, melynek lényege, hogy ha 3 hónap után sem érzed a hatását, akkor visszaküldheted, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked a teljes vételárat. Így kockázatmentesen próbálhatod ki az ásványokat.

Élhetek-e az elállási jogommal?2016-11-15T18:07:39+01:00

Természetesen! Ahogy a törvény is meghatározza, ha 14 napon belül visszaküldöd az ásványokat, akkor mi kérdés nélkül, max. 8 napon belül visszautaljuk neked a teljes vételárat.

Hol tartsam az ásványt, ha épp nem használom?2016-11-15T18:07:06+01:00

A legtökéletesebb megoldás, ha olyan helyre teszed, ahol éri nap- vagy holdfény.

Mennyibe kerül a szállítás?2022-11-17T13:21:03+01:00

Ebben az akcióban ingyenes a kiszállítás! Egyébként a szállítási és csomagolási díja egységesen 1.900 Ft lenne. Ez tartalmazza a háztól házig szállítás árát, az e-mail és SMS értesítést, valamint attól sem lesz több a szállítás díja ha utánvéttel akarsz a futárnak fizetni.

Hogyan tudok fizetni?2016-11-15T18:05:12+01:00

Tudsz fizetni a futárnak készpénzben. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megkapd a csomagot. Így nem kell az utalással foglalkoznod. A futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Természetesen, ha neked úgy kényelmes, akkor fizethetsz banki átutalással vagy PayPal-al is.
Banki átutalásnál a megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra tudsz utalni. A közleménybe pedig írd be a rendelésed számát. (Ezt is az e-mailben fogod megkapni.)

Miért nem a postás hozza?2016-11-15T18:03:31+01:00

Korábban volt szerződésünk a Postával, de nagyon sok volt rájuk a panasz. Rengeteg csomag eltűnt vagy sérülten érkezett meg. Előfordult, hogy kézbesítés nélkül jöttek vissza. Ráadásul a Postánál az utánvétes küldemények ára bőven 1.500 Ft felett van. Ennél sokkal olcsóbb a Transoflex futárszolgálat és csak minimálisan kerül többe, mint egy elsőbbségi ajánlott küldemény. Így viszont biztos, hogy épségben és időben ér oda hozzád a csomag.

Mikor kapom meg?2018-10-06T15:41:45+01:00

A rendelésedet a GLS futár fogja vinni, akitől kapni fogsz erről emailben értesítést. Ha egy konkrét napon tudod csak át venni, akkor kérlek ad meg a kiszállítás napját, amikor a rendelésed leadod és akkor figyelünk rá, hogy aznap kapd meg!

Csak én használhatom?2016-11-15T18:00:05+01:00

Miután magadhoz vetted és az aurádban van, elkezd rajtad dolgozni, rezgésedet átalakítani, hogy a kapott információ megvalósuljon. Programja lehetővé tenné, hogy oda add másnak, és neki segítsen. Én mégis azt tanácsolom, hogy amit elkezdtél Te használni az maradjon nálad, legyen személyes tárgyad.

Mit jelent az, hogy programozott az ásványok?2016-11-15T17:54:26+01:00

A programozás azt jelenti, hogy egy konkrét cél elérése érdekében, egy konkrét információt kap az ásvány, melyet ezután folyton megújulva sugároz ki magából úgy, hogy a környezetéből nem vesz fel más információt. A programozott ásványokat később ezért nem szükséges tisztítani!

A programozás akkor a leghatékonyabb, ha az ásvány eredeti hatásai is segítik a programozással kapott cél elérését. Az általunk programozott ásványok ősprogramja -azaz eredeti hatása- mindig harmonizál a programozással.

Válassz a 3 csomag közül!

Új fény Alap csomag

Új fény Angyalka medál
4990 Ft
+
Új fény Kristályterápia
9990 Ft
+
Szállítási díj
 Ingyenes
Kedvezmények értéke 16880 Ft
14980Ft

Új fény Prémium csomag

Új fény Angyalka
4990 Ft
+
Új fény Karkötő
14990 Ft
+
Új fény Kristályterápia
Ingyenes
+
Szállítási díj
 Ingyenes
Kedvezmények értéke 31870 Ft

19980Ft

Ne zárd be ezt az oldalt, ne halogass!

Döntsd el most melyik csomagot kéred és 3 nap múlva már nálad lehet a Kabbala-karkötő!

Go to Top